Nece da crkne, ici ce i dalje. Bice i Ken Parker u LMS-u. I bas mi je fora sto nije stavio najavu ovde jer je ubrzao malo ova dva izdanja. Ni u starom LMS-u nije uvek bila najava koliko se secam.
Kako serete… em ovo em ono… od nema najave i propadaju, priko razumnog objašnjenja upućene osobe do želje da se taj ( neću nazvati ni propustom ) detalj pripiše što vjernijem imitiranju starog izdanja. Na drugoj temi time se opravdava greška ispuštene stranice…😩 A da se ljude pusti da rade i tako to… Mozda da Marko uvede opciju kod postanja kad se klikne Reply da iskoči: Jeste li sigurni ili bi još jednom polako pročitali šta ste napisali?
Sad me možete mrzit😘
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Kako serete… em ovo em ono… od nema najave i propadaju, priko razumnog objašnjenja upućene osobe do želje da se taj ( neću nazvati ni propustom ) detalj pripiše što vjernijem imitiranju starog izdanja. Na drugoj temi time se opravdava greška ispuštene stranice…😩 A da se ljude pusti da rade i tako to… Mozda da Marko uvede opciju kod postanja kad se klikne Reply da iskoči: Jeste li sigurni ili bi još jednom polako pročitali šta ste napisali?
Sad me možete mrzit😘
Malo si se zapalio bez veze... Samo se zabrinemo jer je bilo slucajeva gašenja junaks kod Strip Agenta i Ludensa bas kad nije bilo najave za sledeči broj... Zasto bi te mrzili,... volimo te ali te nekad tesko razumemo... Mladog Texa i Dragonera nema skoro pola godine.. i sta, sad bi trebali bit ravnodušni.. Kod novijih izdavaca svaka briga je opravdana..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kako serete… em ovo em ono… od nema najave i propadaju, priko razumnog objašnjenja upućene osobe do želje da se taj ( neću nazvati ni propustom ) detalj pripiše što vjernijem imitiranju starog izdanja. Na drugoj temi time se opravdava greška ispuštene stranice…😩 A da se ljude pusti da rade i tako to…
Upravo.....
They have money for wars, but can't feed the poor!
Nece da crkne, ici ce i dalje. Bice i Ken Parker u LMS-u. I bas mi je fora sto nije stavio najavu ovde jer je ubrzao malo ova dva izdanja. Ni u starom LMS-u nije uvek bila najava koliko se secam.
U dnevnikovom LMS su u 99% brojeva bile najave. Izuzetak su prvih 50-ak brojeva kada nije u svakom broju postojala najava za sleceći, ali u većini jeste. Najava sa naslovnicom narednog broja, na poslednjoj strani korica, se pojavila u broju 104 i od tada je uvek postojala, osim u par navrata kada je na zadnjoj korici bila reklama, a najava sa, crno belom, naslovnicom idućeg broja je bila na unutrašnjim stranama.
nadam se da neko iz "golconde" čita temu, jer bih htio da skrenem pažnju na nešto što zaista smeta, a i drugi forumaši su to već spominjali.
na kraju LMS 1024 "sigumundova tajna" piše nastavak u sljedećem broju, a sljedeći broj su "priče". dakle, apelujem na dvije stvari:
1. da sveske koje imaju nastavak idu jedna za drugom, ili 2. da ne pišete nastavak u sljedećem broju ako taj sljedeći broj nije nastavak te priče, nego neki sasvim drugi strip.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
nadam se da neko iz "golconde" čita temu, jer bih htio da skrenem pažnju na nešto što zaista smeta, a i drugi forumaši su to već spominjali.
na kraju LMS 1024 "sigumundova tajna" piše nastavak u sljedećem broju, a sljedeći broj su "priče". dakle, apelujem na dvije stvari:
1. da sveske koje imaju nastavak idu jedna za drugom, ili 2. da ne pišete nastavak u sljedećem broju ako taj sljedeći broj nije nastavak te priče, nego neki sasvim drugi strip.
Sigumndova tajna ti mislim ima 5 epizoda sve skupa.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...