forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR De Luxe - Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/08/2023 : 11:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Evo da i ja, bez ikakvog osuđivanja iznesem svoje mišljenje.

Na stranu to tko što voli, ja nikad ne bih poželio ovakvo izdanje, bilo kojeg stripa. Mislim da bi mi izazivala stres potreba da se ne ošteti, da bude perfektno kakvo je i kupljeno. Stripove volim čitati a to uključuje da su često svugdje po stanu, gdje su lako dostupni djeci. Ne bih želio da mi hobi postane opterećenje.

Jasno mi je da je ovo isključivo kolekcionarski primjerak, nitko to ne kupuje zbog čitanja, ali ja (po meni srećom) nemam želju za ovakvim stvarima. Isto je i s raznim figurama, crtežima i drugim, ta me skupljačka strana nikad nije zanimala. Naravno, imam dosta puno stripova, ali ih puno i čitam, tako da ne očekujem da budu perfektni, to je uostalom i nemoguće (opet zbog djece).

Tako da, svakom njegovo veselje, a meni je drago što me ovakve stvari ne zanimaju.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 17/08/2023 : 11:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
@sumohrvat: ja znam da je Zagor religija i da su tu emocije snažne ali prije tebe doslovno nitko nije upotrijebio ružnu riječ. Doslovno jedan član (comix) je napisao nešto što bi netko osjetljiv mogao protumačiti kao uvredu dok ljudi koji su aludirali nisu ismijavali nikoga osim izdanja samog. Svi se ponekad nabrijemo i kupimo neku glupost i svi smo potencijalne ovce za šišanje, bez iznimke.
Evo ivanl spomenuo Alan Forda u drvenoj kutiji... imao sam ja prije stripova isto takvih perverzija oko glazbe. Između ostalog i jedan album u drvenoj kutiji sa transilvanijskom zemljom/mahovinom i uopće me nije vrijeđalo kad bi mi ljudi govorili da sam popušio marketing, jer znam da jesam.

Što se tiče rasprave o tehnikaliji - može se i o tome ali i takva kritika bi tebi kao kupcu također smetala jer što netko tebi treba govoriti kakvo je izdanje kad je tebi super i veseli te posjedovati ga. A ja sad mogu reći da ovo kolekcionarsko izdanje izgleda kao smijurija. Manje je ponekad više ali dizajn ove kutije izgleda presmiješno, gotovo kao da je iz kućne radinosti dok su sami stripovi u ovim kvazikožnim koricama totalni flah kič. Pa danas i svaka manja tiskara ima mogućnost tiskanja takvih korica tako da meni ovo izgleda kao svaki drugi diplomski rad a to je vrlo daleko od nečega što bi se moglo nazvati de Luxe izdanjem. Ako sam dobro shvatio posebnih dodataka osim par predgovora fanova nema što mi je neobjašnjivo. Pa da se nije moglo ubaciti Ferrijeve skice, neobjavljene crteže ili bilošto što bi opravdalo ovakvu cijenu to mi je bizarno. Na kraju ispada da cijelu kutiju opravdava jedino mala naklada što je ok, to su uobičajene stvari.

Btw kao što sam već negdje prije rekao ja zaporavo potpuno podržavam ovakva izdanja i neka ih ima čim više! Ne podržavam jedino premijerna izdanja u ovakvom obliku. Ali daj ako je već ovaj Zagor DELUXE takav BIG FUCKING DEAL daj neka to liči na nešto, daj da i nama jalnim i siromašnim kmetovima barem rastu zazubice od pogleda na izdanje koje nikada nećemo imati. A ne ovakvo nešto od čega čovjek umre od smjehotresa kako bi to rekao stinky :D.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 17/08/2023 : 11:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doktor78

Renky, Renky, šta si napravio :)

Pa postao je Zagorovac nakon toliko godina. Očito nije bio problem u sadržaju, već u formi
To je i razlog otvaranja topica, ne kužim zašto ljudi komentiraju libellusovo izdanje kojemu ne treba promocija kad je ionako tiskano na pretplatu.

