forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 555

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/07/2023 : 20:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Zainteresovala me je ova diskusija o MI i upravo gledam prvi deo. Nikada ranije nisam ni pomišljao da pogledam ovo, jer mi je Cruise antipatičan i generalno, ne volim njegove filmove.

Ali, dajem šansu MI.

Inače, kako vam se u diskusiju uklapa serijal filmova o Bourneu?
Ja ih obožavam. Čak ih i redovno obnavljam.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/07/2023 : 20:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Ni najmanje se ne zajebavam, RRR je remek djelo i zaista ne znam nikoga kome sam ga preporucio i tko nije bio odusevljen. Istina je da treba probiti prvih 15-ak minuta i prebaciti sklopku u glavi kad shvatis kakav film gledas, a nemaju svi tu sklopku.

RRR ima spektakularne akcijske scene, pogotovo onu s tigrom, ali kod tebe čovik nikad ne zna kad si ozbiljan, tj. gotovo nikad nisi. :)

Bourne trilogija je fenomenalna, 4. s Rennerom slabašan, a peti tek solidan.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/07/2023 : 20:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Ni najmanje se ne zajebavam, RRR je remek djelo i zaista ne znam nikoga kome sam ga preporucio i tko nije bio odusevljen. Istina je da treba probiti prvih 15-ak minuta i prebaciti sklopku u glavi kad shvatis kakav film gledas, a nemaju svi tu sklopku.

RRR ima spektakularne akcijske scene, pogotovo onu s tigrom, ali kod tebe čovik nikad ne zna kad si ozbiljan, tj. gotovo nikad nisi. :)

Bourne trilogija je fenomenalna, 4. s Rennerom slabašan, a peti tek solidan.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/07/2023 : 20:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bourne trilogija je fenomenalna

Samo Richard Chamberlain...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/07/2023 : 20:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
RRR je Rise Roar Revolt?
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/07/2023 : 20:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

RRR je Rise Roar Revolt?

Da.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/07/2023 : 20:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Jel čovik lipo pita za serijal o Bourneu u sklopu rasprave o akcijskim filmovima? I ti sad, nakon plaćene reklame o RRR-u, moraš dodatno zasolit svoj kašun i bit onaj lik iz kafića koji uvik preferira nešto drugo, nešto drukčije i bolje. A sigurno si dovoljno takvih čuja na poslu. Zašto to radiš, Tonto? Bolji si od toga. :P

Edited by - vice on 07/07/2023 20:41:19
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/07/2023 : 20:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel čovik lipo pita za serijal o Bourneu u sklopu rasprave o akcijskim filmovima? I ti sad, nakon plaćene reklame o RRR-u, moraš dodatno zasolit svoj kašun i bit onaj lik iz kafića koji uvik preferira nešto drugo, nešto drukčije i bolje. A sigurno si dovoljno takvih čuja na poslu. Zašto to radiš, Tonto? Bolji si od toga. :P

Pa moram malo i zajebavat... Slažem s tvojom ocjenom serijala s Damonom, Richard je prva ljubav iz djetinjstva i kao takav ima posebno mjesto.

...i baš ću s guštom ponovit RRR s dragom uskoro.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/07/2023 : 20:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Zainteresovala me je ova diskusija o MI i upravo gledam prvi deo. Nikada ranije nisam ni pomišljao da pogledam ovo, jer mi je Cruise antipatičan i generalno, ne volim njegove filmove.

Ali, dajem šansu MI.

Meni je Cruise i više nego antipatičan. Ali je prvi MI baš dobar film, nije ni on uspeo da ga upropasti.

Bournea nisam gledao, pošto mi je Damon u rangu Cruisea, ako ne i gori.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/07/2023 : 20:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni ja fan Tom Cruisea, ali za ulogu u magnoliji bi mu dao sve nagrade svijeta.

Edited by - Tonto on 07/07/2023 20:59:24
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/07/2023 : 21:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Bourne trilogija je fenomenalna

Samo Richard Chamberlain...

Pokušao sam, pogledao sam, ali mi nije ostavio utisak. Ali, to je verovatno što sam ga pogledao, tek nakon Damonovih filmova.
I zato što nisam dovoljno mator kao ti, da mi Chamberlain bude prvi Bourne.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 07/07/2023 21:00:24
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1610 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 07/07/2023 : 21:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote

Tonto, citiras Zarka, a ne napises da ti je RRR cijelih 5 od 7

Filmovi o Bourneu da, a The Man From Nowhere moram priznat da sam zaboravio da sam ga gledao Od azijskih su mi solidni bili Jailbreak i Fury (sad vidim da ima i nastavak Furies). Sto se novih Bondova tice, na Bonda sam opcenito slab, tako da nisam objektivan, volim ih sve do jednoga.

Reacher filmovi ne, samo ova nova serija, sad bi na jesen trebala ic druga sezona!

Ako nisam prije stavio link, evo serija clanaka o najboljim akcijskim filmovima po godinama proizvodnje po izboru doticnog novinara: https://www.avclub.com/film/features/a-history-of-violence

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/07/2023 : 21:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ali, dajem šansu MI.

Meni je Cruise i više nego antipatičan. Ali je prvi MI baš dobar film, nije ni on uspeo da ga upropasti.

Završih malopre keca. Solidno i zabavno. Da ne bi onog tunela i helikoptera, čak bi bilo dobro.

Za Damona ne opraštam. Genijalac je.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/07/2023 : 21:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Podrška za Damona. Lik mi je jedna od rijetkih pozitivnih faca u Hollywoodu.

