Author |
Topic |
Promys
Starting Member
73 Posts
Member since 03/02/2023 |
Posted - 25/05/2023 : 11:59:02
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Promys Bajke 13 na zalost ne stizu. Zalosno je stvarno zbog vernih kupaca.. da ce morati nekako da se snadju..
ima tako par primera gde ce ljudi imati probleme... cini mi se sa Melville takodje..recimo..
Zaista... Hvala! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/05/2023 : 12:21:55
|
quote: Originally posted by sawitch
Marko, jesi li stvarno razmisljao o ostalim stripovima naseg slaninara Baneta? Tarzan, Kobra, Nindza (pa i od ostalih). Sta je od toga realno a sta ne? Ja sam u redu za kupovinu svih. Verujem da ih ima jos dosta.
Vrijeme će pokazati:) |
Trouble will find me |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
john connor
Senior Member
Serbia
2697 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 25/05/2023 : 15:23:03
|
Ali Kercev Tarzan u Fibrinom izdanju, em dizajn ce biti bolji, em papir i povez, talo da za bolje izdanje uvek ima publike.
Nije mi jasno zasto Bajke ni dolaze, to u SRB nema ko da radi. |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1940 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 25/05/2023 : 15:32:24
|
Da li vas stvarno zanima Tarzan kao strip ili samo zato sto je Kerac crtao? |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1940 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 25/05/2023 : 15:37:38
|
quote: Originally posted by john connor Nije mi jasno zasto Bajke ni dolaze, to u SRB nema ko da radi.
Nije problem da li ce neko da radi ili ne, vazno je koja se prava kupe - worldwide ili samo za Hrvatsku. Arapin buducnosti moze da se kupi u Alan Fordu i Fibra i Lokomotiva jer su Fibra kupili worldwide prava. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3280 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 25/05/2023 : 16:02:35
|
Marko, možeš li nam reći šta iz sledeće ture će doći u Srbiju? Pretpostavljam da Canoe Bay i Aldobrando neće, kako stoje ostale Kolorke? |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2697 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 25/05/2023 : 16:07:08
|
quote: Originally posted by AleksandarN
quote: Originally posted by john connor Nije mi jasno zasto Bajke ni dolaze, to u SRB nema ko da radi.
Nije problem da li ce neko da radi ili ne, vazno je koja se prava kupe - worldwide ili samo za Hrvatsku. Arapin buducnosti moze da se kupi u Alan Fordu i Fibra i Lokomotiva jer su Fibra kupili worldwide prava.
Nisam znao za to, nista nema smisla vise. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 25/05/2023 : 16:23:17
|
Da li vas stvarno zanima Tarzan kao strip ili samo zato sto je Kerac crtao?
Meni osobno je crtež jako lijep, a ono malo epizoda šta sam pročitao su mi onako... Okej, ništa posebno, al simpatično. Iskreno, radije bih volio vidjeti neku "best of" kolekciju u jednoj knjizi, recimo nekih 400ak stranica odabranih priča nego kompletan serijal (kao što je radio Darkwood) koji najvjerojatnije nikad neću kupiti. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
Edited by - Paka01 on 25/05/2023 16:32:16 |
|
|
kuzman
Junior Member
Croatia
344 Posts
Member since 25/02/2021 |
Posted - 25/05/2023 : 17:07:44
|
quote: Originally posted by Paka01
Meni osobno je crtež jako lijep, a ono malo epizoda šta sam pročitao su mi onako... Okej, ništa posebno, al simpatično. Iskreno, radije bih volio vidjeti neku "best of" kolekciju u jednoj knjizi, recimo nekih 400ak stranica odabranih priča nego kompletan serijal (kao što je radio Darkwood) koji najvjerojatnije nikad neću kupiti.
Iskreno Tarzana sam kupio isključivo radi Baneta. Isto tako Zagora,Bleka i Fantoma. Iako su to stripovi na kojima sam odrastao 70tih i 80tih. Najbolji njegovi radovi su oni autorski Kobra,Cat Claw... Što se tiče onih gore treba im Banetov tretman kao npr.u Slomljenom srcu,Divljoj mački ili Zvezdi Kalonge jer su se u međuvremenu pretvorili u dosadu. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
Posted - 25/05/2023 : 19:13:59
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Marko, možeš li nam reći šta iz sledeće ture će doći u Srbiju? Pretpostavljam da Canoe Bay i Aldobrando neće, kako stoje ostale Kolorke?
Ništa od ove nove ture. |
Trouble will find me |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/05/2023 : 20:45:37
|
Ja bas volim Tarzana. Imam i Darkwoodova izdanja (osim YU) i CRS one prelepe knjige. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/05/2023 : 20:57:09
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by sawitch
Marko, jesi li stvarno razmisljao o ostalim stripovima naseg slaninara Baneta? Tarzan, Kobra, Nindza (pa i od ostalih). Sta je od toga realno a sta ne? Ja sam u redu za kupovinu svih. Verujem da ih ima jos dosta.
