forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 594

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/08/2023 : 18:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ako je i od Krugera, previše je
Kakva hrpetina sranja...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 18:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

a tko će drugi nego kruger relativizirati cijeli ovaj zločin. kakva sranja je tu kopi-pejstao da čovjek ne povjeruje. naši huligani su tamo otišli, unatoč zabrani, dogovoreno i organizirano da naprave sranje, u čemu su i uspjeli. krivi su! i točka.

šta bi sad, ovakvi napisi i ovakva "razmatranja" trebala senzibilizirati naciju naspram njih? sve su sami zakuhali i uzrokovali smrt osobe.

Nisu ubili Grčkog navijača, glavni osumljičenik ua ubojstvo je navijač Phanatinaikosa. Osim Dinamovih navijača uhićena su i trojica navijača Phanatinaikosa koji su pomagali Dinamovim. Zanimljivo iz Aeka baš i nema uhićenih. Klub Aek ne želi predati snimke oko stadiona.

Ljudi su uglavnom površni niti previše istražuju nego se svrstavaju ili na ovu ili na onu stranu.

Stavljaš mi nešto što nisam napisao, čak izjavljuješ i poneki netočnu informaciju. Samo sam prenio tekst od osobe koja je jako dobro informirana za razliku od naših dnovinara.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 18:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Kakva hrpetina sranja...

Ove su informacije od osobe koja je jako dobro informirana.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/08/2023 : 19:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Kakva hrpetina sranja...

Meni ovo djeluje ka informacije od osobe koja je debil.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 19:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kakva hrpetina sranja...

Meni ovo djeluje ka informacije od osobe koja je debil.

Sad bi na ovaj tvoj komentar mogao svašta reći a ti si ionako poznat po skromnim intelektualnim mogućnostima pa se neću spuštati na tvoju razinu.

Tebi se ove točne informacije ne moraju sviđati niti te tko tjera na to.

Stavio sam ove informacije koje dolaze iz pouzdanih izvora pa neki ljudi imaju uvid u situaciju. Svatko će misliti onako kako on hoće, to je njegovo pravo. Ali nije lođe imati sve dostupne informacije na uvid.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/08/2023 : 19:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
a tko je taj tvoj izvor? i kakve ja to netočne informacije ovdje izjavljujem?

može li mi taj tvoj izvor objasniti zašto su ovi huligani, taj najobičniji ljudski ološ, organizirano otišo u državu i na nogomenti susret na koji im je bilo zabranjeno ići?
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 10/08/2023 : 19:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
Bogu hvala da me u životu zahvatilo ludilo oko stripova, glazbe, knjiga, igrica... a ne ludilo oko mlaćenja za nogometni klub.
Relativizirati ovo je stvarno smiješno, budale se idu klat u drugu zemlju dogovoreno, što više dodati?
Zna se tko je odgovoran, zna se kakav je zakon, za sve treba vrijediti isto... al eto...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 19:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

može li mi taj tvoj izvor objasniti zašto su ovi huligani, taj najobičniji ljudski ološ, organizirano otišo u državu i na nogomenti susret na koji im je bilo zabranjeno ići?

Napisao si da su navijači Dinama uzrokovali nečiju smrt. Navijači Dinama nisu uzrokovali ničiju smrt. Glavni osumnjičen za smrt tog navijača AEKa je navijač Phanathinaikosa.

Ovo je nažalost dio folklora jednog djela navijačkih skupina.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 20:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macbeth

Bogu hvala da me u životu zahvatilo ludilo oko stripova, glazbe, knjiga, igrica... a ne ludilo oko mlaćenja za nogometni klub.
Relativizirati ovo je stvarno smiješno, budale se idu klat u drugu zemlju dogovoreno, što više dodati?
Zna se tko je odgovoran, zna se kakav je zakon, za sve treba vrijediti isto... al eto...

Po tvom upisu bih rekao da se nimalo ne razlikuješ od ovih huligana koje osuđuješ.

Zakon bi trebao biti jednak za sve ali na žalost nije a to znaju i mala djeca. No to je jedna druga tema koju je bolje ne otvarati.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/08/2023 : 20:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Napisao si da su navijači Dinama uzrokovali nečiju smrt. Navijači Dinama nisu uzrokovali ničiju smrt. Glavni osumnjičen za smrt tog navijača AEKa je navijač Phanathinaikosa.

ali navijači dinama JESU uzrokovali smrt grčkog navijača, jer su stigli na mjesto događaja čisto sa namjerom raditi sranja. proputovati 1500 km čisto da bi se sa nekim mlatio... to je stvarno za težu dijagnozu.

inače, još nisi rekao tko ti je izvor?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 20:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ali navijači dinama JESU uzrokovali smrt grčkog navijača, jer su stigli na mjesto događaja čisto sa namjerom raditi sranja. proputovati 1500 km čisto da bi se sa nekim mlatio... to je stvarno za težu dijagnozu.

inače, još nisi rekao tko ti je izvor?