Nego, Renky, kakva ti je Zagor priča, valja li kaj?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4026 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/08/2023 : 12:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

@sumohrvat: ja znam da je Zagor religija i da su tu emocije snažne ali prije tebe doslovno nitko nije upotrijebio ružnu riječ. Doslovno jedan član (comix) je napisao nešto što bi netko osjetljiv mogao protumačiti kao uvredu dok ljudi koji su aludirali nisu ismijavali nikoga osim izdanja samog. Svi se ponekad nabrijemo i kupimo neku glupost i svi smo potencijalne ovce za šišanje, bez iznimke.
Evo ivanl spomenuo Alan Forda u drvenoj kutiji... imao sam ja prije stripova isto takvih perverzija oko glazbe. Između ostalog i jedan album u drvenoj kutiji sa transilvanijskom zemljom/mahovinom i uopće me nije vrijeđalo kad bi mi ljudi govorili da sam popušio marketing, jer znam da jesam.

Što se tiče rasprave o tehnikaliji - može se i o tome ali i takva kritika bi tebi kao kupcu također smetala jer što netko tebi treba govoriti kakvo je izdanje kad je tebi super i veseli te posjedovati ga. A ja sad mogu reći da ovo kolekcionarsko izdanje izgleda kao smijurija. Manje je ponekad više ali dizajn ove kutije izgleda presmiješno, gotovo kao da je iz kućne radinosti dok su sami stripovi u ovim kvazikožnim koricama totalni flah kič. Pa danas i svaka manja tiskara ima mogućnost tiskanja takvih korica tako da meni ovo izgleda kao svaki drugi diplomski rad a to je vrlo daleko od nečega što bi se moglo nazvati de Luxe izdanjem. Ako sam dobro shvatio posebnih dodataka osim par predgovora fanova nema što mi je neobjašnjivo. Pa da se nije moglo ubaciti Ferrijeve skice, neobjavljene crteže ili bilošto što bi opravdalo ovakvu cijenu to mi je bizarno. Na kraju ispada da cijelu kutiju opravdava jedino mala naklada što je ok, to su uobičajene stvari.

Btw kao što sam već negdje prije rekao ja zaporavo potpuno podržavam ovakva izdanja i neka ih ima čim više! Ne podržavam jedino premijerna izdanja u ovakvom obliku. Ali daj ako je već ovaj Zagor DELUXE takav BIG FUCKING DEAL daj neka to liči na nešto, daj da i nama jalnim i siromašnim kmetovima barem rastu zazubice od pogleda na izdanje koje nikada nećemo imati. A ne ovakvo nešto od čega čovjek umre od smjehotresa kako bi to rekao stinky :D.

Istinske budale nije uvreda? Ja sam napisao doslovno glupani dok su ostali napisali isto to, ali između redova....
Jel misliš ti da mene vrijeđa što mi netko napiše da sam istinska budala, glupan ili ovca za šišanje ???? Bio sam u nogometu 20 godina di mi je cijeli stadion psovao mrtvu mater pa sam preživio...
Meni smeta što se doslovno svako izdanje Libellusa svede na objašnjavanje istih par pojedinaca koji uopće ne kupuju ova izdanja kako su svi kupci tog izdanja retardi.
Kada dođem na ovaj forum želim se informirati o nekom stripu, poslušati dojmove drugih...a ne iznova i iznova ko na pokvarenoj ploči slušati koliki sam debil ako kupim ovo izdanje.
Tebi se ne sviđa ovo izdanje... Super. Sasvim legitiman i dobrodošao komentar. Sve si lijepo objasnio i sve apsolutno stoji....
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2023 : 12:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sumohrvat, apsolutno podržavam tvoj stav, ali hajde bez uvreda.

Naravno, imamo ovih nekoliko koji vređaju između redova, ali hej, to dovoljno govori o njima.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2023 : 12:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
U međuvremenu, par sličnih izdanja. Valjda su i njihovi kupci ovce.

https://fr.shopping.rakuten.com/offer/buy/402765895/corto-maltese-integrale-coffret-couleur-en-7-volumes-de-hugo-pratt.html#zoom

https://www.ltdeditioncomics.com/product-page/supergirl-and-the-legion-of-super-heroes-23

https://www.fnac.com/a10857007/Corto-Maltese-Corto-Maltese-l-integrale-Hugo-Pratt?oref=07261808-5817-2a2d-2478-a0281b0d1c5e

https://www.collectorbd.com/fr/tirage-de-tete-le-dernier-pharaon-version-noir-et-blanc-laurent-hennebelle

Edited by - manhunter on 17/08/2023 12:38:06
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2023 : 12:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ima i ovo. Zamisli koji su debili, čak daju i potvrdu o autentičnosti. Ovce.

https://www.collectorbd.com/fr/tirage-de-luxe-unique-le-dernier-espadon

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2023 : 12:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Sumohrvat, apsolutno podržavam tvoj stav, ali hajde bez uvreda.

