Tipovanje. Sportski topic. Prijava u tijeku. Ne postoji nijedan razlog da se ne prijaviš. Ajmoooo
Hvala Hercule, ali nisam ti ja za to :) To bi mi stvaralo određeno opterećenje, ne bih se mogao opustiti nego bi stalno gledao što sam prognozirao i onda bi navijao za tu i tu momčad zbog toga. A ima dosta tih utakmica gdje volim biti neutralan, nekad me dobra igra neke od ekipa ponese u nekom trenutku pa mi se desi da spontano navijam da dobije. Tako da više volim gledati bez tog nekog "pritiska" tipovanja :)
U tipovanju je najvaznije i biti neutralan. Tokom prve sezone u kojoj sam tipovao (ovo mi je treca), cesto sam presubjektivno prognozirao rezultate i onda bezveze gubio bodove na nekim utakmicama. Zato sam u tipovanju liga petice bio i zadnji na kraju (ispod mene su bili samo oni koji su odustali tokom sezone). Prosle godine sam objektivnije promatrao utakmice, pa sam bio visoko pozicionirani 4., s tim da sam jedno kolo tipovao tek nakon sto su prosle subotnje utakmice inace bi se mozda ugurao i na postolje jer mislim da mi nije puno falilo do 3. mjesta. Ove sam krenuo jako, sad vidjet cemo kako ce ici dalje, sreca je isto veliki faktor. Najzesce mi je tipovati konferencijsku ligu, tamo je pola klubova za koje ne bi nikad ni cuo da ne tipujem. Za razliku od drugih tipovanja gdje se nesto oslanjam na svoje misljenje, nesto na analizu prethodnih susreta ekipa, u konferencijskoj je vise-manje sve cisto pogadanje, cak cesto ne znam ni tko bi bili favoriti u doticnim utakmicama. Ali zabavno mi je pogadati rezultate, cak i u natjecanjima koja ne pratim toliko.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
I velim sam sebi, odi se sad umirovi dok si u vrhu Fora je što ima puno sudionika, iako mi je opet čudno da ih tako malo piše na sportu o nogometu, tek nekolicina nas komentira, jedva ponekad da 4-5 ljudi nešto napiše. O ovim drugim ligama petice (Primera, Seria A..) gotovo da nitko ni slovo ne napiše.
Feyenoord-Celtic moj izbor, ne samo zbog Ivanušeca, nego mi je Celtic nakon Liverpoola najdraži klub! Pravi derbi PSG-Dortmund. City bi trebao biti jednosmjerna ulica.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Grealish nije igrao posljednje dvije utakmice protiv Fulhama i West Hama, dok Stonesa nije bilo posljednjih šest utakmica.
Što se tiče Kovačića, on je propustio obje kvalifikacijske utakmice Hrvatske za Europsko prvenstvo, a nije igrao ni protiv West Hama ovog vikenda.
- Mislim da su bolje, ali nisu spremni za sutra. Nadam se da će biti spremni za Nottingham ili nadolazeće utakmice jer ih trebamo i nemamo mnogo igrača u momčadi u ovom trenutku. Ali, tako je, kako je, rekao je Guardiola.
Feyenoord-Celtic moj izbor, ne samo zbog Ivanušeca, nego mi je Celtic nakon Liverpoola najdraži klub! Pravi derbi PSG-Dortmund. City bi trebao biti jednosmjerna ulica.
Tex, sad sam vidio da će navodno biti multiprijenos na Areni 10
Feyenoord-Celtic moj izbor, ne samo zbog Ivanušeca, nego mi je Celtic nakon Liverpoola najdraži klub!
Takođe. Ovo se gleda.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Ja sam Celtic prije obožavao gledati, pod tim prije mislim na kasne 90-e i početkom 2000-ih, a najviše zbog Henrika Larssona Tamo negdje '99 je imao tešku ozljedu noge, mislim da je bio neki lom i svi su rekli da nema šanse da će se ikad vratiti, a on se vratio jači nego ikad, mislim da je osvojio i zlatnu kopačku Europe. Posebno mi je bilo drago tih početkom 2000-ih ih pratiti kad ih je preuzeo Martin O'Neill.
Mislio sam gledati multiprijenos, ali neki užasan komentator tamo pa me odbio od gledanja. Tako da sam ostao kod Cityja i Zvezde, sad je postalo zanimljivo kad City gubi 0:1. Haaland inače pogodio gredu..
Bernardo Silva izasao prijevremeno Ako se i on ozljedio to ce biti opako za City
Ja sam dobio dojam da je Pep prije ljut što nisu već utrpali 2-3 komada.. Doku je strašan dribler, mislim da bi mogao biti game changer u ovoj utakmici.
Gledao sam Celtic na Maksimiru, Dinamo ih dobio 3:0 i plasirao se tada u CL. Slažem se za O'Neala i meni bio omiljen trener! Sjećate se kad su moćnu Barcu dobili 1:0? Ma, i inače teško je njih uvijek dobiti u Škotskoj, pa mi je fora kad su u CL! Inače, Celtic je i prvi otočki klub osvajač jednog europskog kupa.
Originally posted by ReemCP
Ja sam Celtic prije obožavao gledati, pod tim prije mislim na kasne 90-e i početkom 2000-ih, a najviše zbog Henrika Larssona Tamo negdje '99 je imao tešku ozljedu noge, mislim da je bio neki lom i svi su rekli da nema šanse da će se ikad vratiti, a on se vratio jači nego ikad, mislim da je osvojio i zlatnu kopačku Europe. Posebno mi je bilo drago tih početkom 2000-ih ih pratiti kad ih je preuzeo Martin O'Neill.
Mislio sam gledati multiprijenos, ali neki užasan komentator tamo pa me odbio od gledanja. Tako da sam ostao kod Cityja i Zvezde, sad je postalo zanimljivo kad City gubi 0:1. Haaland inače pogodio gredu..
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game