forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premier League 2024/2025.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 317

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/09/2023 : 20:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ipak nešto drugačiji sastav Uniteda za večeras, vraćaju se Varane i Mount u početnu postavu nakon ozljeda.

United:

Onana;
Dalot, Varane (c), Maguire, Amrabat;
Casemiro, Hannibal;
Pellistri, Mount, Garnacho;
Martial.

Substitutes: Bayindir, Heaton, Evans, Lindelof, Fernandes, Gore, van de Beek, Hojlund, Rashford.

Never leave it in the hands of the judges

Edited by - ReemCP on 26/09/2023 20:11:02
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33002 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/09/2023 : 21:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
17, nisam se sjetio Hojlunda od ove godine :-)

Ove iz 2001 i 2002 nikad ne bi pogodio

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/09/2023 : 21:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Garnacho 1:0 🤙
Casemiro 2:0 👏

Edited by - ReemCP on 26/09/2023 21:28:06
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33002 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/09/2023 : 21:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Casemiro nigdje nije zabijao toliko puno kao u Manchesteru, svako malo zabije gol.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2444 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 26/09/2023 : 21:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

17, nisam se sjetio Hojlunda od ove godine :-)

Ove iz 2001 i 2002 nikad ne bi pogodio

Ni ja. Istina bilo je to prije nego sam poceo gledati nogomet, ali od nogometasa za koje znam da su tad igrali za Manchester, jedino su mi padali na pamet Diego Forlan i Ruud Van Nistelrooy. Jos sam za Ruuda bio uvjeren da mora biti, a kako nisam najsigurniji oko toga kako se pise njegovo prezime, pokusavao sam na razne nacine, ali uzalud

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/09/2023 : 21:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Casemiro nigdje nije zabijao toliko puno kao u Manchesteru, svako malo zabije gol.

Da, dva Bayernu kroz sredinu proslog tjedna, sad opet + 1 u ligi.
CP ocajan veceras, ne znam s kakvom su oni taktikom dosli veceras..

Edited by - ReemCP on 26/09/2023 21:43:00
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33002 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/09/2023 : 21:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Koliko vidim u šarenom sastavu Palace, pogotovo rezerve u napadu (prema naprijed :-). Hodgson mi je legenda, a i politika kupovine mladih Palacea je zakon, sjećam se kad su kupili mladog Ezea iz QPR, za Championship igrča iskrcali finu lovu, ali takve ih kupovine krase i pogađaju samo tako. Igraju nimalo atraktivno, ali teško im je dati gol, lani su Cityja dva puta dobili čini mi se. Večeras očito nisu imali nikakvih namjera za pobjedom.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/09/2023 : 21:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Bas, kao da su samo dosli odraditi susret.
Ili se cuvaju za drugo poluvrijeme :)
Eh da ovakav rez bude za vikend kad opet igraju s njima.

tex2, kakva je sad procedura kad prodje ovo 3.kolo, jel u petak novi zdrijeb ili se kostur vec zna tko ce s kim dalje?

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33002 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/09/2023 : 22:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Znam samo da se iduća runda (osmina finala) igra 30.10. Mislim da još nije određen daljnji ždrijeb.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/09/2023 : 22:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Sad provjerio, sutra kasnije navecer vec zdrijeb i znat cemo za sljedecu rundu parove.
Ipswich preokrenuo Wolvse sa 1:2 na 3:2

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/09/2023 : 22:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ajde napokon Martial ⚽️
Opet Casemiro involviran kod gola.

Edit: ispali veceras Wolvsi i Luton

Edited by - ReemCP on 26/09/2023 22:47:29
Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
658 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 27/09/2023 : 00:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prop_ovednik

https://www.planetfootball.com/quizzes/can-name-manchester-uniteds-15-expensive-transfers

Falio 3 imena. Al kad vidiš na koga su se pare bacale, majko mila

20/25, nisam očekivao toliko.

Logično, nisam pogodio transfer iz 2001-ve, 2002-ge i 2008-me, dok za ova zadnja dva transfera iz 2014-te sam mogao da se setim. Fora je što često ne očekuješ da su neki igrači toliko plaćeni :D
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/09/2023 : 14:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Utorak, 26.9.
Exeter City - Luton 1:0
Ipswich town - Wolverhampton 3:2
Salford City - Burnley 0:4
United - Crystal Palace 3:0

Citiram post jučerašnjih utakmica sa upisanim rezultatima.
Premierligaši Luton i Wolvsi ispali od nePremierligaša kao što sam spominjao.

Ispod ću ponoviti i današnji program utakmica, gdje ćemo vidjet mogu li danas premierligaše iznenadit Stoke, Norwich, Lincoln i Leicester.

