forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Nogometni transferi - ljeto 2024./zima 2025.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 76

don_draper
Advanced Member

4670 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 28/06/2023 : 16:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Navodno je i Szoboszlai iz Leipziga već praktički Liverpoolov igrač

Englezi pisu da Liverpool se tek raspituje. Kostao bi slicno kao i AMA pa ne znam koliko je to realno.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 28/06/2023 : 16:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Jakirević na klupi reprezentacije BiH(?)
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 28/06/2023 : 17:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Angel iz Santosa u Chelsea.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 28/06/2023 : 19:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Livaković u Fiorentini (?)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/06/2023 : 21:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Čini se da je sve gotovo i da Declan nastavlja svoj put u Arsenalu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 28/06/2023 21:27:20
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12001 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/06/2023 : 23:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Taman da se još pet puta rodi, ne vredi toliko.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4670 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 28/06/2023 : 23:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Čim je Englez i transferira se između dva engleska kluba to je barem 30 % na cijenu.

Ja sam zadovoljan dolaskom Ricea, ali sad više nema skrivanja i treba u dogledno vrijeme ubaciti nešto u vitrinu s trofejima. Preplatili ga jesmo, ali barem nesimpatični Grealish nije više najskuplji Englez. Po svim parametrima trebao bi biti dobar fit za naš sustav i nedostaje nam takav duboki kreativac koji se lako rješava pritiska.

Za Havertza iskreno nemam pojma što će biti s njim i gdje će igrati. Odegarda, Saku ili Martinellija sigurno neće istisnuti iz prve postave. Eventualno kao neka visoka osmica, ali nisam siguran koliko tu ima iskustva.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/06/2023 : 00:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Ne vrijedi ni penija manje.
Bit će apsolutno nezamjenjiv za West Ham, sada treba vidjeti kako će se ti novci potrošiti.

Btw. za mene šokantan transfer Coadyja u Leicester.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 07:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Šutalo u Leipzigu (?)
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 07:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Slažem se, iako @tinton veli drugačije. Sada će u Arsenalu biti ponešto "vidljiviji" pa ćemo bolje znati.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 07:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Martino preuzeo Inter Miami, ponovo u društvu s Messijem.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33562 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/06/2023 : 08:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da, navodno je još ostalo samo dogovoriti cijenu, a i Leipzig je tvrd pregovarač, ali budući da im je posuđen Carvalho, mogli bi malo popustiti. Ja bi bio zadovoljan da dođe, odličan je igrač i baš kakav treba Liverpoolu. Ako dođe, što se mene tiče ne mora više nitko doći. Naravno volio bi da pojačaju i obranu jednim igračem i još jednim u vezi

quote:
Originally posted by don_draper

quote:
Originally posted by tex2

Navodno je i Szoboszlai iz Leipziga već praktički Liverpoolov igrač

Englezi pisu da Liverpool se tek raspituje. Kostao bi slicno kao i AMA pa ne znam koliko je to realno.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/06/2023 : 10:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čim je Englez i transferira se između dva engleska kluba to je barem 30 % na cijenu.

Ja sam zadovoljan dolaskom Ricea, ali sad više nema skrivanja i treba u dogledno vrijeme ubaciti nešto u vitrinu s trofejima. Preplatili ga jesmo, ali barem nesimpatični Grealish nije više najskuplji Englez. Po svim parametrima trebao bi biti dobar fit za naš sustav i nedostaje nam takav duboki kreativac koji se lako rješava pritiska.

Za Havertza iskreno nemam pojma što će biti s njim i gdje će igrati. Odegarda, Saku ili Martinellija sigurno neće istisnuti iz prve postave. Eventualno kao neka visoka osmica, ali nisam siguran koliko tu ima iskustva.

Haverc je realno bolji visoko od Zesusa. Mislim da ce dati dosta na dinamici. Brzi je, agilniji, i mislim da ce se fino uklopiti u Artetinu filozofiju. Rajs je vrhunsko pojacanje. Mislim da je Arsenal zreo za trofej. Ali videcemo sta ce Siti uraditi...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 10:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Vardy iz Leicestera u Trabzonspor (?)
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 10:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Veiga iz Celte u City (?)
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 10:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Gabriel iz Santosa u Chelsea (?)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/06/2023 : 10:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Da sam na Vardijevom mestu tu bih zavrsio karijeru i ostao bog u klubu. Koji ce mu q Trabzon ili neki drugi klub. Da je otisao kada i Marez druga prica.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 10:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Da sam na Vardijevom mestu tu bih zavrsio karijeru i ostao bog u klubu. Koji ce mu q Trabzon ili neki drugi klub. Da je otisao kada i Marez druga prica.

Možda je čitav život želio da ga Bjelica trenira
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33562 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/06/2023 : 12:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nema šanse da Vardy ode

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4670 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 29/06/2023 : 13:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
United poslao ponudu za Onanu, vjerojatno to znaci da je De Gea stvar proslosti

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4670 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 29/06/2023 : 13:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/goal-zaboravite-messija-i-bellinghama-ovaj-covjek-je-najbolja-kupovina-ljeta/2475406.aspx

Sad kad su to napisali su ga urekli
Samo se sjetim da su prosle godine Bissouma i Richarlison trebali lansirati Spurse prema borbi za naslov

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 13:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Perišić iz Tottenhama u Romu (?)
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/06/2023 : 13:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još su ga navodno ovi iz kluba prevarili za potpisivanje novog ugovora, iako je De Gea pristao na znatno rezanje prihoda.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/06/2023 : 13:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/goal-zaboravite-messija-i-bellinghama-ovaj-covjek-je-najbolja-kupovina-ljeta/2475406.aspx

Sad kad su to napisali su ga urekli
Samo se sjetim da su prosle godine Bissouma i Richarlison trebali lansirati Spurse prema borbi za naslov

Ja ne znam ko je prevario Chelsea da kupi Richarlisona. Videlo se da je kapisla još u Evertonu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4670 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 29/06/2023 : 13:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Još su ga navodno ovi iz kluba prevarili za potpisivanje novog ugovora, iako je De Gea pristao na znatno rezanje prihoda.

Ja ne znam sto se u Unitedu dogada, jedan dan je jedan plan, drugi dan kompletni kontrast

A i ta njihova cistka bas ne ide po planu, jedino su skinuli sa spiska tog nekog mladog Zidanea, a mislim da cak ni Greenwooda jos nisu

Go to Top of Page
Page: of 76 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000