Javi dojmove. Pročitao sam prvu svesku kad je izašla i bila mi je poprilično loša pa nisam ni nastavljao.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Da, crtež je i meni bio dobar, volim Mahnkeov stil mada imam osjećaj da ga nema baš za vidjeti često zadnjih godina.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Uf! I ja sam čuo da priča nije baš nešto... Nisam mogao odoljeti izdanju, javim dojmove. Da li je netko čitao Hellblazer Rise and Fall? Da znam hoću li uzeti ili ne...
Javi dojmove. Pročitao sam prvu svesku kad je izašla i bila mi je poprilično loša pa nisam ni nastavljao.
Ništa posebno. Ja bih dao ocjenu 6 ili 6,5 od 10 ali to većinom zbog crteža i boja koje su mi se svidjele. Nedavno sam čitao Wonder Woman Daed Earth koja mi je legla bolje od ovoga. Ne znam, očekivao sam više od Lemirea... Ostaje, ipak, u kolekciji jer izdanje je prelijepo.
Danas mi je došao prvi paket stripova iz https://www.cheap-comics.com Dakle, na neke starije stvari imaju brutalne popuste. The Shadow Year One nisam nigdje mogao naći, ako je negdje izletio bila je to neka sumanuta cijena...kod njih 20 eura... Poštarina 30 eura koliko god kupio... Pakiranje izvrsno. Preporuka!
U DiP-u, Wenzelova 3 (zgrada pored kazališta), prvi kat. S tim da su oni na godišnjem do 1.9. Ja sam imao sreće pa nazvao baš kad je šefica slučajno bila u uredu.
Inače, Iracionalist će imati predstavljanje na Akademiji primjenjenih umjetnosti nekad na jesen pa će se moći kupiti i tamo. Za ovaj katalog izložbe mi je rečeno da nije namijenjen za prodaju (ne znam kolika je naklada), ali mi je gospođa dala jedan primjerak i rekla da uplatim neku donaciju koju smatram primjerenom.
Jedan od razloga što sam uzeo BPRD su tvoji izuzetni komentari na ovaj serijal. A i cena koju sam dogovorio sa prodavcem je bila odlična. Javljam utiske kad dođe red na čitanje...
Jedan od razloga što sam uzeo BPRD su tvoji izuzetni komentari na ovaj serijal. A i cena koju sam dogovorio sa prodavcem je bila odlična. Javljam utiske kad dođe red na čitanje...
Te 4 knjige, jel to sve od Najezde ili ima još?
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho