Alan Ford (CPG) [215] Alan Ford (Vecernji List - Hrvatsko Izdanje) - Broj 21.423 (Utorak, 03.10.2023) Alan Ford (Vecernji List - BiH Izdanje) - Broj 21.236 (Utorak, 03.10.2023)
U najvavi su neki pirati. Broj 600 i 3 nove verzije Tita. Svatki če strip imati strip sa Titom + dodatak. Biče SC i HC verzije + dodatak u boji ili crno-bijeli. Nemam pojma šta če sve biti unutra dok ih ne dobijem.
Do you know how many copies have been printed and how much they cost?
U najvavi su neki pirati. Broj 600 i 3 nove verzije Tita. Svatki če strip imati strip sa Titom + dodatak. Biče SC i HC verzije + dodatak u boji ili crno-bijeli. Nemam pojma šta če sve biti unutra dok ih ne dobijem.
Do you know how many copies have been printed and how much they cost?
A valjda nekakva blesava cenzura zbog Hiće,ne vidim koji bi drugi bio razlog. Ja imam to u Extri,nego da li je i nova serija možda preskakala još koje brojeve osim reprinta specijala?
Normalno da je istih dimenzija. Bit ce bas njemu dopao jedan vecih gabarita. To jos nisam vidio, ali manje to jest, uze knjizice; jesam. Bit ce obicna tiskarska greska. Stroj je krivo izrezao.
Nikotin jos jedno pitenje, da li je AF SS 427 Operacija spasavanja,vecih dimenzija od ostalih. Kod mene su svi isti samo je on po visini za 1 cm a po sirini oko 0,5 cm veci. Hvala .
Davno sam uradio DVD sa crtanim o superhiku + 7 dodatnih crtanih filmova koji ustvari nisu pravi crtani. Link se nalazi u mom spisku ali evo ga i ovjde. Kakav sam loš program imao za pravljenje DVD-ija meni je DVD ispao odlično.
A imam samo trobroje,i onaj album sa sličicama.Imao sam više brojeva redovnog AF od Vjesnika(čak i prvi broj),ali to je bilo loše očuvano,posuđivano,i čitano više puta.Ja volim da su stripovi lijepo očuvani,a to košta,pa ako si ne mogu priuštiti kako treba onda ih radije neću ni imati.
A imam samo trobroje,i onaj album sa sličicama.Imao sam više brojeva redovnog AF od Vjesnika(čak i prvi broj),ali to je bilo loše očuvano,posuđivano,i čitano više puta.Ja volim da su stripovi lijepo očuvani,a to košta,pa ako si ne mogu priuštiti kako treba onda ih radije neću ni imati.
I to je tocno, posve! Nemam sto nadodati.
(Ja kad vidim za kakve primjerke sebi samom dajem minus 5, drugi bi im dali '8'!)
Nego, vidim i ovako mutno, iz daljine, da su ti Borgis strasno dobro ocuvani. Meki primjerci. Cine mi se bas lijepi!
Nego, zar na ovom vecemu ne bi trebalo pisati logo 'Superstrip'.
Inače da ali na 3 broja iz nekog razloga nisu stavili (371, 427 i 430) dok su na brojevima 355, 414 i 441 obojali bijelo umjesto žuto. Ko će ga znati...
Mili Bože, zašto si me stvorio, što me nisi u kamen pretvorio?