Author |
Topic |
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13991 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5083 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 15/08/2023 : 19:12:58
|
Pa fenomenalno, što reći: bravo za izdavača, velika sreća za najveće ljubitelje Zagora (koji su ovo naručili) i možda potajna nada - barem po 1 Alan Ford i barem 1 Dylan u ovakvoj opremi... ono... da se nađe uz sve, "za dušu"... |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 15/08/2023 : 20:01:00
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Nekako sve više cijenim tablet i slušalice, ipak sam ja mlađa generacija. Nije da nisam sakupljao svega i svačega, ali puno toga me počelo ostavljati ravnodušnim. Shvatio sam da to što imam po policama i kutijama nemam kome ni ostaviti. Drago mi vidjeti ovakve stvari i veselim se što to nekog veseli, ko da ja kupujem, super odrađeno, samo ja polako ispadam iz te igre. Doduše Zagor ni nije moj omiljeni lik, no sve pohvale na proizvodu. Ako možemo imati običnu garderobu i tenisice po suludim cijenama, ovo i nije toliko skupo ako te veseli, nije nedostižno.
Kao da sam ja napisao ovaj post, slažem se sa svakom riječi.
Iako mi je interes ravan nuli, meni ovaj Zagor izgleda lijepo i ne vidim nikakav problem što se objavilo. Ima svoju publiku i to je to. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
petarStripovi10
Senior Member
Croatia
1161 Posts
Member since 03/12/2014 |
Posted - 15/08/2023 : 20:20:40
|
Svaka čast Libellusu na dosljednosti. Čekam jedan primjerak da se pojavi u knjižnici . A obavezno i u striparnicama u regionu za hordu fanova. |
Edited by - petarStripovi10 on 15/08/2023 20:22:33 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2474 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 15/08/2023 : 22:09:01
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
Ali POTVRDA O AUTENTIČNOSTI...
A kako inače? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 15/08/2023 : 22:48:16
|
quote: Originally posted by bvagner3
Da li je to zbog pirata,Libellus već neko vrijeme ima problem s tim(piše o tome na njihovu forumu),koji bi drugi inače bio razlog za potvrdu o autentičnosti.
Pa samo malo, nikad to niste vidili?
Ako se ne varam prvi su krenuli u Marketprintu još tamo krajem sedamdesetih godina. Svaki HC Valijant je imao naljepnicu unutar stripa kao potvrdu autentičnosti koja garantira da je tiskano 250 komada i da "vaš primjerak ima broj _____ ".
To je uobičajena praksa kod takvih izdanja.
Između ostalog da, otežava i piratizaciju. No sumnjam da bi ovo netko moga kvalitetno iskopirati da se to ne primjeti... kao što se primjeti na svim piratima. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Edi B
Average Member
Croatia
799 Posts
Member since 21/05/2020 |
Posted - 15/08/2023 : 22:51:56
|
Nekako sve više cijenim tablet i slušalice, ipak sam ja mlađa generacija. Nije da nisam sakupljao svega i svačega, ali puno toga me počelo ostavljati ravnodušnim. Shvatio sam da to što imam po policama i kutijama nemam kome ni ostaviti. Drago mi vidjeti ovakve stvari i veselim se što to nekog veseli, ko da ja kupujem, super odrađeno, samo ja polako ispadam iz te igre. Doduše Zagor ni nije moj omiljeni lik, no sve pohvale na proizvodu. Ako možemo imati običnu garderobu i tenisice po suludim cijenama, ovo i nije toliko skupo ako te veseli, nije nedostižno.
Kako misliš da nemaš kome ostaviti? To se lako sredi, sve šta ti ne triba i šta te više ne veseli stavi u kutije i šalji. Moja poštarina |
|
|
Ghost
Starting Member
44 Posts
Member since 27/02/2020 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/08/2023 : 06:34:15
|
quote: Originally posted by Edi B
Kako misliš da nemaš kome ostaviti? To se lako sredi, sve šta ti ne triba i šta te više ne veseli stavi u kutije i šalji. Moja poštarina
A mozda je lik serijski ubojica pa ti posalje dijelove mumificiranih tijela iz 60.tih i 70.tih |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
pcoro
Senior Member
Croatia
2278 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 16/08/2023 : 09:41:41
|
Nisam oduševljen. Ovo je opet jedno de isto, samo u nešto kičastijoj opremi. Po meni, ako se već radi tako neko ultimativno izdanje, trebalo bi ponuditi ultimativan sadržaj, kao npr u onim američkim Artist edition izdanjima, gdje se stripovi izdaju sa nekim savršenim skenm originalnih tabli, pa se kuže sve izbrisane olovke ili potezi korektorom, tako nešto... neka sadržajna ekskluziva. Ali dobro, izdanje bar diže prašinu |
|
|
comx
Starting Member
17 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 16/08/2023 : 09:44:37
|
Marketinški lijepo osmišljeno, čak i cijena, 249, a ne 250 eur. Vrhunska kvaliteta. Uvez je pretpostavljam od kože bijelog nosoroga? No šalu na stranu, sjetih se one kajkavske uzrečice: Gda bedaki imaju peneze, kramari tržiju. U slobodnom prijevodu: Dok je ovaca, bit će i vune. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Tonto
Advanced Member
8301 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 16/08/2023 : 11:42:17
|
Realno ovo je kao da ti netko servira dvi fete kruva od jucer s pastetom na porculanskom pijatu sa srebrnim priborom i vode iz spine u kristalnoj casi na stalku pa naplati 74 eura... al dobro, dok ima onih koji to traze i hoce, zasto ne... |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Caglio
New Member
188 Posts
Member since 03/03/2021 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 16/08/2023 : 12:36:59
|
Koliko vrijedi "redakcijski primjerak" budući da nema numeracije i koliko redakcijskih primjeraka postoji?
