forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

don_draper
Advanced Member

4346 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 12/10/2023 : 18:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Stvarno bi volio Knightfall? Ta priča ne valja pare, mislim da uživa taj status koji uživa prvenstveno zbog onog najpoznatijeg trenutka s Batmanom i Baneom.
Mimo toga bezveze (meni barem), ekvivalent Death & Return of Superman, prerazvučeno, relativno loše nacrtano, zastarjelo...

Na tolikom broju stranica vjerojatno ima hrpa fillera i glupih momenata, ali malo mi nedostaje i tog trasha 80-ih i 90-ih. Uzeo sam i Death in Family pa je očito da padam na te "velike" Batman priče.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29356 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/10/2023 : 18:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Ode čovek da spava popodne i kad se probudi: BUM!

@Markos: Kingovi Batmani su prema onim DeLuxe knjigama (prva je "I am Gotham" i "I am Suicide", druga "I am Bane" i "The War of Jokes and Riddles", treća "The Rules of Engagement" i "Bride or Burglar")?
Ako nisu, jel previše da tražim da napišeš koje knjige "pokrivaju" koje sveske?

Da, upravo tako, BATMAN 41-43 su Batman Rebirth Deluxe 1-3.

Trouble will find me
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7973 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 12/10/2023 : 19:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Batman: Venom - lepo!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 12/10/2023 : 19:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Da..Venom. iz doba serijala Legends of the Dark Knight.
Uh što je tamo bilo dobrih priča..Gothic od Morrisona, pa Prey, Going sane, Sanctum od Mignole..strašna je to edicija bila.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2023 : 19:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

nadjoh malo vremena da prodjem kroz ove kolorke, za mene ythaqa i brazda

A ja danas procitao previewe nove ture i od Brazde cu odustati a dodacu Noc bez kraja. U toj turi cu jos Brodolomce, Republiku lobanja i sve Betmene.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2023 : 19:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ce biti i neki Betmen za mene a da nije sve ono proseravanje od filozofiranja i ludila.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26819 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/10/2023 : 19:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Da..Venom. iz doba serijala Legends of the Dark Knight.
Uh što je tamo bilo dobrih priča..Gothic od Morrisona, pa Prey, Going sane, Sanctum od Mignole..strašna je to edicija bila.

Da...a ja proda svoje sveščice😂

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29356 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/10/2023 : 19:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Nadam se da ce biti i neki Betmen za mene a da nije sve ono proseravanje od filozofiranja i ludila.

Ovi su za tebe;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 12/10/2023 : 19:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Ovi su za tebe;)

a baš bi i mogao za njih isto staviti ogledne stranice da se u to uvjerimo

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7973 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 12/10/2023 : 19:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Treba da ima preview za svakog Batmana. Mislim.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2023 : 19:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovi su za tebe;)

E to mi kazi. Prosla tura mi je ostavila trajne posledice na psihu :D

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2117 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 12/10/2023 : 20:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kasper

nadjoh malo vremena da prodjem kroz ove kolorke, za mene ythaqa i brazda

A ja danas procitao previewe nove ture i od Brazde cu odustati a dodacu Noc bez kraja. U toj turi cu jos Brodolomce, Republiku lobanja i sve Betmene.

Čekam da vi ekspresno pokupujete Noć bez kraja, pa da je dočekam kao reprint, al u orka ediciji.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2023 : 21:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ej, da znas da citam i zamisljam kako bi ovo bilo dobro bez boje

Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 12/10/2023 : 21:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bah, redovni Kingov run, bezveze.
S druge strane, Broken City i Imitator su baš dobri! Venom nisam očekivao Šteta što nema ništa od ostalih likova iz DC univerzuma osim Batmana, ima tu prava gomiletina vrhunskih stripova, al jebiga, Batman plaća račune

Slažem se. Recimo prvenstveno Superman. Ima poprilično dobrih (barem meni) epizoda.
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1028 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 12/10/2023 : 21:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Od ovih Batmana samo me Imitator zanima, eventualno još Broken city, dobro bankrot je odgođen.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7264 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 12/10/2023 : 22:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Misliš ovako:

http://www.libellus.hr/i/noc-bez-kraja/8/0/-2

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/10/2023 : 23:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Od Batmana bas bi mi legao Broken City. Ali taj sigurno nece.

