Frano: PAPAK, TULIPAN, SKICE IZ INDIJE, OTAC, MOSTARSKE ŽELJE = 5 brutalnih komada, zakucavanja Shawna Kempa početkom devedestih
Macan: PONOS VRAGOVA, MARŠAL BASS i ajde SIVA KRONIKA na silu = upitno koliko mi već i sam Ponos vragova ulazi u top 10 hrvatskih stripova; u paraleli sa Shawnom Kempom, Macan je Franjo Arapović kad promašuje zakucavanje protiv Amera u finalu
Hijoooj, Kemp. Jednom su me ošišali ko njega, zabrijo sam da sam crnac u tijelu bijelca :)
Stinkač, kad Macan i ja igramo zajedno, fali eventualno treći za trojku :)
Dream team. Stanlio i Onlio. Guj i Zmuj :)
Sve dotaknute teme, kokoš ili jaje, ideja ili forma, umjetna ili prirodna inteligencija, Mirko ili Slavko, crno ili bijelo, ništa ili nešto, progres ili ciklus... Mišljenja sam da bi to Macan mogao uobličiti u jedan dobar strip.
Za djecu.
Po meni, širok kakav jest, pokušava se prilagodit crtaču i nekako mi se čini da mu je nativna rezolucija pisanje za djecu.
Kad malo bolje pogledam, ovaj tu frano, fran, franjo i strukan, zgurao se tu na livadu i maltene pokosio sve ostale. Jedino mu Maurović parira sa brojem kultnih stvari: TROJICA U MRAKU, GROB U PRAŠUMI, BARBA NIKO I IVO, SEDMA ŽRTVA, i moguće: serijal o STAROM MAČKU, GRIČKA VJEŠTICA, ČUVAJ SE SENJSKE RUKE itd.
u tome je caka s maurovićem. svi ti stripovi i jesu za dječake. to su prave, čiste stvari. jučer sam suvereno dao mojemu da pročita pod mus BARBA NIKO I IVO. i dobro mu je. to je to.
u tome je caka s maurovićem. svi ti stripovi i jesu za dječake. to su prave, čiste stvari. jučer sam suvereno dao mojemu da pročita pod mus BARBA NIKO I IVO. i dobro mu je. to je to.
Da. Svi titani tog doba su to znali. Stripovi su za djecu.
frano, danas sam opet testirao moje klince. posudio sam:
kroz minula stoljeća maršal bass 4 priče s divljeg zapada (jules)
i kažem ja hajte vamo klinci moji da vas opet ispitam o crtežu postavimo sva tri stripa na krevet i pustim ih da listaju i kaže sin: ova dva su dobra, a ovaj je bezveze
dva dobra su minula stoljeća i divlji zapad a bezveze mu je Maršal Bass to je rekla i curica
smrt igora kordeja mili bože čuda velikoga jali grmi, jal se zemlja trese niti grmi nit se zemlja trese već to dječak stripove si bira