E a kakva je priča? |
Bok, kako si.
|
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 16/08/2023 : 13:07:50
|
Volim LL izdanja, a ni Zagor mi nije omražen. No, ovo mi ne treba. I tu bi bio kraj priče. Ali moram dodati: ovo izdanje je tiskano po prednarudžbi, znači, koliko narudžbi, tolika naklada. Cijena je povišena u toku čekanja, ali je kupcima ponuđeno da odustanu, ako nisu sporazumni. I tu bi opet bio kraj priče, sve transparento. E sad, zašto uvijek isti komentari, obično od strane onih koji nisu ni kupili niti bi kupili, te pljačka, te snobizam, te čuđenje... Nikad me nije zanimalo ni kako je tko došao do novaca, a još manje kako ih troši... Zato, opušteno. Ne živi se 1000 godina. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 16/08/2023 : 13:13:38
|
Pa to je forum Na sportskom topicu se čudimo za koga Liverpool nudi 120 milijuna Eura Ovdje se čude tko kupuje ovo za 249 Eura
Tko hoće komentirati neka komentira, kako u sportskom topicu tako i ovdje |
|
|
igor23
New Member
Croatia
255 Posts
Member since 03/03/2020 |
Posted - 16/08/2023 : 13:27:21
|
quote: Originally posted by ZoranC
Volim LL izdanja, a ni Zagor mi nije omražen. No, ovo mi ne treba. I tu bi bio kraj priče. Ali moram dodati: ovo izdanje je tiskano po prednarudžbi, znači, koliko narudžbi, tolika naklada. Cijena je povišena u toku čekanja, ali je kupcima ponuđeno da odustanu, ako nisu sporazumni. I tu bi opet bio kraj priče, sve transparento. E sad, zašto uvijek isti komentari, obično od strane onih koji nisu ni kupili niti bi kupili, te pljačka, te snobizam, te čuđenje... Nikad me nije zanimalo ni kako je tko došao do novaca, a još manje kako ih troši... Zato, opušteno. Ne živi se 1000 godina.
|
https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k |
|
|
Macbeth
Junior Member
361 Posts
Member since 19/08/2022 |
Posted - 16/08/2023 : 13:28:24
|
Bezveze... ne vidim po čemu je ova priča uopće vrijedna ovakvog izdanja, totalno prosječna epizoda koja, eto, malo više nostalgije stvara. Al tko voli nek izvoli, naravno. |
|
|
Caglio
New Member
188 Posts
Member since 03/03/2021 |
Posted - 16/08/2023 : 13:53:02
|
Kako je gospodin supermark rekao, ovo je forum, i ljudi dolaze da stave svoje dojmove i mišljenja. Libellus je ultra skup i to svi znamo, skupljam ga i ja iako realno nije unutar mojih mogućnosti, ali jebiga, svaka budala ima svoj gušt, i nek ljudi kupuju što ih zanima. Mene osobno smeta ovaj najbolji primjerak ikad, koji očigledno nema svega 188 primjeraka nego malo više, samim tim se netko odmah posrao u usta ekipi koja misli da ih postoji svega 188 ( : tako da je samo po sebi to dmaho banana. Volio bi takodjer i da mi netko objasni ove fore "kolekcionarskih izdanja" , dakle nešto što nema nikakvu seriju niti broj, spada pod collector item , taj dio mi je jasan, ali ako se izda recimo sedamdeset i šest drugih izdanja od istog tolikog broja izdavača, jel moraš imati i te brojeve u kolekciji, ili onda nisi kolekcionar ? Tipa ovi Zagor klasici, super klasici, zlatni klasici i kako god se već zovu, te dal' moraš imati i sve naslovnice, ili si samim tim manji kolekcionar ? Hvala |
Edited by - Caglio on 16/08/2023 13:53:26 |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 16/08/2023 : 14:54:18
|
quote: Originally posted by ZoranC E sad, zašto uvijek isti komentari, obično od strane onih koji nisu ni kupili niti bi kupili, te pljačka, te snobizam, te čuđenje...
Ti bi radije da nema nikakvih komentara? Zašto? Kao da već i ovako nije dovoljno trulo na forumu i nema se što pročitati. Topik je otvoren i ljudi dovode u pitanje neke stvari i usputno se zezaju sa fetišizacijom. Uostalom svih tih 188 primjeraka je već prodano tako da stvarno ne znam o čemu bi se uopće ovdje moglo raspravljati i zašto bi bilokakva rasprava mogla štetiti ikome.
quote: Originally posted by ZoranC Nikad me nije zanimalo ni kako je tko došao do novaca, a još manje kako ih troši...
Ne vjerujem da su takve stvari nekome zanimljive, a uostalom nisam nigdje vidio da je netko tražio nečiji broj računa, sliku novčanika ili da se opravda zašto je kupac ovog izdanja. Gdje su žrtve tih upita?
quote: Originally posted by ZoranC Zato, opušteno. Ne živi se 1000 godina.
A napeto je gdje točno? Forum je mirniji od groblja, kao i svakog ljeta. |
Bok, kako si.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/08/2023 : 15:05:07
|
Meni je samo zao sto nije u 60 primjeraka po 660 Eura...
Mozda bude slijedece nesto...
Predlazem Alan Ford, Tako je nastala grupa TNT, u 50 primjeraka, koza, svila,kadifa,barsun u kutijici od ruzinog drveta optoceno srebrenim sarkama. Za recimo, 1100 Eura po komadu. Biljezim se odmah za bar dva.
|
Los cukar na fritulama! |
|
|
Topic |
|