Evo u toku je nova akcija danas i sutra, za vreme Tandare mandare, gde Agent (koliko videh) košta 1800 po komadu (a4, hc, 250 strana u koloru), plus se dobija i poklon kutija za komplet (a koja besplatno sledi i dosadašnjim kupcima kompleta):
Punokrvna i čistokrvna naučno-fantastična pulp spejs avantura sa obiljem akcije, eksplozija, robota, vanzemaljskih entiteta, humora, viskija, putovanja kroz vreme, neočekivanih obrta, i tužnih srceparajućih momenata, a sve ovo začinjeno sa literaturom Marka Tvejna. Agent straha je pametno napisan strip koji opušta jer je toliko zarazno zabavan, šta još tražiti od nekog stripa ovog žanra pitam ja vas..
Crtež potpisuje veći broj različitih crtača, Toni Mur je na mene ostavio najupečatljiviji utisak. Što se tiče četvrtog toma i zbirke kratkih priča, one su fifti-fifti, i cenim da je bezbolnije čitati ih između bitnih celina glavnog serijala, kao predah, intermezzo, pre nego što se pređe na sledeće poglavlje, negoli u cugu na eks spičiti sve priče u jednoj knjizi.
Pohvale za MIPL za izbor formata koji američki strip zaslužuje, kao i za poklon kutiju. Ja se stvarno, ali stvarno nadam da ovo (kao i BPRD) ne prolazi ispod radara
Taman me podseti da prijavim da je prvi Agent straha danas u sklopu "Crnog četvrtka" 1500 na MIPLovom sajtu... Pa ako je neko čekao podsticaj, ima još skoro dva sata da ga poruči!
"There is no Devil, it's just God when he's drunk"