forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2023.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/11/2023 : 10:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će ovo biti prvi interliber u zadnjih skoro 16-17 godina na kojem neću kupiti ama baš ništa. Drugi troškovi i prioriteti su uzeli maha, tako da knjige i stripove ove godine nažalost preskačem.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

mushe_m
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
45 Posts

Member since 28/01/2022

Posted - 01/11/2023 : 16:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mushe_m a Private Message  Reply with Quote
Zna li neko postoji li strip agentov cjenovnik sličan ovom Markosovom. interesuje me kakav će popust biti kod njih za sajam. na siteu nema ništa, a ne sjećam se prošle godine kako je bilo...
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/11/2023 : 16:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Ne postoji, niti je ikad postojao :). Na sajtu ima svake toliko popusta, no to nema veze sa IL popustom. Sudeci po prosloj godini, vec je jako puno ispraznio skladiste.. Ali kod njeag se nikad ne zna, zato je najbolje i najlepse biti sto vise puta oko standa.

Jack the Black.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 01/11/2023 : 16:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
S-A je znao imati bogovske popuste, ali mi se čini da se to zadnjih godina smirilo.
Ali kako veli mike, nema poravila, a ni popisa.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/11/2023 : 17:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Prosle godine Duel i Lazna lica po 70 kn, stari BG integrali (Bruce J. Hawker 2, Rock Derby, Gil Jourdan 2, Maslin Granko?) po 30 kuna.. Ako imas srece naletis na slucajno pronadjen komplet Lincolna 2-6 za 50 kuna :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/11/2023 : 20:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

S-A je znao imati bogovske popuste, ali mi se čini da se to zadnjih godina smirilo.
Ali kako veli mike, nema poravila, a ni popisa.

Ma se do zadnjeg interlibera su im popusti bili odlični, zadnji IL ti popusti nisu više tako izdašni kao prije, ali i dalje se da dobro pazariti na njihovom štandu.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15666 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/11/2023 : 20:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Strip agent bez obzira na sve uvijek ima najveće popuste od svih strip izdavača

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/11/2023 : 20:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/autor-milijunasa-s-ulice-stize-na-interliber/2506482.aspx?index_ref=pretraga__ostalo_m

https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/uskoro-pocinje-interliber-evo-detalja/2509592.aspx?index_ref=pretraga__ostalo_m

https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/veliki-vodic-kroz-interliber-evo-koje-nove-knjige-cete-moci-kupiti-ove-godine/2509888.aspx?index_ref=pretraga__ostalo_m
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

673 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 06/11/2023 : 20:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
tko će (ako itko) imati dylane od veselog četvrtka na interliberu?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 21:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
imaju li hrvatski izdavači,osim Fibre i Libelusa(koji izdaje tek nekoliko Bonelija u minimalnom tiražu),novitete za najveći književni događaj u Hrvatskoj??
Srpske kuće su bogami napravile izdavačku "ekspoloziju" na prethodnom Sajmu,kod vas ništa.
Još ću progutati Vučićevu spiku o srskom ekonomskom tigru,sudeći da dobru ekonomiju prati i kulturni bum!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 21:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
čoveče,gde su BG noviteti,Strip-Agentovi,CRŠovi...Stvarno sam se nadao lomu novih izdanja,ispada da je Fibra jedini stub hrvatskog stripa.LL baš ne mogu da računam u nešto ozbiljnije,sveukupno cca 3500 strip komada,pa jedan ČK Asteriks se izda u tom broju.

Edited by - anto on 06/11/2023 21:07:59
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1108 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 06/11/2023 : 21:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
Osim Fibre, ostali izdavači su potpuni podbačaj...
Libellus, kakav god bio, ove godine za mene nema
niti jedan interesantan novi naslov (niti stari)...
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/11/2023 : 21:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddjuro

tko će (ako itko) imati dylane od veselog četvrtka na interliberu?

Mislim da nitko. Ali ti je centar blizu pa ih ima puno u knjizarama Skolske knjige.

Jack the Black.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 06/11/2023 : 21:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

čoveče,gde su BG noviteti,Strip-Agentovi,CRŠovi...Stvarno sam se nadao lomu novih izdanja,ispada da je Fibra jedini stub hrvatskog stripa.LL baš ne mogu da računam u nešto ozbiljnije,sveukupno cca 3500 strip komada,pa jedan ČK Asteriks se izda u tom broju.

Ajde Anto manje trolaj ili jednostavno samo netrkeljaj gluposti...pa Libellus je sam ove godine izdao preko 100 novih strip izdanja.
Toliko nisu svi srpski strip-izdavači zajedno (i u udruzi i bez udruge).
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/11/2023 : 22:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
@anto

Nisam uspio saznati nista o SA i BG novitetima, pa se bojim da ih nece biti (osim novih kiosk izdanja). Ali dobro, bit ce hrpa popusta kod Bernarda. LL isto ima super akciju 1+1 gratis. Vidim da i CRS dolazi sa 20-40% popusta.

Uglavnom meni je sve ok. Uvijek sam zelio sto vise novosti, ove godine me to nimalo ne brine. Ionako ce se nositi brdo Fibre, LL i Bernarda... Za ostalo tu je SNK, gde skoknem po novosti propustene u Bg. Vec se veselim Baladi za Sofiju i Komunarkama.

