forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 555

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2023 : 17:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma to je čisto moj subjektivni dojam, ništa više.
Ne znam kako duljina filma i muzika/montaža poništavaju jedno drugo, tu te nisam shvatio Mislim, ako je montaža ovakva kakva je zbog toga što film traje 3 sata pa bi s "klasičnom" montažom bio dosadan, onda bih više volio da je film kraći i da ima klasičnu montažu. Da, drži pažnju upravo zbog toga što gledatelja konstantno bombardira gomilom kratkih nabrijanih kadrova, a meni je to za ovakav tip filma skroz promašeno.

Mrvicu me to podsjetilo na film JFK s Kevinom Costnerom koji isto tako konstantno bombardira gledatelje gomilom informacija, ne dopušta da se uhvati predah, no tamo mi je to tako prejebeno napravljeno da nisam mogao oči odvojiti od ekrana. Kod Oppenheimera me to skroz umorilo.
No opet, ja o filmovima znam jako malo, a jako malo me tehnikalije i zanimaju. Za razliku od stripova, knjiga i muzike, film mi je grana umjetnosti u koju ne zadirem previše. Volim pogledati film, no rijetko idem dalje od "sviđa mi se / ne sviđa mi se".

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/07/2023 : 11:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Barbie film užasan
3/10
Bljak
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 30/07/2023 : 21:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Meni jedan od uvijek boljih trilera do sada...
https://www.youtube.com/watch?v=qE-4xEZunjo
Pozdrav svima.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 30/07/2023 21:48:14
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/07/2023 : 00:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Oppenheimer: još bolji na drugo gledanje
nešto nije u redu ili s Nolanom il sa mnom (ili s obojicom)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/07/2023 : 18:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Prosli vikend WW84..
Smor od filma, ali me je Gal drzala do kraja.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4533 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 02/08/2023 : 23:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote

Barbie (2023)

Cela ta premisa priče oko prelaska iz Barbielanda u stvaran svet ima taj Fables vajb bajke za odrasle, Barbie za odrasle, što je veliki plus. Film umešno balansira između komedije i ozbiljnosti što takođe pohvalno. Segmenti Ken je uvek #2 i muškarci vladaju svetom su mi genijalno odrađeni, ovo su mi bili najbolji delovi u filmu.

U isto vreme i zabavno i ozbiljno, 8/10

p.s. Bilo dosta klinaca i klinceza u bioskopu, i smorili se najstrašnije, pola njih otišlo pre kraja filma..
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/08/2023 : 12:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker
p.s. Bilo dosta klinaca i klinceza u bioskopu, i smorili se najstrašnije, pola njih otišlo pre kraja filma..

Najpametnije sto su mogli napraviti
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 03/08/2023 : 14:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Mene stvarno zanima kakvi su to porivi koji nagone ljude da idu gledati Barbi u kino.
Ali zaista. Još bih razumio da su natjerani od žene/djece/djevojke ali ovako samovoljno jebomepas ako kužim koji vrag se tu događa. Je li to neki novi kult bivanja kakti openminded za sve, interes zbog hajpa, žeđ zbog nedostatka dobrih blockbustera ili što?

Uz takvu hiperprodukciju svega novog i toliko starih a potencijalno dobrih filmova ljudi iz nekog razloga idu masovno gledat nešto što je uglavnom za klinceze ili one koje su nekada to bile, uz nekakve izlike da je ovaj film ozbiljan, poučan blabla. Mislim to je ok ali ljudi! -
Daj nemojte me zajebavat da vas zanima Barbi univerzum...

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/08/2023 : 14:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Cisti hype... mene film ne zanima i necu gledat, eto.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 03/08/2023 : 14:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

supermarče, ti si jedan običan hejter
film je jako dobar

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/08/2023 : 14:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Barbi opušteno bolja od gomile tih blokbastera koji se guraju u bioskope danas.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/08/2023 : 17:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Lako više za Barbenheimer, meni je žaj šta nisan stiga pogledat L'ultima notte di Amore u kinu. Možda bude u sklopu Kina Mediteran u Trogiru, mada je vjerojatnije da ću na kraju čekat VOD.

Inače, sljedeći filmovi su mi na listi za gledanje u kinu kroz ovaj misec:

Ovaj il idući tjedan Meg 2, zatim:

10.8. TMNT: Mutant Mayhem
17.8. Blue Beetle
25.8. First Slam Dunk
24.8. Sound of Freedom
The Last Voyage of Demeter
Strays
31.8. The Equalizer 3

I ako uvatin šta u sklopu projekta KIno Mediteran.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 03/08/2023 17:41:38
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/08/2023 : 18:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Mene stvarno zanima kakvi su to porivi koji nagone ljude da idu gledati Barbi u kino.
Ali zaista. Još bih razumio da su natjerani od žene/djece/djevojke ali ovako samovoljno jebomepas ako kužim koji vrag se tu događa. Je li to neki novi kult bivanja kakti openminded za sve, interes zbog hajpa, žeđ zbog nedostatka dobrih blockbustera ili što?