Govoriš netočno i sad djelomično. Pa i navijači Aeka su došli raditi sranja, a i ovi iz ostalih navijačkih skupina. Ako ćemo osuđivati onda bi bilo uredu osuđivati sve koji su sudjelovali u tom dogovorenom fajtu. Ovo nije niti prvi a vjerujem niti zadnji ovakav nemili dio folklora djela navijačkih skupina.

Za sad su podršku BBB-u pružili Osječani, Šibenik, Mostar, Varaždin, Vinkovci.

Moj izvor, dolazi baš iz jedne navijačke skupine i vjeruj mi oni se znaju jako brzo organizirati a u ovom slučaju potražiti istinu. Neke navijačke skupine surađuju između sebe, valjda ti je to jasno.

Edited by - Kruger on 10/08/2023 20:47:39
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 10/08/2023 : 20:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Po tvom upisu bih rekao da se nimalo ne razlikuješ od ovih huligana koje osuđuješ.

Zakon bi trebao biti jednak za sve ali na žalost nije a to znaju i mala djeca. No to je jedna druga tema koju je bolje ne otvarati.

Ne mlatim se u slobodno vrijeme oko Hajduka, sori.
Ljudi su otišli u Grčku pomlatit se, stvorila se skupina Grka i Dinamovaca (i eto, navodno, još nekih), nastalo je sranje i netko je umro.
Očigledno je tko je kriv - svi koji se mlate i policija koja zna za to, a ne radi svoj posao. Neka im se sudi po odgovarajućem zakonu za ubojstvo/fizički napad/remećenje javnog reda, o čemu god je riječ. Nigdje ne zazivam kolektivni linč ni klanje svih BBB-ovaca, premda su teški mamlazi.

Nema to više veze s Dinamom niti nogometom, ljudi su se sad napalili oko toga kao da Dinamo osobno šalje plaćenike na grčke ulice.
Go to Top of Page

Tunguska
Starting Member

53 Posts

Member since 06/10/2010

Posted - 10/08/2023 : 20:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tunguska a Private Message  Reply with Quote
Ne znam što je od svega ovoga tužnije:
- to što se dogodilo
- to što je netko u stanju ići 1500 km da bi se mlatio
- to što je netko u stanju braniti to što je netko išao sa palicama i noževima 1500 km jer je, eto, išao mlatiti narkomane, komunjare, i slične pa mu je to ne samo opravdano, nego bi mu se trebali diviti... Mislim čuj ono, koriste opijate?! A ekipa što ide 1500 km s palicama, što oni koriste, čaj i kekse?!

uglavnom onaj c/p s prošle stranice je najveća gomila sr...a koju sam u životu vidio
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 20:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne mlatim se u slobodno vrijeme oko Hajduka, sori.
Ljudi su otišli u Grčku pomlatit se, stvorila se skupina Grka i Dinamovaca (i eto, navodno, još nekih), nastalo je sranje i netko je umro.
Očigledno je tko je kriv - svi koji se mlate i policija koja zna za to, a ne radi svoj posao. Neka im se sudi po odgovarajućem zakonu za ubojstvo/fizički napad/remećenje javnog reda, o čemu god je riječ. Nigdje ne zazivam kolektivni linč ni klanje svih BBB-ovaca, premda su teški mamlazi.

Nema to više veze s Dinamom niti nogometom, ljudi su se sad napalili oko toga kao da Dinamo osobno šalje plaćenike na grčke ulice.

Ispravi to nisi jasno naglasio, nego si osudio samo BBB. Osuda treba biti za sve sudionike ovih nemilih događaja. Nije navodno da je bilo drugih navijačkih skupina. To ti je normalno kod ovakvih događanja.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 20:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tunguska

- to što se dogodilo
- to što je netko u stanju braniti to što je netko išao sa palicama i noževima 1500 km jer je, eto, išao mlatiti narkomane, komunjare, i slične pa mu je to ne samo opravdano, nego bi mu se trebali diviti... Mislim čuj ono, koriste opijate?! A ekipa što ide 1500 km s palicama, što oni koriste, čaj i kekse?!

uglavnom onaj c/p s prošle stranice je najveća gomila sr...a koju sam u životu vidio

Po tvom upisu bih rekao da se nimalo ne razlikuješ od učesnika ovih nemilih događanja. Nitko ništa ne opravdava a tvoj manipulativni upis netko je išao mlatiti 1 500 km nekog zato što je komunjara je stvarno jadno i dno dna. Očito nemaš sposobnost razumnog promišljanja. To je tvoje pravo samo nemoj manipulirati.
Go to Top of Page

Tunguska
Starting Member

53 Posts

Member since 06/10/2010

Posted - 10/08/2023 : 20:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tunguska a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

- to što se dogodilo

Po tvom upisu bih rekao da se nimalo ne razlikuješ od učesnika ovih nemilih događanja. Nitko ništa ne opravdava a tvoj manipulativni upis netko je išao mlatiti 1 500 km nekog zato što je komunjara je stvarno jadno i dno dna. Očito nemaš sposobnost razumnog promišljanja. To je tvoje pravo samo nemoj manipulirati.

ok, to piše u onome što si ti copy-pejstao. zašto nešto stavljaš, ako nisi pročitao? Zašto kažeš da je upis dno-dna ako to piše u tome?

