Eto Gorice iznad crte, rijetko tko bi se tome nadao, stvarno su bili abnormalno zaostali na dnu, ali eto serije i eto ih u nadi za spas, slično kao i Schalke u Njemačkoj ove sezone.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
"ŽDRIJEB parova za novu sezonu SuperSport HNL održan je danas u prostorijama HNS-a u Zagrebu. Hajduku je u ždrijebu dodijeljen broj 8, a izvlačenjem je odlučeno da će u prvom kolu igrati derbi u Maksimiru protiv Dinama. Utakmice 1. kola HNL-a za sezonu 2022/23 na rasporedu su 22. srpnja. Podsjetimo, Hajduk će novu natjecateljsku sezonu otvoriti također protiv Dinama u Maksimiru u utakmicu SuperSport Superkupa", objavio je Hajduk na svojoj službenoj stranici, a kasnije je postalo poznato da ih čekaju utakmice s Rijekom i Osijekom u 2. i 3. kolu.
Raspored prvih pet kola SuperSport HNL-a
Raspored prvog dijela prvenstva:
1. kolo (22. srpnja)
Gorica - Varaždin
Lokomotiva - Istra 1961
Dinamo - Hajduk
Rijeka - Rudeš
Osijek - Slaven Belupo
2. kolo Varaždin - Slaven Belupo
Rudeš - Osijek
Hajduk - Rijeka
Istra 1961 - Dinamo
Gorica - Lokomotiva.
3. kolo Lokomotiva - Varaždin
Dinamo - Gorica
Rijeka - Istra 1961
Osijek - Hajduk
Slaven Belupo - Rudeš.
4.kolo Varaždin - Rudeš
Hajduk - Slaven Belupo
Istra 1961 - Osijek
Gorica - Rijeka
Lokomotiva - Dinamo.
5.kolo Dinamo - Varaždin
Rijeka -Lokomotiva
Osijek - Gorica
Slaven Belupo - Istra 1961
Rudeš - Hajduk.
6.kolo Varaždin-Hajduk
Istra 1961-Rudeš
Gorica-Slaven Belupo
Lokomotiva-Osijek
Dinamo-Rijeka.
7.kolo Rijeka-Varaždin
Osijek-Dinamo
Slaven Belupo-Lokomotiva
Rudeš-Gorica
Hajduk-Istra 1961.
8.kolo Varaždin- Istra 1961
Gorica-Hajduk
Lokomotiva-Rudeš
Dinamo-Slaven Belupo
Rijeka-Osijek.
9. kolo Osijek-Varaždin
Slaven Belupo-Rijeka
Rudeš-Dinamo
Hajduk-Lokomotiva
Istra 1961-Gorica.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/gvardiola-pitali-tko-je-iduca-zvijezda-iz-hrvatske-dao-neocekivan-odgovor-bit-ce-veliki-igrac-15397761 Jučer sam pročitao/pogledao ovaj članak iz linka iznad i pomislio, taj mali će sutra (danas odigrano) sigurno igrati protiv Dinama i zabiti za 1:1 te će Osijek iščupati bod Dinamu i mali se prodaje u Englesku...dobro, mali nije tako mali, sa svojih 17 godina visok je 191 cm, a i zeznuo sam se u pretpostavci za konačni ishod jer je završilo 2:1 za Dinamo, no stoji da je ovaj mladi napadač odigrao manje od 75 minuta u HNL-u kada je uspio zabiti svoj prvi gol baš Dinamu...🤔 Ne znam kakav je igrač jer nisam prije gledao kako igra, ali ovo danas mi izgleda kao namještaljka za gol. Što vi mislite? Sažetak utakmice nikad brže stavljen na youtube nakon odigrane utakmice, a akcija za gol počinje na 5.50 u linku ispod: https://youtu.be/TNdiKjlm21g?si=GQkXWXBYL0SJw7OX