Sto se tice IL ture, meni je ok. Spaghetti obavezno, Texas naravno, Rahan ne, Tintin mozda, Betsi verovatno.

No zato verovatno pada ova sad dolazeca tura sa Kolorkama 8/8 :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

Unngenant
Junior Member

Serbia
397 Posts

Member since 28/02/2012

Posted - 13/10/2023 : 00:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Unngenant a Private Message  Reply with Quote
Mare oće li biti nešto malo...drugačijeg:

https://www.youtube.com/watch?v=l3ZO2U1EyqU
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2023 : 01:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Misliš ovako:

http://www.libellus.hr/i/noc-bez-kraja/8/0/-2

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/10/2023 : 08:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Aco

Jel ovo jedina moguća naslovnica za Rissovog Batmana ili su još neke druge bile u opticaju?

Jedina

Šteta što nije mogla ona bijela s crvenim šišmišima, ta mi je odlična. Al veselim se ovom stripu, vrijedi ga imati. Ako će nekome biti zanimljivo, Azzarello i Risso su stvorili Broken City za vrijeme šestomjesečne pauze koju su uzeli za vrijeme rada na 100 Metaka (mislim negdje oko sredine serijala) tako da znate u koji vremenski okvir ovo spada, dok su bili najjači (po mom mišljenju).

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29356 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/10/2023 : 09:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unngenant

Mare oće li biti nešto malo...drugačijeg:

https://www.youtube.com/watch?v=l3ZO2U1EyqU

Ne.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29356 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/10/2023 : 09:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kimba

Marko ima li sanse za Nepoznatoga konjanika.
Barem malo sanse ili ne.

Ne.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/10/2023 : 09:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako će nekome biti zanimljivo, Azzarello i Risso su stvorili Broken City za vrijeme šestomjesečne pauze koju su uzeli za vrijeme rada na 100 Metaka (mislim negdje oko sredine serijala) tako da znate u koji vremenski okvir ovo spada, dok su bili najjači (po mom mišljenju).

Ovo je u redovnoj seriji izašlo odmah nakon Hush-a, koji je po mom mišljenju precijenjen, ali je bio mega-hit zbog super-star autora. Tako da je Broken City u početku prošao dosta ispod radara, što se, eto, vremenom ispravlja. Stvarno su Azz i Risso ovdje bili najjači.

Kingov run na Batmanu je specifičan. Nadavno smo iz Willinghamove izjave (otvorenog pisma) saznali kako posljednjih godina stvari (ne)funkcioniraju u DC-ju. I Kingu su na Batmanu pokušali nametnuti čvrstu komercijalnu uredničku ruku, ali se on vrlo brzo uspio oteti kontroli. Istina, na početku je njegov run bio pomalo "korporacijski", no to se vrlo brzo mijenja. Prvenstveno time što je dopustio da se rasplamsa ljubav između Bat i Cat, godinama suspregnuta u stripovima. Dok je za američku publiku Kingov run uglavnom bio preradikalan, europskim čitateljima ovo bi moglo biti odlično.

Edited by - zveles on 13/10/2023 09:59:20
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 13/10/2023 : 10:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Imam Broken City u sveščicama i čitao sam ga davno ali ne sjećam se da me posebno dojmio. Možda je prilika da ponovim gradivo.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/10/2023 : 10:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma daleko je to od nekog remek djela, no u moru ovih "ogromnih" Batman priča sa visokim ulozima, pitanjima života i smrti, itd, lijepo je pročitati jedan ovako prizemniji naslov koji veći naglasak stavlja na Batmanovu detektivsku stranu. Azzarello upliće tu neke finese po kojima je i postao poznat u 100 Metaka, a i Rissov crtež je prva liga. Meni je

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.31 seconds. Snitz Forums 2000