Fandango, zaboravija si da si gleda TMFN? O jebemu sve, to me sad ubilo u pojam i odjavljujem se iz ove rasprave.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/07/2023 : 21:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ali, dajem šansu MI.

Završih malopre keca. Solidno i zabavno. Da ne bi onog tunela i helikoptera, čak bi bilo dobro.

Za Damona ne opraštam. Genijalac je.

Ja sam MI gledao u bioskopu, sa nekih 20 godina, pa sam ga drugačije doživeo. Ali si u pravu za helikopter.

Damon mi je jednostavno antipatičan, bez obzira na to kako je dobar glumac. Nema tu pomoći velike.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/07/2023 : 21:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Dobro, ajde. Ovo ti je prvi minus, nije strašno.

Imam utisak da je Damon, Will Hunting i u pravom životu. Ne sećam se da sam gledao loš film sa njim. A i nije antipatičan.

Edited by - Caleb on 07/07/2023 21:20:44
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/07/2023 : 21:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ako je ovo prvi minus, onda super. :D

Ja mislim da nisam gledao nijedan film sa njim...

Edit: gledao sam Elysium i The Martian gde je on u glavnoj ulozi. A gledao par njih gde glumi, ali nije glavni lik. Martian je dobar film, Elysium not so much.

Edited by - manhunter on 07/07/2023 21:25:10
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/07/2023 : 21:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Pa, Dobri Vil Hanting je pod moranje.
Obavezno, još večeras.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/07/2023 : 21:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, Dobri Vil Hanting je pod moranje.
Obavezno, još večeras.

Upravo tako.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/07/2023 : 21:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu, gledam tenis..

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7261 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/07/2023 : 23:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
MI - Jako dobar akcijski serijal. Iznimka je ta nesretna dvojka, ali ostalo je super. Baš ih se spremam pogledati ispočetka uoči novog nastavka.

JW - Prvi dio fora, kasnije sve slabije.

Bourne - Chamberlaina nisam gledao, trilogija s Damonom jako dobra i to raste od jedinice prema trojci. Onaj s Rennerom nisam gledao (barem se ne sjećam), a najnoviji s Damonom katastrofa.

F&F - Gledao samo jedan, onaj kad su u Rio de Janeiru. Bila neka veća ekipa s raznim opijatima kod prijatelja i neočekivano sam se zabavio. Naravno, nije mi palo na pamet da gledam bilo koji drugi dio.

I da, meni su simpatični i Damon i Cruise. Damon mi je najdraži u Oceanovima, a Cruise u Magnoliji i Jerryju Maguireu.

P.S.
Sad ste me uspjeli zainteresirati za RRR. Samo ne znam kad da ga pogledam...

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5288 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 07/07/2023 : 23:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Nakon pozitivnih recenzija pogledao sam Evil Dead Rise

Ok, film kao film je dobro napravljen te su fotografija, kamera i sve ostalo tehničke prirode sasvim dobri i teško bih pronašao nekakvu zamjerku. Sve ostalo je totalni drek na šibici i trebao sam odmah posumnjati da će to biti tako čim sam vidio da će se radnja odvijati u nekom nasumičnom dosadnom stanu. Ugođaj nepostojeći, Necronomicon zauzima 0,003% trajanja filma i gotovo da mogu nabrojati frejmove koje "Evil Dead univerzum" zauzima u ovom filmu. Ajd za izdvojiti je scena s ribežom koja je stvarno dobra, iako mene te stvari ne uzbuđuju nego sam više fan atmosfere i prikrivene jeze. Gdje su pobogu humor i bizarne scene?? U filmu doslovno nema ničega od ta dva integralna dijela Evil Deada.
Ovo je obični beskarakterni glupavi hororac kojemu je scenarij netko napisao za 15 minuta te mu priljepio flastere od kupljene licence na ispraznost sadržaja. Ne kužim kako je toliko puno ljudi i iskusnih fanova popušilo ovu besramnu prevaru. Potpuno smeće, jebise holivude.

Ja za sebe mogu reći da sam fan Evil deada...odrastao sam gledajući Evil dead i Evil dead 2, jbg kao dijete sam volio gledati horrore.
Army of darknesss mi je naletio taman kada sam išao u srednju školu i tada mi je odgovarao takav glupavi humor.
..pa su 2013-te snimili neki novi Evil dead sa nekom ženskom u glavnoj ulozi-nije mi bilo drago jer nema Asha, ali film je ispao iznenađujuće dobar.
Onda cca 35 godina nakon prvog dijela nam stiže serija (tri sezone) Ash vs Evil dead i glumi Bruce Cambell sa 60-tak godina na grbači...unatoč nekoliko slabijih epizoda, serija rastura.

...a što reći za ovaj Evil dead rise...iskočio vlak iz kolosjeka?
Prevara za svakog Evil dead fana...glupo, nepovezano i besmisleno.
Totalno razočaranje, loše!
Evil dead rise - ocjena 3/10 od mene
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7959 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/07/2023 : 03:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ali, dajem šansu MI.

Odličan je prvi MI. Školski primer DePalmine savršene režije (ne i jedini). Nešto što je jedan naš kritičar uporedio sa "apsolutnim filmom" (Abstract film or absolute film is a subgenre of experimental film and a form of abstract art. Abstract films are non-narrative, contain no acting and do not attempt to reference reality or concrete subjects. They rely on the unique qualities of motion, rhythm, light and composition inherent in the technical medium of cinema to create emotional experiences.)
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/07/2023 : 10:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Bome, onda je i Fast X apsolutan film.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2023 : 11:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bome, onda je i Fast X apsolutan film.

Polako... pocinjes shvacati.

Go to Top of Page
Page: of 555 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page