Ne zaboravimo da je upravo Lincoln u prošlom kolu izbacio premierligaša Sheffield U. i to kod njih doma na penale (regularni dio je završio 0:0).
Tako da će WHU morati biti na oprezu.
Rekao bih isto da Liverpool ima relativno teži meč (mislim na ekipe koje se sastaju sa nePremierligašima) protiv Leicestera koji je donedavno bio član PL.
A u zadnje vrijeme dobro igraju.
Ako se dobro sjećam, prošle sezone je njih Liverpool dobio na Anfieldu 2:1, a da Redsi nisu postigli niti jedan pogodak.
Ostalo mi u sjećanju (a to je valjda bio i rekord PL) da je Faes u prvom poluvremenu uspio dati čak 2 autogola.
Ne znam je li Faes ostao član ekipe i ako je, ako bude večeras igrao, sigurno će mu sjećanja navirati na taj susret čim zakorači na Anfield.

Srijeda, 27.9.
Aston Villa - Everton
Bournemouth - Stoke
Brentford - Arsenal (20.45h, prijenos Arena 10)
Chelsea - Brighton (20.45h, prijenos Arena 1)
Fulham - Norwich
Lincoln - West Ham
Liverpool - Leicester (20.45h, prijenos Arena 9)
Newcastle - City (21.00h, prijenos Arena 3)

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33002 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 27/09/2023 : 14:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ipswich i Leicester uz Preston su trojac koji se odlijepio na vrhu Championshipa, pa ne čudi što je Ipswich prošao. Faes je ostao u Leicesteru, Liverpool će igrati sa dosta rezervi, ali svejedno favorit totalni.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2444 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 27/09/2023 : 15:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Leicester je zadnji put na Anfieldu slavio 2000.-te. Ocekujem poprilicno sarenu postavu kod Liverpoola, vjerojatno cemo opet nekog novog klinca upoznati.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/09/2023 : 16:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ipswich i Leicester uz Preston su trojac koji se odlijepio na vrhu Championshipa, pa ne čudi što je Ipswich prošao. Faes je ostao u Leicesteru, Liverpool će igrati sa dosta rezervi, ali svejedno favorit totalni.

Za Leicestera sam vidio da su dobri, bio si ovdje spomenuo meč Southamptona i njih, uspio sam nešto vidit te utakmice, dosta lagano su ih riješili u gostima sa 1:4. Dobro gaze svoj put ka povratku u PL zasad.

Ipswich je sinoć gubio čak 0:2 u '15 minuti igre
I uspjeli oni okrenut na konačnih 3:2
Sad nisam siguran, a ti ćeš tex2 sigurno znat', jel Ipswich igrao PL tamo početkom 2000-ih? Sjećam se da sam taman završio srednju i selio se polako u Zg gdje sam upisao faklutet, mislim da su oni to vrijeme bili u PL. Jedino ako ih nisam pomiješao s nekim drugim klubom..

Edited by - ReemCP on 27/09/2023 16:59:43
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/09/2023 : 17:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Leicester je zadnji put na Anfieldu slavio 2000.-te. Ocekujem poprilicno sarenu postavu kod Liverpoola, vjerojatno cemo opet nekog novog klinca upoznati.

tex2 je spominjao da će i City igrati večeras u dosta šarolikom sastavu i zaista je tako Pep najavio, koliko sam shvatio, pričao je da ne želi gubiti ni mrvicu energije na ovaj Carabo kup u smislu da ne želi trošiti one važne, ključne igrače jer mu samo još fali da se netko dodatno ozljedi.

Navodno se naš Kova večeras vraća (držim fige) barem na nekoliko minuta, a možda malo bude i Grealisha koristio jer je i on povratnik. Ovo drugo će biti popunjeno valjda ostalim no name igračima, mislim da će se točni sastavi znati sat vremena uoči utakmica.

Znam da ćete ti i tex2 (te ostali Liverpool fanovi) pratit Liverpoola, Don Arsenala, Tinton West Hama.. svakako ako vam se bude dalo, napišite koju ukratko kako je bilo, ja sam odlučio gledati Newcastle - City, a drugi izbor bi mi bio Chelsea i Brighton. Bit će zanimljivo također večeras kasnije, a to je navodno planirano nakon Newcastlea i Cityja, pa ako budu penali, nakon toga onda bi bio taj ždrijeb da vidimo tko će s kim dalje igrati.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33002 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 27/09/2023 : 17:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Dogovoreno za izvještaj večeras.

