Povratak u Klondike je (po mom mišljenju) jako poznata priča, moguće da su htjeli krenuti s nečim udarnim. Ništa čudno, Fantagraphics je recimo započeo onu svoju biblioteku s Lost In the Andes koja kronološki isto nije prva Barksova priča o patkama, no spada među poznatije.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Mene isto malo odbija ovo s imenima, ali jbg. Podržat ću domaće izdanje i bit će tu za maloga koji nije naučen na Paju, Baju, Raju, Gaju i Vlaju (za njih trojicu mi je posebno žao).
Radujem se srpskom izdanju, na Mikijevom zabavniku sam odrastao i naucio da citam pre skole. A i ne mogu da se setim dali je Mikijev Almanah izlazio dvojezicno ili je samo bio na latinici. Kako god, nemam nikakvo secanje na hrvatske adaptacije imena likova.
Nadam se da je Paka01 ugovorio nekakvu proviziju s Egmontom. Sve mi se čini da će većina prodanih primjeraka biti preko ovog njegovog linka iz prvog posta
PatkoVgrad, Mikivil... Jednom je u jednom stripu bila nacrtana ruta kojom su išli iz Patkovgrada/Mikivila u neko mjesto, čini mi se da je Patkovgrad/Mikivil bio negdje gdje je New York. Također se sjećam kakko Miki jednom kaže za, čini mi se, neki restoran da je "najbolji u Patkovgradu".
Hmmm...
Ok, vjerujem da postoje dva grada ali zna li se nešto više o njima?
A za Mikijev almanah i ćirilicu...Kod nas u HR je, naravno bio na latinici. prvi put čujem da bi mogla biti i ćirilična verzija.
Inače Raja, Gaja i Vlaja nikad neće biti Dinko,Vinko i Hinko:D
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
E ako izađe Sr izdanje, to bi radije zbog imena. Ali otomo-potom. Moglo bi na ćirlici kao Đepni Paja Patak, a iako ju čitam, ne čitam ju kao latinicu, nego sam spoooooor. :)
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
PatkoVgrad, Mikivil... Jednom je u jednom stripu bila nacrtana ruta kojom su išli iz Patkovgrada/Mikivila u neko mjesto, čini mi se da je Patkovgrad/Mikivil bio negdje gdje je New York. Također se sjećam kakko Miki jednom kaže za, čini mi se, neki restoran da je "najbolji u Patkovgradu".
Hmmm...
Ok, vjerujem da postoje dva grada ali zna li se nešto više o njima?
A za Mikijev almanah i ćirilicu...Kod nas u HR je, naravno bio na latinici. prvi put čujem da bi mogla biti i ćirilična verzija.
Inače Raja, Gaja i Vlaja nikad neće biti Dinko,Vinko i Hinko:D
Tacno, Mikivil je bio u Almamahu, ponesto se vraca iz secanja :)
Nadam se da je Paka01 ugovorio nekakvu proviziju s Egmontom. Sve mi se čini da će većina prodanih primjeraka biti preko ovog njegovog linka iz prvog posta
Ma ja vjerujem da će se dobro prodavati kad stigne do knjižara.