Godinam sam kritikovao VC, godine su bile potrebne da bi se promenio dizajn, iz nevidjenog krsa, u najbolji boneli dizajn do sada, uz to, godinama smo cekali specijalna, luksuzna izdanja, kakva je Gospa.
Dame i gospodo, Gospa je do sada najbolje VC izdanje, i jedno od najboljih Bonelijevih ikada na ovim prostorima. Format je daleko bolji od onih preglomaznih, mogu samo da zamislim kako bi Teks gigant izgledao na ovom formatu, mozda bi dobili za ovih 7,8 god vise od 2 knjige.
Papir je posebna prica, naklon za papir, vise volim boneli c/b, i plasio sam se da ce ovo da izgleda kao Libelusove bojanke, na srecu kolor je fenomenalno legao na ovaj papir.
Knjiga je puna dodatnih tekstova, koji sjajno dopunjuju izdanje.
Ovde za razliku od nekih tzv luksuznih izdanja CK integrala npr, nema praznih belih listova, sve je popunjeno sjajno odabranim ilustracijama, plus naravno naslovne u koloru. A sta reci za forzec, najbolji moguci izbor!
Savrsena knjiga. O epizodama ne vredi trositi reci, sve se zna. Zelja bi mi bila da vidim meni omiljene epizode Zena u crnom, Prokleti dan, Vecna iluzija, Dok nas smrt ne rastavi.
Je li neko kupio ovog All Star Zagora? Treba mi podatak do koje stranice ide priča Šuma zamki. U sadržaju stoji da počinje na 27. Onda bi trebalo do 178, ali nisam siguran.
Je li neko kupio ovog All Star Zagora? Treba mi podatak do koje stranice ide priča Šuma zamki. U sadržaju stoji da počinje na 27. Onda bi trebalo do 178, ali nisam siguran. I takođe za Nasilje u Darkvudu.
@delboj, Hiljadu zamki ide do strane 180, a Nasilje u Darkvudu ide do strane 382.
Every minute of the future, is a memory of the past...
Je li neko kupio ovog All Star Zagora? Treba mi podatak do koje stranice ide priča Šuma zamki. U sadržaju stoji da počinje na 27. Onda bi trebalo do 178, ali nisam siguran. I takođe za Nasilje u Darkvudu.
@delboj, Hiljadu zamki ide do strane 180, a Nasilje u Darkvudu ide do strane 382.
Znači od 27. od 180. Dobro. A od koje stranice počinje sam strip Nasilje u Darkvudu? U stvari, trebaju mi podaci koje su ovo stranice u tom izdanju:
Originally posted by delboj U stvari, trebaju mi podaci koje su ovo stranice u tom izdanju:
@delboj, strana 89 je strana 287, strana 3 je strana 288, a strana 42 je strana 328. Ali imaj na umu da strane nisu 1:1... Npr, na tvojoj slici strane 89, slika Zagor, prva slika u prvom redu, u All stars na strani 287 je to prva slika u drugom redu.
Every minute of the future, is a memory of the past...