Na 75. stranici se zavrsava prica "Placenik" koja je zapocela u proslom broju. Prica s Kinezima, kronoloski gledano druga takva u serijalu. Inace ne volim Kineze u svijetu stripa, ali u Texu su mi takve price bas zakon! Na 75. stranici pocinje prica "Znak zmije" koja se zavrsava u iducem broju klasika. Inace, prica koja se lako pamti zbog silaska u podzemni svijet i sukoba s dinosaurima koje je nerealno vidjeti u bilo kojem stripu, ali meni ne smeta jer sam oduvijek bio slab na njih. Malo znanstvene fantastike.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Povecava se razmak, ovo je 7. klasik u ovoj godini, vjerojatno ce ih biti 9 na kraju objavljeno. U Italiji klasik izlazi 2 puta mjesecno, ali ta 2 njihova broja odgovaraju jednom nasem.
Taj 172 bi kod nas trebala biti druga polovica broja 86 (nadajmo se da cemo ga vidjeti jednog dana na kiosku, ovim tempom tek za 3 i pol, mozda cak i 4 godine).
Al'sam profulo, brate mili. 155.broj zato što je Piratsko blago i recenzija. Izvinjavam se, polup'o sam lončiće, sve mi se pomiješalo. Ja sam neki dan uzeo na trafici SA52, jer kreće priča sa Kinezima, a to mi je znak da su epizode malo ozbiljnije. Može se nastaviti sa kupovinom.
nego još zanimljivije pitanje, od kojeg broja Tex ide na 112 stranica kao sto je trenutno standard ? Ako ovaj klasik nastavi sa 128(?) zanima me sto ce se desiti dok dodje do tih epizoda od 112
Kad i ako dođe do tog neće se ništa posebno dogoditi.. Šta bi se uopće trebalo/moglo dogodit?
Počeće se smanjivati razlika izmedju klasika i regularne serije, jer će klasik ići i dalje na 128 stranica ( kod nas), a regularna serija će ići na 110.
Kad i ako dođe do tog neće se ništa posebno dogoditi.. Šta bi se uopće trebalo/moglo dogodit?
Počeće se smanjivati razlika izmedju klasika i regularne serije, jer će klasik ići i dalje na 128 stranica ( kod nas), a regularna serija će ići na 110.
Dobro ali to je logično. On je pita šta bi se moglo dogodit ekstra?
Mala zanimljivost vezana uz naslovnicu, kao i dobar dio drugih iz klasik edicije, i ona je preuzeta iz nekog kasnijeg broja redovne serije, konkretno redovnog broja 79. A zanimljivo, kako su je u tutto ediciji u potpunosti promijenili, promijenili su pozadinsku boju, Texov lik, onako na prvu covjek bi rekao pa to je skroz drugacija naslovnica Evo ispod radi usporedbe i ta od broja 79 i tutto 79.
Mala zanimljivost vezana uz naslovnicu, kao i dobar dio drugih iz klasik edicije, i ona je preuzeta iz nekog kasnijeg broja redovne serije, konkretno redovnog broja 79. A zanimljivo, kako su je u tutto ediciji u potpunosti promijenili, promijenili su pozadinsku boju, Texov lik, onako na prvu covjek bi rekao pa to je skroz drugacija naslovnica Evo ispod radi usporedbe i ta od broja 79 i tutto 79.
Bolja je žuta pozadina sto puta... baš je retro i kul Mene taj džumbus oko naslovnica tako nekad nervira kod ovakvih edicija, nikad ne znam što ocijeniti
Da, najbolji su oni slucajevi na pocetku kod kracih epizoda, pa recimo imas 3 epizode unutar jednog redovng broja, a naslovnica je takva da ti se cini kako ne odgovara niti jednoj od te 3. Onda pogledas naslovnice klasika, a i tamo slicna prica. No, ova naslovnica super pase i jednoj i drugoj prici koju predstavlja, zbog Kineza koji su u obje epizode.
Tutto je ovdje miljama bolje obojen. Žuta košulja, kako i treba, a ne ova nakaradnost u originalu. Nadalje, ta se epizoda zove CRVENI Zmaj, pa je crvena pozadina daleko bolji izbor. De facto su samo zamijenili boje košulje i pozadine i ostavili stoput bolji dojam.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Na trafici gdje ja uzimam dođu po tri redovna, klasika, kolora i maxija Pet trafika u gradu x3 Sigurno znam da cure nista ne vraćaju. Nije mnogo, ali je ipak nešto.