Ja sam uzeo 7 smrtnih grehova, ali sam ga poslao po drugaru sutra na potpisivanje crtaca Tako da cu ga citati tek u nedelju/ponedeljak Uzecu i Nestanak raja nekad sledece nedelje. Jbg, nisam ti od pomoci trenutno, mozda se javi neko ko je vec citao.
Znači još jedan s 5 ovih albuma i to je to. Šteta zbog rupetine u izdavanju, zaboravio sam šta sam čitao u prva dva integrala.
Zbog toga ne citam nista sto nije zavrseno osim beskrajnih serijala gde kontinuitet nije toliko bitan.
I ja sam tako s Komančom (pročitao 3 od 5 integrala) i Durangom (čekat ću do kraja), ali to je malo onaj mentalitet hrčka. Kupuješ ono za što vjeruješ da će ti se svidjeti, ali još nisi dobio dokaz da je tako jer nisi čitao. Ali šta se može.
Izuzev u prvih nekoliko epizoda, koje se baš nadovezuju jedna na drugu, kasnije ima nekog blagog kontinuiteta, u smislu povremenog pojavljivanja nekih likova iz prethodnih epizoda, al' to nije nešto bitno zbog čega bi moralo da se čita u kompletu sve po redu.
Ili ono navođenje meseca i godina odigravanja radnje na uvodnim tablama, koje se može zapaziti i na bedeteci. I tu onda imamo jedan paradoks, 13. i 18. album su izgleda napravili rokadu u hronologiji... (...ako neko nije greškom zamenio uvodne table za ta 2 albuma?!)
Izuzev u prvih nekoliko epizoda, koje se baš nadovezuju jedna na drugu, kasnije ima nekog blagog kontinuiteta, u smislu povremenog pojavljivanja nekih likova iz prethodnih epizoda, al' to nije nešto bitno zbog čega bi moralo da se čita u kompletu sve po redu.
Ili ono navođenje meseca i godina odigravanja radnje na uvodnim tablama, koje se može zapaziti i na bedeteci. I tu onda imamo jedan paradoks, 13. i 18. album su izgleda napravili rokadu u hronologiji... (...ako neko nije greškom zamenio uvodne table za ta 2 albuma?!)
Pa na osnovi tih nekoliko epizoda i zaključiš da je bitan makar poslije i ne bio. Nisam čitao serijal do sada. Ali, i da nije stvar u tome, ja sam tu zaboravio i sporedne likove (ako ih ima) i radnju. Znam samo da je Mac Coy bio nekakav poručnik u vojsci Konfederacije i da se radnja odvija nakon njihova poraza u ratu.
Sara mi je fin strip. Ali kao da fali pocetak i kraj. Ostavicu ga u kolekciji najvise zbog odlicnog crteza.
7 smrtnih grehova mi je odlican strip sa krs crtezom. I njega cu ostaviti u kolekciji najvise zbog toga sto mi je autor potpisao :) Ne volim te prljave crteze ostrih linija.