Igor će, kad smo već kod njega na Interliberu potpisivati skorašnje Fibrino dvoizdanje TEKSAS KIDA, njegovog autorskog albuma nastalog po mojoj noveli.
Igor će, kad smo već kod njega na Interliberu potpisivati skorašnje Fibrino dvoizdanje TEKSAS KIDA, njegovog autorskog albuma nastalog po mojoj noveli.
Eto, pošto sam i sam puk'o na pola, lako prepoznajem da i Macan pokazuje znakove bipolarnosti.
"Igorov autorski album po Macanovoj noveli."
Autorski bi značilo = ideja (nedaj Bože i proživljena) + realizacija (crtež i slova). Sve od jedne osobe.
Iz viđenog Igor itekako u Texas Kidu štrika svoju priču i to jest autorski. Macan i on su napravili jako dobre stvari. Igor je izabrao tu novelu kao podlogu, ali impuls je Macanov. Prvi impuls. Tik - tiki - tik. Macan - Igor - Igor :)
Ali, super je da nam daješ neš od sebe, Igi:)
Onaj strip o liku koji "duhom" drži, stvori obitelj, pa mu je razbucaju je meni najbolje od tebe kao autora. Jako, jako dobro.
Polažem i nadu kako si i Rustemagića ubacio negdje u Texas Kida. Kao Slavena.
Ljubim ruke i guram se međ prve za potpis i crtež.
Kako i priliči bipolarnoj klimi, srdačan pozdrav, Igore. Tvoj prijatelj (i neprijatelj). F.
Paviljon 5C, štand 108. Navratite :) Osim potpisa djelimo besplatno napolitanke i originalne table.
Šalu na stranu, sretno Igoru s promocijom. Na materijalu vidljivom iz Strip revije Texas kid je bogato ilustriran. Detalji, konji, priča itd. Autorski pristup je uvijek privlačan tim više čim je autor domaći i legendaran. Sve moje osobne gluposti i nesuglasice s Igorom ne mijenjaju te činjenice.