Ipswich je kako se to kaže velikan engleskog nogometa, osvajač UEFA CUPA 1981. 2002. su ispali iz PL i više se nisu vratili ,lani bili drugi u League One, a sad su drugi u Championshipu 7 pobjeda i jedan poraz, mogli bi se vratiti u PL nakon 22 godine. Inače, stariji su klub od većine premierligaša, osnovani 1878. Stadion im prima gotovo 30 000 gledatelja.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2444 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 27/09/2023 : 20:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Svakako napisem koji komentar glede Liverpoolove utakmice. Nastimat cu si obavijesti i na Brightonovu tako da se u drugom prozoru mogu u pravom trenutku ukljuciti kad padne gol i tamo. Prosli put sam pisao negativnu stranu kasnjenja kod streama jer te onda obavijesti spojlaju pa vidis rezultat prije nego padne gol, ali svakako je pozitivno to kasnjenje kad zelis jos jednu utakmicu pratit usporedno pa onda taman vidis da je pao gol i imas taman vremena da se u drugom prozoru ukljucis na utakmicu tocno u treuntku kad ide akcija za gol. Tako sam i za vikend radio na Brightonovoj utakmici pa sam vecinu golova i vidio odmah.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33002 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 27/09/2023 : 21:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Reem Liverpool dominira i gubi 0:1, Leicester uhvatio Redse na spavanju odmah na početku, sve poslije igra na jedangol, petnaestak udaraca Liverpoola, 3 velike šanse, vratnica, potencijalni penal, ali nedostaje završni udarac.

City koliko vidim sa oba Hrvata i tek su rezervni golman, Gomez, Phillips, Lewis i Bobb rezervisti

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/09/2023 : 21:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Evo za Newcastle - City par riječi..

Nešto kasnije počela utakmica od ovih preostalih, super stvar što otpočetka igraju naši Gvardiol, a pogtovo Kovačić. City unatoč tome što ne igra dosta prvotimaca, to se uopće ne osjeti, ovi "malci" što su u sastavu najavljuju da Pep može računati na njih kad god, nevjerojatno :) Nekih 70% lopte je u posjedu Cityja, Newcastle se skoro ne može sastat s loptom. Ali je i dalje 0:0.

Živcira me naš komentator malo jer je Philipsa (kad je lopta bila kod njega) jedno 5-6 puta rekao da je to Kovačić Znam da je naš i možda ću pretjerat, ali mislim da ne pretjerujem, Kovačić perfektan, kakva proigravanja čovjek ima, lopta se lijepi za njega, kao da želi poručit da je gladan otkako ga nije bilo i jako željan igre, što je super za vidjet :)

edit: hvala Tex

Edited by - ReemCP on 27/09/2023 21:40:27
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/09/2023 : 21:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svakako napisem koji komentar glede Liverpoolove utakmice. Nastimat cu si obavijesti i na Brightonovu tako da se u drugom prozoru mogu u pravom trenutku ukljuciti kad padne gol i tamo. Prosli put sam pisao negativnu stranu kasnjenja kod streama jer te onda obavijesti spojlaju pa vidis rezultat prije nego padne gol, ali svakako je pozitivno to kasnjenje kad zelis jos jednu utakmicu pratit usporedno pa onda taman vidis da je pao gol i imas taman vremena da se u drugom prozoru ukljucis na utakmicu tocno u treuntku kad ide akcija za gol. Tako sam i za vikend radio na Brightonovoj utakmici pa sam vecinu golova i vidio odmah.

Dobra taktika

Ivane, gledam malo rez, onaj Lincoln drži 0:0 sa West Hamom na poluvremenu.
Ako opet odvedu utakmicu tako do kraja, kod penala može onda svašta biti.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2444 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 27/09/2023 : 21:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Navijam za to. Bila mi je dosla obavijest i da je Lincoln poveo, ali nakon par sekundi je dosla nova obavijest s ispravkom rezultata. Ali po statistici mi se cini cak i da je izjednaceno, vidim da imaju cak i vise suteva nego West Ham, jedino sto je kod West Hama posjed.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/09/2023 : 21:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Gapko !!!!

Taman je poluvrijeme kod New-City, pa odlučio gledat 15 min. drugog dijela Liverpoola i evo ga 1:1!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14472 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/09/2023 : 21:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Navijam za to. Bila mi je dosla obavijest i da je Lincoln poveo, ali nakon par sekundi je dosla nova obavijest s ispravkom rezultata. Ali po statistici mi se cini cak i da je izjednaceno, vidim da imaju cak i vise suteva nego West Ham, jedino sto je kod West Hama posjed.

Tinton se negdje preznojava

Go to Top of Page
Page: of 317 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000