''4) Za neupućene- navijači AEKa(...) U samoj Grčkoj su na glasu ( več 3 desetlječa) kao skupina koja koristi masovno sve oblike narkotika (...)
Politički su izraziti lijevičari (...)
Osim domaćih lijevih anarhista iz AEK-a, dočekalo ih je i dvadesetak Talijana, navijača Livorna poznatih po ekstremno komunističkim stavovima, kao i pedesetak Francuza, navijača Olympiquea - također radikalnih ljevičara…''

hm, ti mene uspoređuješ s ljudima koji palicama mlate druge ljude zato što sam protiv mlaćenja drugih ljudi?

uh, ovo je stvarno teška kategorija...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 21:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

- to što se dogodilo

ok, to piše u onome što si ti copy-pejstao. zašto nešto stavljaš, ako nisi pročitao? Zašto kažeš da je upis dno-dna ako to piše u tome?

''4) Za neupućene- navijači AEKa(...) U samoj Grčkoj su na glasu ( več 3 desetlječa) kao skupina koja koristi masovno sve oblike narkotika (...)
Politički su izraziti lijevičari (...)
Osim domaćih lijevih anarhista iz AEK-a, dočekalo ih je i dvadesetak Talijana, navijača Livorna poznatih po ekstremno komunističkim stavovima, kao i pedesetak Francuza, navijača Olympiquea - također radikalnih ljevičara…''

hm, ti mene uspoređuješ s ljudima koji palicama mlate druge ljude zato što sam protiv mlaćenja drugih ljudi?

uh, ovo je stvarno teška kategorija...

Da piše, ali što. Nije pisalo da su pojedinci išli 1 500 km tući nekog zato što je komunjara.

Evo taj tvoj manipulativni dio koji si napisao:
- to što je netko u stanju braniti to što je netko išao sa palicama i noževima 1500 km jer je, eto, išao mlatiti narkomane, komunjare, i slične pa mu je to ne samo opravdano, nego bi mu se trebali diviti

.... kako jadno i manipulativno, to što si ti napisao ne stoji u kopiranoj objavi.

To je informacija o navijačkoj skupini. Nitko ih nije išao zbog toga tući nego zato što su se tako dogovorili to jest BBB-ovci su pozivani da dođu i došli su. To je sastavni dio folklora jednog djela navijačkih skupina.

Usporedio sam te s njima ne zbog tučnjave nego zbog razmišljanja, isključivosti.

Edited by - Kruger on 10/08/2023 21:12:18
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/08/2023 : 21:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Evo i navijači Rijeke su pružili potporu BBB-u.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 11/08/2023 : 01:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Što god Kruger koristi, i okorjele komunjarske narkomančine iz Atene bi rado probale.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/08/2023 : 01:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
I tata bi, sine:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/08/2023 : 01:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da droge nisu dobre ne bi ih englezi zvali drug:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/08/2023 : 03:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Kruger je u pravu. Meni je odma bilo jasno da svo zlo leži u ljevičarskim huliganima dok je desničarsko samaritansko društvo dobročinitelja bbb na braniku pravih vrijednosti ustvari žrtva nesretnih okolnosti i komunističkih vampira žednih krvi pravednika.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 11/08/2023 : 07:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Kruger je u puno toga u pravu, to je manje više bila organizirana šora koja je pomalo izmakla kontroli.
Teško je razumjeti tu kulturu ponašanja, ali tu su među nama i vode svoj pomalo čudan život.
Kolega koji je sa nama često bio na strip burzi je pohodio puno tekmi i gostovanja izvan granica pa bi to bilo to jedno od imena koje znaju malo više o tome.
Čak je zadnju tekmu protiv Hajduka na Poljudu proveo u stanici iza rešetaka, šta je život poslje pedesetih.

I naš Petruša ima frenda koji je bio više nego učesnik kojekakvih dogodovština, doduše još je u zatvoru pa više nije toliko u tijeku događanja.
Znam da baš strip ekipa ne kuži te likove, ali ima nas sa svakakvim zanimacijama, pa i takvim.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 11/08/2023 : 09:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Kruger je u pravu. Meni je odma bilo jasno da svo zlo leži u ljevičarskim huliganima dok je desničarsko samaritansko društvo dobročinitelja bbb na braniku pravih vrijednosti ustvari žrtva nesretnih okolnosti i komunističkih vampira žednih krvi pravednika.

Nisi mogao ljepše sažeti, svaka ti je ko u Aralice.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/08/2023 : 09:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by Tonto

Nisi mogao ljepše sažeti, svaka ti je ko u Aralice.

Baš je jadno od vas dvojice što koristite ovaj tužan nemili događaj kako bi nahranili gladne vražićke u svojoj zatrovanoj duši ovim pokvarenim zlobnim i frustriranim komentarima. Dno dna, baš ste obojica nule od čovjeka.
Go to Top of Page
Page: of 594 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000