Koji si ti car Zlix Sad se kajem što nisam tražio i Barracuda Bay
Inače, u iščekivanju novog Indiana Jones filma najavljen odgovarajući Lego set za odrasle. Ne znam šta da mislim o novom filmu, ali istorijski gledano Lego je rasturao sa ovom linijom. A i koliko sam uspeo da skontam Indiana Jones setovi spadaju u najprodavanije Lego setove i veoma brzo se rasprodaju i dostižu sulude cene na sajtovima za prodaju, pa nemojte da vas nisam upozorio - rezervišite svoj primerak na vreme
Već smo spominjali Medieval Blacksmith i A-Frame Cabin, kao deo svete trojke prelepih setova za slaganje za odrasle koji super izgledaju na polici. Još je samo ostao set - 21318 Lego Tree House.
Jedina zamerka za Tree House ide na to što se dobije previše od kućice, a premalo od drveća, moglo je biti malo više zeleniša, kao i to što je cena malo jača - $250. Ali prelep, prelep set, i najbolja stvar je što se pored zelenog dobija i jesenje lišće, pa možete korigovati set kako se menjaju godišnja doba i vaše raspoloženje.
Imati na polici poređane Kovačnicu, Kabinu i Kućicu na drvetu, bi bilo božije, lepše od Wolfmanove kolekcije stripova!
U pravu si, stablo nekako izgleda predebelo u odnosu na krošnju, odnosno krošnja je siromašna iznad kućica. Valjalo bi da je makar malo obimnija i/ili gušća.
Jesu, samo je čamac mali. Kao klinja kada sam listao onaj legendarni katalog uvek sam slinavio nad ovim starim setom za vatrogasce, ali nikada ga nisam dobio
jaooooon ja dobio bio ovaj second hend od nekih odraslih prijatelja, baš je bilo kavlitetnih slaganja i scenarija na bazi njegove školjke - kojekakve pomorske baze a la batcave, pa jaoj <3
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ima još hrpa toga uglavnom Star wars, a ovo je dragulj kolekcije. Kaciga lego, tijelo činez sa Amazona. Svidjelo mi se jer je u obliku Lego figurice pa sam mora kupit :D
Jesu, samo je čamac mali. Kao klinja kada sam listao onaj legendarni katalog uvek sam slinavio nad ovim starim setom za vatrogasce, ali nikada ga nisam dobio
Lego nastavlja sa omažima starim legendarnim klasičnim nostalgičnim setovima: Barracuda Bay, Lion Knights' Castle, Forest Hideout, Galaxy Explorer, Blacktron Cruiser, i sada - Eldorado Fortress 10320. Cena $215 doduše.