Moraju jednom i pogoditi s pojačanjem. Meni Casemiro nije loš u Manchesteru. Za njega bih rekao da je pojačanje.
Nije loš, nego njegov najgori neprijatelj je njegov temperament, nekad se pogubi pa ima takve startove da često dobije crveni i ostavi ekipu na cjedilu.
1. Maunt u Junajted - Dobar potez Junajteda. Dobar je to igrac i u dobrim godinama. Ima sve, samo mu treba trener i prostor. 2. Zorzinjo je meni krs od igraca i dobra stvar za Arsenal ako ga prodaju. 3. Mbape u Junajted - Dobra bi to bila stvar za Junajted iz istog razloga kao i Nejmar. A takodje i sa aspekta kvaliteta, neuhvatljiv je. Samo isto udaren u glavu. 4. Raja u Totenhem - Vrhunska investicija Totenhema, odlican golman. Ljoris vec nekoliko godina nije ni za sta.
1. Maunt u Junajted - Dobar potez Junajteda. Dobar je to igrac i u dobrim godinama. Ima sve, samo mu treba trener i prostor. 2. Zorzinjo je meni krs od igraca i dobra stvar za Arsenal ako ga prodaju. 3. Mbape u Junajted - Dobra bi to bila stvar za Junajted iz istog razloga kao i Nejmar. A takodje i sa aspekta kvaliteta, neuhvatljiv je. Samo isto udaren u glavu. 4. Raja u Totenhem - Vrhunska investicija Totenhema, odlican golman. Ljoris vec nekoliko godina nije ni za sta.
Tako je. Lloris je u posljednje vrijeme primio sve što je morao, plus dosta toga što je mogao obraniti.
Mount u Unitedu bi bio pun pogodak. Mbappe? Mislim da ne postoji ni promil šanse da dođe, a i upitno je koliko bi se uklopio.
Mbappe? Daj mu loptu i pusti ga da trči. Može li jednostavnije? S kim bi se to trebao uklapati, sa Sanchom? Neka, hvala.
Iako, slažem se, nema United (uprava, vlasnici) tih para za takav transfer. Volio bih da Mbappe dođe u Englesku, ali bojim se da to mogu platiti samo Chelsea, City i Newcastle.
Brighton sluzbeno predstavio Milnera kao novog igraca. Milner je inace trenutno 3. po redu igrac s najvise nastupa, a ima cak i teoretske sanse da postane vodeci nakon ove sezone, trebalo bi mu 34 nastupa za izjednacenje rekorda. Uskoro bi trebali i Dahouda objaviti kao novo pojacanje, takoder besplatno.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."