Naravno, imamo ovih nekoliko koji vređaju između redova, ali hej, to dovoljno govori o njima.

Da ne bude da nisam bio jasan, ovo za uvrede, makar i između redova vredi za sve.

Komentarišite izdanje, da li je potrebno ili ne, da li je moglo drugačije, druga epizoda, ili šta već. Ali ne i kupce istog.

Edited by - manhunter on 17/08/2023 12:24:27
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/08/2023 : 12:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Manhunter, ne shvacam logiku
Ovi linkovi dokazuju da libellusovo izdanje nije nepotrebno (lijepo da sročim) ako postoje druga izdanja sličnog tipa?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2023 : 12:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Logika je da ta limited / collector edition izdanja postoje i za druge junake i u drugim zemljama, a ne kako se ovde predstavlja, da je to LL perverzija za ovce za šišanje.

Ko hoće, kupiće, ko neće, ima ti isto izdanje za par evra.

Go to Top of Page

kimba
Average Member

662 Posts

Member since 04/02/2023

Posted - 17/08/2023 : 12:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kimba a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim, da ima svako pravo na "perverziju" za svoj novac.
Naravno ako ta "perverzija" ni na koji nacin ne ugrozava ili pravi stetu drugome.
Sto je ujedno i definicija slobode.
U ovom slucaju sve cisto.
Sto ljudi sto cudi.

Zaostao na LMS I ZS i nepoznavanje osnovnih elemena zivota - citat odredenih
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/08/2023 : 13:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
uh, baš jaaaako mijenja na stvari ako se ovako stripovi tiskaju i prodaju i u italiji, francuskoj, grčkoj... americi. onda to fakat nije takva perverzija... ha, ha, ha... sad odmah mijenjam mišljenje o takvim stripovima i kupcima istih... LOL!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/08/2023 : 13:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Logika je da ta limited / collector edition izdanja postoje i za druge junake i u drugim zemljama, a ne kako se ovde predstavlja, da je to LL perverzija za ovce za šišanje.

Jedno ne isključuje drugo
Limited collector izdanja su, kao i za libellusovo izdanje, za ovce
Nema tu ništa loše, ali smiješno je tvrditi ista drugo

Imam i ja hrpu tih izdanja (eto slika u voajer topicu), ali sam svjestan o čemu se raditi
Ne zavaravam sam sebe

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2023 : 13:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Imam i ja hrpu tih izdanja (eto slika u voajer topicu), ali sam svjestan o čemu se raditi
Ne zavaravam sam sebe

Zašto se onda ovde predstavlja da kupci ovog izdanja sebe zavaravaju? Biti ovca za mene znači da nešto plaćaš pi višestruko većoj ceni, a nema pojma da je to tako, nego misliš da si super prošao. Svojevoljno su se pretplatiti na izdanje, kupili ga i sad uživaju u njemu, a svesni su da je preskupo.

I ja ne razumem kad vidim da je neko kupio auto od 2-3 miliona evra, pozlaćen, sa ne znam kakvim drangulijama unutra, a mogao je da kupi super Volvo ili Benz za najviše 100k.

Jeste perverzno, jeste nepotrebno, ali eto, ima ljudi koji tako nešto žele da imaju. I meni je to sasvim ok.

Edited by - manhunter on 17/08/2023 13:10:40
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4995 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 17/08/2023 : 13:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Ma problem je šta ljudi nemaju osjećaj za sklad i ljepotu,nemaju to u sebi i onda sikću i projiciraju ništavilo ,ljubomorni na kolekcionarsku izvrsnost i posebnost.
Na ovome izdanju se moglo još poradit,Libelus je treba od Zagora na naslovnici napraviti zlatnu siluetu od 24 karatnog zlata,Zagorov znak također od 24 karatnog zlata,na crnim koricama ispisati po želji ime i prezime kolekcionara i grad u kojemu živi npr. ,,Našem dragom i voljenom Anti Antiću iz Rijeke od njegovog Libelusa,,.

P.S. konačno je vrijeme da i Libellus svoj logo promijeni i modernizira,glava ovna bi bila skroz Ok.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2023 : 13:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

P.S. konačno je vrijeme da i Libellus svoj logo promijeni i modernizira,glava ovna bi bila skroz Ok.

Pojasni mi ovo malo. Da ne bude da sam te izbacio zato što vređaš i posle mog upozorenja, a ti si u stvari nešto drugo mislio. Hvala.

Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
655 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 17/08/2023 : 13:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Ma tu upao sumohrvat kao slon u staklanu, išao sam samo zbog toga ponovo iščitavati cijeli topic i nisam našao da itko ismijava ove koji su kupili ovo izdanje. I onda se još moderator nadovezao da začini raspravu...

Što se tiče samog izdanja uvijek nešto serendam o dizajnu no ovo mi je ok, izgleda luksuzno, na ovom forumu je izgleda svaki treći strip što se izda nekakvo ultimativno izdanje, no za sada ovo je najluksuznije što je izašlo na našim prostorima do sada. Sigurno je trebalo puno truda i proba da se dođe do ovoga. Nadam se da su Dade u plusu nakon svega, ipak bi cilj trebao biti zarada, uz to da se napravi do sada nešto neviđeno.

Čak i mislim da se treba ciljati i na još više. Kužim da su Dade radili eksperiment s ovim, zato je i ovaj blesavi broj od 188 komada, nitko nije mogao unaprijed pretpostaviti hoće li tih kupaca biti 5, 20, 188 ili 500... sada kada smo ustvrdili da ih ima toliko sada treba postaviti ljestvicu još više. Nadam se da nitko nije lud da je oteo svojoj djeci od usta a da bi si ovo priuštio, to su vjerojatno ljudi koji imaju dovoljno love da im nije problem dati ovoliko što znači da vjerojatno mogu dati i više pa predlažem (ali ozbiljno bez ironije) da se proba ići na neko izdanje koje bi išlo po 500 ili čak 1000 eura ali onda stvarno da bude perverzno ekskluzivno, tipa 20 primjeraka ili još manje, npr. 5 komada u još boljoj opremi. Vjerujem da ima ljudi ovdje kojima to ne bi bio problem. Što veća perverzija to bolja reklama, a znamo da za posao nema boljeg od dobre reklame (dobre ili loše). Ako niti Talijanima tako nešto još nije palo na pamet onda to dovoljno govori koliko smo ovdje specijalni.

Jest da se to najčešće ostavlja za monografije, remekdjela svjetske književnosti ili npr. Bibliju, lako se googlanjem nađe hrpa toga.

Ovdje je jedino čudno što se to radi s Bonellievim junacima koji su većinom zamišljeni za dječake od 6 do 12 godina, no mi smo u međuvremenu odrasli ali smo ostali djeca u duši a i nostalgija je zajebana stvar. Da ne bi bilo da serem po zagorovcima i ja sam jedan od tih. S obzirom da stripove skupljam skoro 40 godina imam ih pozamašan broj i neki su vrlo skupi no najdraži strip u mojoj kolekciji mi je Demonska maska Zlatne serije, kako sam ga kupio kao klinac sav je raskupusan (vjerojatno bi mu mogli dati ocjenu -3) a to samo zbog toga što je u njemu Ferrijev potpis. Taj strip ne dam nikada nikome. Danas da me spizdi grom sutra bi već moja kolekcija stripova bila na smetlištu, naime ukućanima smeta zauzeće prostora u stanu makar sam im sto puta objašnjavao da te papirčine imaju neku novčanu vrijednost.

Zato mi je smiješno kada se netko uvrijedi na konstataciju da smo ovce za šišanje kada je to istina... Davati 20 ili više eura za tvrdoukoričene šund stripove koji se rade u hiperprodukciji od kojih jedno 80% je totalno smeće, 10% mogu proći i max 5% remekdjela mogu samo budale u koje se i ja ubrajam.

Edited by - Lorda on 17/08/2023 13:53:14
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4995 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 17/08/2023 : 13:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
S obzirom na opću situaciju u svijetu,gdje se uništava biljni i životinjski svijet , dakle fauna i flora i nikad potreba za prirodom i zelenilom nije bila veća,izabiranjem i provomiranjem bilja i životinja pridonjeti ćemo svijesti da nismo jedini na svijetu te da moramo vodit računa i o drugima pa nas tako i mala glavna ovna može bar i na trenutak podsjetiti na to da smo dužni čuvati prirodu

Edited by - RAKOSI4 on 17/08/2023 13:49:53
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/08/2023 : 14:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ok, Zagor priča je sad izdana.

Vrijeme je za Demone ludila u ovakvom izdanju.

Ne zjbvam se .

