forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 555

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/07/2023 : 02:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Vidim Sale se raspisao o Nolan prevaei, to cu ujutru uz kafu da iscitam

quote:
Originally posted by Gil-galad
I uprkos tome, najveći procenat ljudi kao da gleda sve što se pojavi, samo da bi pljuvao po mrežama...

Ovo sam bio ja a onda sam postao hipik sto rece Majers. Jos i planiram da gledam Barbie.

Dobro, i Oppenheimera ali ne da bih ga pljuvao
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/07/2023 : 08:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam odgledao Openhajmera i mogu reci da je film razvalio! Na takvu temu da te drzi prikovanim 3 sata stvarno trebas biti majstor. Zena bila sa mnom i kad ona nije gledala gde joj je telefon da vidi jesu li deca pisala nesto onda znam da je objektivno film vrh. Kad bih trazio dlaku u jajetu rekao bih da treba malo vise snage u zenskim likovima, neke svrhe, ne znam i nekako prikaza ogromne pretnje od strane Nemacke, falila je tu neka scena... Ostalo kida. Stvarno od mene 8.5-9/10 iz mesta.

Puna sala bila sto me iznenadilo, dosta mladih seljaka koji su na pauzi dizali noge na naslon ali nisu palili telefone, pricali, pravili buku, izgleda da je i njih drzalo i da su nesto naucili.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/07/2023 : 09:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

you're in for a surprise xD

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7952 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/07/2023 : 09:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
9/10 za Openhajmera od mene.

Režija, gluma, dijalozi, muzika, zvuk, sve na najvišem nivou. Po meni, falila je jedna scena prikaza pada bombe/bombi na licu mesta. To bi ostavilo neizbrisiv utisak.

Od komentara samog filma, meni je ovaj put interesantnije da komentarišem sledeće:

Puna sala je bila. Kao i za Barbie prethodnog dana (prolazio sam, pa video publiku kako izlazi).

S druge strane za MI7, za jednu predstavu nije (sem mene) došao niko! Srećom bio je 3 dana, pa je sledećeg bilo 7-8 ljudi.

Takođe, Indijana i Flash su prošli slabo. Svaki iz svojih razloga, koji se mogu razumeti, ali ne baš i oni razlozi za slabu posetu Kruzovoj Misiji (koji je odličan film), kao ni oni za dobru gledanost Openhajmera.

Openhajmer definitivno sadržajem nije za široku publiku i hvala im što nisu galamili, nego gledali u tišini.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4962 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 26/07/2023 : 10:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

S druge strane za MI7, za jednu predstavu nije (sem mene) došao niko! Srećom bio je 3 dana, pa je sledećeg bilo 7-8 ljudi.

Ne znaju ljudi šta valja. Daleko bolji i od Top Guna. Bar si guštao, takav film, samo za tebe na velikom planu :)
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7952 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/07/2023 : 10:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ne, nisu pustili samo za mene. Gledao sam sutradan.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4962 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 26/07/2023 : 10:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, nisu pustili samo za mene. Gledao sam sutradan.

Mene su lani (ili je to već bilo preklani?) pustili da gledam Cry Macho solo. A bilo je još tih projekcija kad bi i dečki iz pilane mogli na prste jedne ruke prebrojat nas gledatelje :)
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/07/2023 : 12:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Lele, kolki tekst, ispada još duži dok se čita ili vreme drugačije prolazi dok se ispija kafa
Elem, dobar, sviđa mi se, ne bih kvotovao jer vidim neke pretnje na prethodnoj strani
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7952 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/07/2023 : 12:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Termos kafe, održava toplotu i budnost.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/07/2023 : 13:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Lele, kolki tekst, ispada još duži dok se čita ili vreme drugačije prolazi dok se ispija kafa
Elem, dobar, sviđa mi se, ne bih kvotovao jer vidim neke pretnje na prethodnoj strani

Da ostanemo kod filmova, moj post i kvotovanje Vadera je Clear and present danger.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/07/2023 : 13:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nego, čudi me da niko pri nabrajanju "novih" režisera nije spomenuo Shyamalana. On mi je nekako Spielberg nove generacije. Lagani i zabavni filmovi, a opet kvalitetno urađeni.

A od ovih "ozbiljnih" imate Lonergana, Lanthimosa i McDonagha na primer.