Vrijeme će pokazati:)
A dobro je :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
mladeNS
Junior Member
Serbia
370 Posts
Member since 21/02/2023 |
Posted - 25/05/2023 : 21:14:17
|
quote: Originally posted by Paka01
Meni osobno je crtež jako lijep, a ono malo epizoda šta sam pročitao su mi onako... Okej, ništa posebno, al simpatično. Iskreno, radije bih volio vidjeti neku "best of" kolekciju u jednoj knjizi, recimo nekih 400ak stranica odabranih priča nego kompletan serijal (kao što je radio Darkwood) koji najvjerojatnije nikad neću kupiti.
Paka mudro zbori i meni se ta ideja dopada. Moze sve, uzecu, ali moze i lepo "best of" izdanje koje obuhvata sve sto je zanimljivo. :) |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
|
sumohrvat
Advanced Member
4027 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 30/05/2023 : 09:52:36
|
Skladište nam kronično pati od manjka slobodnog prostora. Stavili smo atraktivne popuste na neke krasne naslove iz našeg kataloga pa se nadamo da će vas to potaknuti da pomognete našem skladištu da prodiše;)
https://www.fibra.hr/popusti/
Do kada je akcija? Plaća mi je za desetak dana pa bi onda uzeo jednu hrpicu koju imam na piku već neko vrijeme. |
|
|
malimarinko
New Member
178 Posts
Member since 01/01/2021 |
Posted - 30/05/2023 : 09:54:30
|
quote: Originally posted by john connor
Nije problem da li ce neko da radi ili ne, vazno je koja se prava kupe - worldwide ili samo za Hrvatsku. Arapin buducnosti moze da se kupi u Alan Fordu i Fibra i Lokomotiva jer su Fibra kupili worldwide prava.
Nisam znao za to, nista nema smisla vise.
Kako nema smisla? Sada će izdavači s ovih prostora davati više novca nositeljima prava za nešto što su mogli imati besplatno (pristup susjednom tržištu) i tako subvencionirati jadno francusko, belgijsko i američko gospodarstvo. Zato smo tu di jesmo ... dakle sve savršeno ima smisla |
|
|
Hajo
Senior Member
1873 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 30/05/2023 : 10:13:09
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Skladište nam kronično pati od manjka slobodnog prostora. Stavili smo atraktivne popuste na neke krasne naslove iz našeg kataloga pa se nadamo da će vas to potaknuti da pomognete našem skladištu da prodiše;)
Do kada je akcija? Plaća mi je za desetak dana pa bi onda uzeo jednu hrpicu koju imam na piku već neko vrijeme.
Nisam Marko, ali govoreći iz iskustva, takove akcije traju do isteka zaliha. |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 30/05/2023 : 16:32:29
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Do kada je akcija? Plaća mi je za desetak dana pa bi onda uzeo jednu hrpicu koju imam na piku već neko vrijeme.
Pa dok se ne proda sve. Ovo Fibra ime već dugo. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3280 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 30/05/2023 : 17:59:53
|
S obzirom kako su sve Fibre planule ovde nakon početka zabrane, nek ih dostavi ovde, zabranjeno voće prazni skladišta ko ništa. |
|
|
don_draper
Advanced Member
4349 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 05/06/2023 : 14:55:31
|
Mozda nije pravo mjesto za to pitanje, ali primjetio sam u zadnjih par narudzbi pa da pitam.
U zadnje vrijeme od GLS-a nisam dobio notifikaciju za dan dostave paketa i link s opcijom za preusmjerenje. Je li imao jos netko takav problem?
Nije to neka velika stvar, ali je bilo ipak malo jednostavnije onda kad bih izbivao s adrese. Inace sama dostava tip-top. |
I sell the fact that I can't be bought |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11862 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 05/06/2023 : 19:50:47
|
quote: Originally posted by john connor
Nisam znao za to, nista nema smisla vise.
Stvarno steta za Bajke i za 100 metaka. Mislim da nema gotovo nikakve sanse da to neko kod nas objavi, pogotovo Bajke.
Nadam se da ce neko objaviti Transmetropolitena, ionako je Fibrino rasprodato odavno. |
|
|
Odoakar
Junior Member
477 Posts
Member since 04/02/2017 |
Posted - 06/06/2023 : 08:28:24
|
quote: Originally posted by don_draper
Mozda nije pravo mjesto za to pitanje, ali primjetio sam u zadnjih par narudzbi pa da pitam.
U zadnje vrijeme od GLS-a nisam dobio notifikaciju za dan dostave paketa i link s opcijom za preusmjerenje. Je li imao jos netko takav problem?
Nije to neka velika stvar, ali je bilo ipak malo jednostavnije onda kad bih izbivao s adrese. Inace sama dostava tip-top.
Da, nisam ni ja zadnji put dobio notifikaciju za dostavu niti link da pratim status isporuke...prije nekih mjesec dana naručivao. |
|
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7985 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 09/06/2023 : 10:27:01
|
Ja bih radio jedan tom od izabranih tabli (takvo izdanje postoji) i obavezno na uvećanom formatu, jer jedino tako ima svrhe. |
|
|
Topic |
|