A konačno. Ovo kupujem (za sada) ali ako ne budu izdavali po 4 knjige godišnje ne tribaju ni počimati. Ono brate, dok dite nauči čitati pa sve dok ne uđe u pubertetske godine sa sporijim tempom neće pročitati ni trećinu edicije.
(Eto temperamentan, nadrkan i vječito nezadovoljan ... usvajam Tvrdicu )
Čak su smanjili minimalnu potrebnu narudžbu za besplatnu poštarina na 9.99 EUR (bilo je 16.99).
Ne znam kako ce ici prodaja kod vas tj da li ce biti ovih knjiga u striparnicama ili da li ce ih samo Egmont slati. Ne znam koliko su egmontdjani spremni na dijagnoze prosecnog kolekcionara stripa.
Nisam odavno ovakvo sto lijepo vidio. (Ajd', da ne grijesim dusu, od nedavnog LL Zagor prica) Vrpca za otvaranje knjige je genijalni moderni-retro moment! Ovako ja sanjam budan, Spirita! San i nada su makar besplatni.
[i] Ne znam kako ce ici prodaja kod vas tj da li ce biti ovih knjiga u striparnicama ili da li ce ih samo Egmont slati. Ne znam koliko su egmontdjani spremni na dijagnoze prosecnog kolekcionara stripa.
Dansko izdanje (isto Egmont) izgleda odlično. Nešto je većih dimenzija i u kutijama po tri.
Imam ti ja ovakvo identično izdanje kompletnog Dona Rose (lepše još od Barksa:)) A ovo Barksovo koje pokazuješ sam bezbroj puta čitao u biblioteci. (a imam pritom dodatne Barksove knjige s ne-stripskim Dizni materijalima kao i ne-Diznijevim stripovima, itd., evo ko hoće da baci pogled: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=225&TOPIC_ID=27306#2518798 )
Elem - nažalost, i Skandinavci su ljudi, i.e. rođeni grešni. Te takvo prestižno luksuzno (al ne i preskupo doduše) izdanje - pored toga što je zapravo prilično nezgrapno za upotrebu - je na groznom (masnom, wink wink jaki) papiru, bezvezno restauriranog kolora, isfuširan retuš, itd....
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Bah, previše sterilno i dosadno izgleda ovo dansko izdanje.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
@Paka01 A dobro, ovo je zapravo drugačije izdanje sa puno više popratnih materijala, eseja, analiza. Više akademski pristup pa pristaje taj sterilniji dizajn :D
@Vader Vidio sam, prelijepo sve izgleda! Volio bih neki reprint artbooka s njegovim slikama i crtežima.
Bah, previše sterilno i dosadno izgleda ovo dansko izdanje.
+1
Pa to su stripovi, a ne enciklopedije koje su se u Jugi kupovale na metar.
Nisu se kupovale... bar ne 'civili'. Radne organizacije, armija, milicija, politicki vrh i raznorazne 'institucije', 'darivale' su njima 'podobne' i 'uspjesne'. Ali i ne samo njih.
Sinoc bilo 50 na zalihama, sada 17. Neka neko kada stigne strip prokomentarise isti. Interesuje me koji je tiraz. A uz to svakako i kakav je papir i opsti utisak. Hvala unapred.
Sinoc bilo 50 na zalihama, sada 17. Neka neko kada stigne strip prokomentarise isti. Interesuje me koji je tiraz. A uz to svakako i kakav je papir i opsti utisak. Hvala unapred.