Edited by - manhunter on 26/07/2023 15:57:42
Go to Top of Page

Demon s Kariba
Starting Member

7 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 26/07/2023 : 13:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Demon s Kariba a Private Message  Reply with Quote
McDonagh nije loš, i žena mu je simpatična. Lanthimos je dosadni hipster, Nolan je prevara veka, a nadam se da je Vader preveo barem narednih pet tomova Usagija.

Imrahil je dobar čovek.
Za ostale ne znam.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7952 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/07/2023 : 15:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Shaymalanove filmove ne smatram lošim, neki su i solidni. Ali on nije ni 10-i deo Spilberga, po sposobnostima i dometima, pa mi je ovo jedno od besmislenijih poređenja.

Čak i ovo Nolan/Kjubrik ima više smisla, iako je isto neadekvatno.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/07/2023 : 15:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Izvini, ali moram da pitam: što si toliko frustriran? Da li su takav samo na forumu, ili i u stvarnosti?

Bukvalno sam napisao "Lagani i zabavni filmovi, a opet kvalitetno urađeni" kao poređenje, ne znam šta ti nije jasno i zašto je poređenje besmisleno? Niti sam ulazio u to ko je bolji režiser, niti sam rekao da snimaju slične filmove, niti da imaju iste domete. Napisao sam na koji način sam ih uporedio.

Opusti se malo, i pokušaj da čitaš sa razumevanjem šta su drugi napisali umesto da uvek polaziš od sebe. Ne pada mi na pamet da se nešto svađam sa tobom, niti ću, ali sam primetio da stalno imaš ovakve zajedljive objave, pa rekoh da ti skrenem pažnju.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/07/2023 : 15:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Nije iz njegovog vremena

Meni Šamalan bio interesantan pre 20ak leta. Šesto čulo mi bilo super, Unbreakable mi se svideo i tu negde izgubio interesovanje za njega. Signs onako i mislim da sam pogledao još jedino Happening koji isto ništa posebno. Split i Old vuku da pogledam.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/07/2023 : 15:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma nije mi on sad neki omiljeni režiser, nego kad već spominjemo "nove" moramo i njega, pošto je od Šestog čula ipak jedno od "imena". Signs, Split, The Visit su mu dobri filmovi. Lagani, zabavni, a ipak kvalitetno urađeni. :)

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7952 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/07/2023 : 16:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Nije mi poređenje adekvatno, skoro ni u jednom smislu. Da je Shyamalan novi Ves Krejven ili Karpenter, Sam Raimi, Kronenberg ili nešto tako...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/07/2023 : 16:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ovi koji si ti nabrojao imaju još manje smisla. Jedni ozbiljno koketiraju sa B produkcijom, a drugi su se pojavili i rade uporedo sa Shyamalanom, pa tek tu nema poređenja. Jednostavno sam uzeo jednog od popularnih režisera iz sedamdesetih-osamdesetih i onda uzeo ovog drugog, koji bi slovio za "nove" snage (kraj devedesetih na ovamo), a koji je imao blockbustere, i to više njih.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7952 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/07/2023 : 16:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Samo The Sixth Sense i donekle Signs. Pristojnu gledanost i isplativost više njih, ali da ne ulazimo u terminologiju.
Recimo, budžeti njegovih poslednjih 5 filmova su od 5 do 20 miliona. Ako to nije B-produkcija ili koketiranje s njom, šta je?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/07/2023 : 17:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čak i ovo Nolan/Kjubrik ima više smisla, iako je isto neadekvatno.

svasta od tebe Al Ekse, kao po obicaju
bukvalno sav smisao price o Nolanu je sadrzan u njegovom parenju s Kjubrikom

Edited by - Lord Vader89 on 26/07/2023 18:37:35
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7952 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/07/2023 : 17:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Tvoje priče.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/07/2023 : 18:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
irak, iran....

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/07/2023 : 23:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče Nolana, meni je on odličan s tim da nisam gledao Following i The Prestige, a od ostalih po manje dobroj kvaliteti jedino odskače Tenet. On mi je za 5 ili 6/10, ne sjećam se više .

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7952 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/07/2023 : 23:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
U Bosni čak postoji izreka

ajd u bioskop bolan, film radio Nolan
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/07/2023 : 23:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

U Bosni čak postoji izreka

ajd u bioskop bolan, film radio Nolan

nadam se da će brojadin u svojim naporima da ovde klonira DW forum da vrati i Hall of Fame temu, jer ovo ide u top 3

Go to Top of Page
Page: of 555 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.06 seconds. Snitz Forums 2000