Uz takvu hiperprodukciju svega novog i toliko starih a potencijalno dobrih filmova ljudi iz nekog razloga idu masovno gledat nešto što je uglavnom za klinceze ili one koje su nekada to bile, uz nekakve izlike da je ovaj film ozbiljan, poučan blabla. Mislim to je ok ali ljudi! -

A ono, zašto ne?
Film mi je skroz dobar. Lijep je, humor je dobar, priča mi je simpatična, uopće nije isključivo za djecu, zabavan je... Zašto ne otići pogledati? Bolji mi je od Oppenheimera i od brat bratu jedno 90% stvari šta sam gledao u kinu u zadnje 2-3 godine, uključujući apsolutno sve od Marvela i DCa još od Endgamea pa naovamo.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/08/2023 : 18:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

E moj Cromwelle, pa isprani smo profeminističkom i mizandričkom agendom do te mjere da nas raduje film koji propagira upravo to i još se pri gledanju moraš podsjetit da si ti Allan, a ne toksični Ken da bi ti bilo lakše. Iako si Ken na kub.

Al da, film je skroz ok.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/08/2023 : 18:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja sam izgleda jedan od retkih nenormalnih koji neće gledati ni Barbi, ni Openhajmera. Barem ne u skorije vreme. Ali dobro, supermark me je odavno prozreo. :)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4336 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 03/08/2023 : 18:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Lako više za Barbenheimer, meni je žaj šta nisan stiga pogledat L'ultima notte di Amore u kinu. Možda bude u sklopu Kina Mediteran u Trogiru, mada je vjerojatnije da ću na kraju čekat VOD.

Inače, sljedeći filmovi su mi na listi za gledanje u kinu kroz ovaj misec:

Ovaj il idući tjedan Meg 2, zatim:

10.8. TMNT: Mutant Mayhem
17.8. Blue Beetle
25.8. First Slam Dunk
24.8. Sound of Freedom
The Last Voyage of Demeter
Strays
31.8. The Equalizer 3

I ako uvatin šta u sklopu projekta KIno Mediteran.

Samo bih pripomenuo da fali najiscekivaniji film kolovoza, Asteroid City

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/08/2023 : 18:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
A već san ga pogleda. :)

Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 03/08/2023 : 19:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

A ono, zašto ne?
Film mi je skroz dobar. Lijep je, humor je dobar, priča mi je simpatična, uopće nije isključivo za djecu, zabavan je... Zašto ne otići pogledati? Bolji mi je od Oppenheimera i od brat bratu jedno 90% stvari šta sam gledao u kinu u zadnje 2-3 godine, uključujući apsolutno sve od Marvela i DCa još od Endgamea pa naovamo.

Potpisujem sve navedeno, film je ozbiljniji od 99% Marvel smeća i čega sve ne. Ne kužim što ljudima smeta tu - pa barem na ovom forumu veliki dio čita Bonelli treš koji je gori nego najgori Barbie crtani
Baš mi nedostaje takvih jednostavnih, zabavnih filmova koji nisu nastavci nastavaka.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/08/2023 : 07:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

supermarče, ti si jedan običan hejter
film je jako dobar

Da sam hejter ću i priznati
Ali da sam običan… nikada!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/08/2023 : 07:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Što i nije neki uspjeh, uzimajući u obzir kakvi su blockbusteri
Ali ovaj me vise iziritirao jer pokušava biti pametan
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 04/08/2023 : 10:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
@Paka: Uopće ne osporavam da je film možda dobro napravljen nego teško mogu povjerovati da muške to može tematski zanimati.
Vjerujem da svi imamo watchlistu od minimalno parstotinjak filmova koje želimo pogledati a nikako ne stignemo i na koju foru onda izbor na kraju padne na Barbi? Planirate li isto tako gledati i My Little Pony film ukoliko do njega dođe?

@vice:uopće nisam shvatio što si rekao i nemam pojma tko je Allan. Ali procjenjujem da si to tako pokušao zapakirati ne bi li mi pobudio interes. Teško...

Bok, kako si.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/08/2023 : 10:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ma ne, Cromwell. Ukoliko ga jednom pogledaš, skužit ćeš ironiju u mom postu. No, ako ti je toliko odbojan nemoj ga ni gledat i time trošit vrime na nešto šta nije tvoj đir. Hype kako dođe tako i prođe.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/08/2023 : 11:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Pa nije wishlista nešto čega se treba držati ko pijan plota.

quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

Što i nije neki uspjeh, uzimajući u obzir kakvi su blockbusteri
Ali ovaj me vise iziritirao jer pokušava biti pametan

Nema tu šta da pokušava, ima sasvim dobru priču ko hoće da je vidi naravno. A tu je i humor da ti bude i zabavno dok gledaš.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/08/2023 : 11:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
@Cromwell:

Kad kući gledam filmove, nenormalno sam izbirljiv, triba mi pola sata dok provrtim razne popise i odlučim se šta ću gledati. Međutim, u kinu ne biram, odem na svašta jer mi je gušt ići u kino, pa tako i na Barbie. Nekad se ugodno iznenadim (kao sada), nekad bome i neugodno. No gušt mi je ići i u kinu dajem priliku svemu i svačemu.

Takav sam i s muzikom kod kuće pomno slažem playliste i "kalkuliram" šta ću slušati, al ako je neka metal svirka u blizini, idem šta god bilo, pa makar bio i nekakv "technical assgrind" (nije moj izraz, al sam ga pokupio s jednog foruma jer mi je komedija).

Edited by - Paka01 on 04/08/2023 11:57:49
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/08/2023 : 12:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Potpis na ovo Pakino, plus kad gledam sa društvom ne pravim problem šta se gleda, super mi je atmosfera kad gledamo zajedno.

quote:
Originally posted by Paka01
"technical assgrind"

Dobar ali mi i dalje favorit "vegetarian progressive grindcore"
Go to Top of Page
Page: of 555  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000