forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 391

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 30/09/2023 : 22:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Ma ja definitivno ocekujem totalno drugaciji pristup igri protiv Bojsa. Jurnjava (ne bez glave) i presing 90 minuta, cvrsta odbrana i Kraso na klupi.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5605 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 01/10/2023 : 10:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lukeruk

Ma ja definitivno ocekujem totalno drugaciji pristup igri protiv Bojsa. Jurnjava (ne bez glave) i presing 90 minuta, cvrsta odbrana i Kraso na klupi.

I ja ocekujem tako, ali ne bez Krasoa
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 04/10/2023 : 19:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Jos dva sata do pocetka. Najzad utakmica gde ce se videti gde smo, sta smo i kuda idemo.
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 04/10/2023 : 23:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Kad Zvezda napada preko obe strane, ovi ne znaju gde ce pre. Dok je napadala samo sa desna, jer je levo bio Mitrovic, Bojsi rutinski laganica
Trenere izbaci stetocinu vise
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 04/10/2023 : 23:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Ja razumem da ima frizuricu, ali nije to za ozbiljnu utakmicu.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17687 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/10/2023 : 23:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Loše, skroz loše. Do izjednačenja bi zli jezici rekli da je penal napravljen namjerno i da se igra novi prelaz za kladionicu. Endiaje kao neki sivonja, bez obzira na dati gol ono je slabo, nema ništa od onakve igre. Kraso i Olajinka nula. Kraso jeste učestvovao kod gola, ali obojica su van forme. Katari je unio malo živosti, ali ne može on ovako bez utakmica direktno u vatru. Stamenić nikakav, kriv za gol. Hvang užasan, loše izvodio kornere. Ne znam kuda ovo vodi.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/10/2023 : 23:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A ja kad sam se čudio zašto dovodimo ovog Baraka kad imamo odličnog trenera ste me ubeđivali kako je ovaj harizmatičan, gospodin čovek, imao je igru sa Makabijem... Meni je ovo neka izraelska verzija Mister Stankovića, bukvalno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 04/10/2023 : 23:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Endiaj je koristan, na zalost ne i opasan. Boljeg nema na toj poziciji, ako se ne varam Mijatovic nije na spisku za ovu sezonu? Olajinka se za razliku od Krasoa bas, bas trudi, ne mogu nista da mu zamerim. A ovaj Hvang me na momente podseca na onog nesretnog Maguira iz mancestera. Sav pretrnem kad ima loptu kod naseg sesnaesterca. Dragovic vec duze vreme van forme, stizu ga godine.
....
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/10/2023 : 23:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hvang tipičan Azijat. Zuji na sve strane, bez velikog efekta. Dragović je nosio odbranu, Ivanić je u prvom još nešto i igrao, Bukari i Stamenić ok. Fali ovde Kanga, ili neko ko ume da organizuje igru kad treba. Baš loše.

Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
415 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 05/10/2023 : 00:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
Da se ovaj naš stručnjak ranije setio da ubaci fudbalere umesto atletičara verovatno bi i pobedili. Ne znam zbog čega Mitrović ima toliku prednost nad Lučićem kad je ovaj izmislio fudbal za njega. Katai i ovako kilav četiri puta uđe u šansu, Kraso zna ali je blago nezainteresovan. Stamenić ipak precenjen, Hvang neartikulisan sa preteranom nametljivošću kod prekida, usput i preskup. Endiaje neubedljiv, Olajinka - mnogo truda sa skoro nikakvim učinkom. Sve u svemu - dosta je to tanko za ozbiljan fudbal.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2023 : 06:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Vidim poruku malopre od drugara cigana da nece u gol a ja zaspao u 9h kao kokos, svakako ne bih ni gledao drzavni aparat na terenu. Ali sam bas iznenadjen sto ovo niste dobili. Moja je prognoza bila 2 razlike za vas. Kontam da trener mora da je nesto pojebao sa “najjacom zvezdom u istoriji.”

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5605 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/10/2023 : 17:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Svi gledali istu utakmicu i svi razlicito
Sawitvh se ne racuna jer je spavao
Najlosiji su bili Mitrovic i Stamenic...Prvi ucinak nula osim nesto u odbrani, drugi previse spor, uvek korak iza protivnika.Katai pravo osvezenje, uvek na pravom mestu,magiko Kraso moze da izgleda pospano i nezainteresovano ali njegove lopte imaju oci.
Jos sve to izgleda neubedljivo, ali nismo bez sansi u Bernu nikako
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 05/10/2023 : 17:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Ja sansu vidim na sve cetiri preostale utakmice. Umela je Zvezda da odigra i protiv najjacih.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/10/2023 : 18:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/champions-league/bukari-u-timu-drugog-kola-lige-sampiona/

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/10/2023 : 20:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ubili smo ih u pojam sa ovim trojkama. Vidi se da još nisu uigrani, ne treba se oslanjati na trojke, ali nema ovde mesta nekim zamerkama.

Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 05/10/2023 : 22:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Ne vredi, nemam sport klub, nisam gledao. Ali rezultat obecava, bez obzira sto se ovi vode kao slabi.
Partizan potpuno razocarao.

Drzava provalila da se, za razliku od fudbala, u kosarci, sa mnogo manje novca moze do vecih uspeha. Ocekujem da u naredne 3-4 godine Zvezda ili Partizan uzmu trofej Evrolige.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 05/10/2023 : 23:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Poslednji put smo na otvaranju dobili Strasboug 2015.

Uglavnom smo gubili. Doduse retko smo startovali kao domacini.

Lokomotiva nas je dobila 2013. PAO valjda prosle.

Ulazilo je sve. Dugo nisam bio u Areni. Sve se raspada. Karte imaju obelezena mesta ali to kurcu ne vredi jer je sve izmesano i stolice su razbacane, bar u B parteru.

Ali dobro. Idemo dalje.

sangue navajo
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17687 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 06/10/2023 : 09:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Košarkaši su bili dobri sinoć.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5605 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 06/10/2023 : 17:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Košarkaši su bili dobri sinoć.

Sve je dobro
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5605 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/10/2023 : 14:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Kraso pocinje danas
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17687 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/10/2023 : 14:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Kraso pocinje danas

Ma jok, na klupi je. Kanga počinje.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17687 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/10/2023 : 17:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Uh, loše, baš loše danas. Jeste bilo nekih pomaka, ali to je korak naprijed nazad dva. Odbrana užasna. Mijailović kriv za dva gola sigurno. Glazer odsutan, moguće zbog situacije u Izraelu. Drago mi je da je Olajinka dao dva gola.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5605 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/10/2023 : 17:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Uh, loše, baš loše danas. Jeste bilo nekih pomaka, ali to je korak naprijed nazad dva. Odbrana užasna. Mijailović kriv za dva gola sigurno. Glazer odsutan, moguće zbog situacije u Izraelu. Drago mi je da je Olajinka dao dva gola.

Da bas lose, Zvezda igra nema fizionomiju, sve je nekako isprekidano, na mahove, nismo ekipa.
Ne znam do kada ce trajati ovo uigravanje ekipe. Kvalitet je tu ali se ne materijalizuje. Ivanicu svaka cast za prvi a i drugi gol...kao na malom fudbalu👍
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5605 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/10/2023 : 20:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Sve sve al' Sabaz
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/10/2023 : 20:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Strašnu ekipu imamo. Šteta što će sledeće godine opet da se rasture, pa sve iz početka..

Go to Top of Page
Page: of 391 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.76 seconds. Snitz Forums 2000