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/08/2023 : 14:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

Čak i mislim da se treba ciljati i na još više. Kužim da su Dade radili eksperiment s ovim, zato je i ovaj blesavi broj od 188 komada, nitko nije mogao unaprijed pretpostaviti hoće li tih kupaca biti 5, 20, 188 ili 500... sada kada smo ustvrdili da ih ima toliko sada treba postaviti ljestvicu još više. Nadam se da nitko nije lud da je oteo svojoj djeci od usta a da bi si ovo priuštio, to su vjerojatno ljudi koji imaju dovoljno love da im nije problem dati ovoliko što znači da vjerojatno mogu dati i više pa predlažem (ali ozbiljno bez ironije) da se proba ići na neko izdanje koje bi išlo po 500 ili čak 1000 eura ali onda stvarno da bude perverzno ekskluzivno, tipa 20 primjeraka ili još manje, npr. 5 komada u još boljoj opremi. Vjerujem da ima ljudi ovdje kojima to ne bi bio problem. Što veća perverzija to bolja reklama, a znamo da za posao nema boljeg od dobre reklame (dobre ili loše). Ako niti Talijanima tako nešto još nije palo na pamet onda to dovoljno govori koliko smo ovdje specijalni.

Je. I ja kazem! Bilo bi to sjajno, a mislim da ce se i nastaviti sad kad je 'led probijen'. 100%
Samo nismo nazalost prvi ni specijalni. U Italiji je izisao jednom stric Martin od 48 komada, cini mi se, za 'ljute' pare. A zasto 48 komada? Pa zato sto je imao 48 stranica a svaki od tih 48 kupaca je dobio i jednu originalnu tablu skupa s albumom.
48 stranica, 48 kupaca, 48 primjeraka, 48 originalnih tabli.
Baza ipo!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

kimba
Average Member

662 Posts

Member since 04/02/2023

Posted - 17/08/2023 : 14:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kimba a Private Message  Reply with Quote
Ovo postaje vec naucna fantastika.
Ako si ti tu ubrajas, nemas pravo nekoga drugoga ubrajati.
Pa ja kad narucim cevape u restoranu a ovaj do mene jede salatu.
Dosao u restoran i jede salatu i to jos nezacinjenu.
Pa sta je on, budala, i to jos plati.
Ili sam ja budala sto jedem cevape.
Mislim ono stvarno.
I vjeruj mi nemam ni jedan jedini Libellus.
Jednostavno me ne zanima, ali tko hoce , ljudi moji, sta je problem.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 17/08/2023 : 14:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:

Ne zavaravam sam sebe

Zašto se onda ovde predstavlja da kupci ovog izdanja sebe zavaravaju? Biti ovca za mene znači da nešto plaćaš pi višestruko većoj ceni, a nema pojma da je to tako, nego misliš da si super prošao. Svojevoljno su se pretplatiti na izdanje, kupili ga i sad uživaju u njemu, a svesni su da je preskupo.

I ja ne razumem kad vidim da je neko kupio auto od 2-3 miliona evra, pozlaćen, sa ne znam kakvim drangulijama unutra, a mogao je da kupi super Volvo ili Benz za najviše 100k.

Jeste perverzno, jeste nepotrebno, ali eto, ima ljudi koji tako nešto žele da imaju. I meni je to sasvim ok.

Pa stvari su jednostavne. Perverzije su razumljive kad pokupis top komad i odvedes ga doma, ne bas kad pokupis debelu brkatu babu s pijace... ergo kad fino zapakiras kvalitetan strip poput corta ima smisla, kad to isto napravis sa zagorom...nema.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/08/2023 : 14:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
A i koliko košta LMS izdanje te dvije sveske?
Još i više od ove cijene.
Pa nitko ne diže prašinu.
Izraz "Ovce za šišanje" bi značio da netko nekoga tjera da kupi to izdanje.
Nitko nikoga ne tjera.
Ako hoćeš kupit - dobro, ako nećeš - isto dobro.
Vrlo jednostavno.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

kimba
Average Member

662 Posts

Member since 04/02/2023

Posted - 17/08/2023 : 14:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kimba a Private Message  Reply with Quote
Corta ne bih, vjeruj mi, na dzaba uzeo.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4026 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/08/2023 : 14:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

uh, baš jaaaako mijenja na stvari ako se ovako stripovi tiskaju i prodaju i u italiji, francuskoj, grčkoj... americi. onda to fakat nije takva perverzija... ha, ha, ha... sad odmah mijenjam mišljenje o takvim stripovima i kupcima istih... LOL!

Baš krasno da imaš potrebu to svoje mišljenje napisati toliko puta.... Za svaki slučaj ako je nekome promaklo. Jel se dodjeljuje kakva lenta na Interliberu ako se dostigne neki okrugli broj?
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000