Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
ima poprilicno verovatno lakih stvari za "maknuti" mada ko zna kako je to sve povezano sklonis na jednom mestu, nastane problem drugde . moebius, neznanac, Y (mozda se moze da napravi ikonica Y 1-5, tako je mozda moglo i za kena 1-80)
atar gulla nabavih dosta kasno hmm
Markiz od Anaona uh :) uglavnom nemozemo se buniti da nismo imali vremena nabaviti a neki i po bas povoljnoj ceni
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više i više napredujemo!
Slažem se, zato sam ga i kupio, ne bih ga ni poklanjao da je loše. A s obzirom da imam i Fibrino, ne trebaju mi dva... dugo sam se i mislio ima li uopće potrebe kupiti Fibrino, vjerojatno ne, ali kako nisam ni realan ni normalan ni racionalan u kad su stripovi u pitanju...
Hoćeš Komikovo izdanje? Ako hoćeš, šibni mi adresu na PM i tvoje je.
Jedino ako ti mogu poslati neki strip zauzvrat
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Vidi stvarno, niti 17 eura. Skoro pa mi je žao što imam komplet trejdova na engleskom no opet, onaj koji nema ništa svejedno mora po oglasima naganjati prve dvije knjige...
Prve dvije knjige su ionako totalno bezveze i dugo mi je trebalo da me primi volja za čitati dalje. S druge strane 4,5,6 i Hellboy u Paklu su jako jako dobri i s crtačke i scenarističke strane. Neke table je stvarno lijepo vidjeti u velikom formatu ali problem je što je u konačnici to sve preglomazno; em što ih nemam kamo staviti em čovjek dobije tendinitis od držanja. ...a i živciraju me neki uzvici (ugovna, boramu, e jada itd) . Ista problematika sa glomaznošću mi je i sa Locke & Key i još par potencijalnih amera. Ali tko općenito voli Hellboya i nema širok ukus ovo je stvarno grehota ne uzeti po toj cijeni.
Prve dvije knjige su ionako totalno bezveze i dugo mi je trebalo da me primi volja za čitati dalje. S druge strane 4,5,6 i Hellboy u Paklu su jako jako dobri i s crtačke i scenarističke strane. Neke table je stvarno lijepo vidjeti u velikom formatu ali problem je što je u konačnici to sve preglomazno; em što ih nemam kamo staviti em čovjek dobije tendinitis od držanja. ...a i živciraju me neki uzvici (ugovna, boramu, e jada itd) . Ista problematika sa glomaznošću mi je i sa Locke & Key i još par potencijalnih amera. Ali tko općenito voli Hellboya i nema širok ukus ovo je stvarno grehota ne uzeti po toj cijeni.
alo alo pomalo... ajmo se koncentrirati malo četvorka je onak polu nepotrebna ostalo sve top!