Jack the Black.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/11/2023 : 22:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Kako ne, Ludens izbacuje reprint petnaest Zagorovih knjiga.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 22:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

Ajde Anto manje trolaj ili jednostavno samo netrkeljaj gluposti...pa Libellus je sam ove godine izdao preko 100 novih strip izdanja.
Toliko nisu svi srpski strip-izdavači zajedno (i u udruzi i bez udruge).

kakve gluposti? LL je specifičan izdavač,u nekom fazonu skroz drugačijem od svih ostalih.Izuzev Forda koji ide u tiražu 700 primeraka,sve drugo je uglavnom 250-300.Čoveče pomnoži svih tih 100 izdanja sa nakladom,pa to je samo 30-ak izdanja ČKartela.A ČK ih je izdala 100 ove godine.
A i to što izdaju su mahom stoti reprinti nečega što je već izlazio,pa je LL neka druga priča.
Ako izuzmemo Fibru koja je stub Hrvatskog stripa,sve drugo je prilično slabo - na žalost - pratim i kupujem dosta hrvatskih izdanja,i jako mi je žao što je takva situacija.
Očekivao sam Usagija i Tarzana od CRŠ-a,možda i nekog novog Grua, XIII-cu od BG,Samija i Tangija od SA,nešto od Sputnika...

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 22:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Mislim da će ovo biti prvi interliber u zadnjih skoro 16-17 godina na kojem neću kupiti ama baš ništa. Drugi troškovi i prioriteti su uzeli maha, tako da knjige i stripove ove godine nažalost preskačem.

ja samo na hranu i kućnu hemiju&co. dajem dnevno po 40 evra. Na rate za ekskurzije i slično za četvoro dece dajem mesečno 120 evra,za njihove vannastavne aktivnosti još 100,da ne nabrajam dalje. Diže mi se kosa kad pomislim koliko treba para za podizanje porodice,ali to sam sam hteo,i hvala Bogu pa smo svi živi i zdravi,para će biti.
Ali ne bih smeo da sebe pogledam u oči da odem na Sajam knjiga i ne uzmem stripova,pa za barem 150 jura.
Kako možeš da ne uzmeš baš ništa,pa ne znam kakve druuge troškove i prioritete da imaš?

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 06/11/2023 : 22:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
#anto

Pa što te briga koji je tiraž ? Jel ima možda neko izdanje koje je izašlo ove godine koje se htio a da nisi mogao kupiti. Ili obrnuto pitanje - što mene briga ako ČK izdaje svoje izdanje u 3000 primjeraka ako neću kupiti ni jedno. Uostalom tržite Srbije je veće pa su valjda očekivani i veći tiraži.

I sva sreća pa Libellus vodi brigu o tiražu pa zbog toga redovni kupci ne trpe na tempu izdavanja.

I neki si ti nama rekao "A i to što izdaju su mahom stoti reprinti nečeg što je već izlazilo...."

Može se tako reći ako se želi trolati...ili ih jednostavno pohvaliti što su prvi izdali kompletnog Dragonera i nastavljaju dalje, što su prvi izdali kompletnog Mladog Texa (u korak sa talijanima), što su prvi, a negdje i jedini, koji izdaju nove epizode Nathana, Dilan Doga, Mister No, Texa itd. itd...i još puno toga.

I uopće nije bitan ovdje Libellus, nego stvarno ne vidim razloge za tvoje obezvređivanje i "pljuckanje" po nekim izdavačima za račun opravdanja i uzdizanja poteza udruge.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 22:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Kako god,kao što Srbija jača ekonomski iz dana u dan,tako i Srpsko Udruđenje Stripa,i pitanje je dana kada će srbistanska izdanja preplaviti vaše tržište.

Šalu na stranu,stvarno sam razočaran izostankom noviteta pojednih hrvatskih izdavača;ali dobro,možda je i bolje;samo za kutiju,Rahane i nekoliko propuštenih Kolorki treba izdvojiti 300 jura.

Edited by - anto on 06/11/2023 22:59:14
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/11/2023 : 23:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja samo na hranu i kućnu hemiju&co. dajem dnevno po 40 evra. Na rate za ekskurzije i slično za četvoro dece dajem mesečno 120 evra,za njihove vannastavne aktivnosti još 100,da ne nabrajam dalje. Diže mi se kosa kad pomislim koliko treba para za podizanje porodice,ali to sam sam hteo,i hvala Bogu pa smo svi živi i zdravi,para će biti.
Ali ne bih smeo da sebe pogledam u oči da odem na Sajam knjiga i ne uzmem stripova,pa za barem 150 jura.
Kako možeš da ne uzmeš baš ništa,pa ne znam kakve druuge troškove i prioritete da imaš?

U zadnjih par godina sam shvatio da me puno više veseli i ispunjava uštedjeti novce za neko putovanje nego gomilati knjige i stripove. A s druge strane, od prošle godine otplaćujem kredit pa i tu godišnje ode oko 5000 €, tako da jebiga... Kredit je bio nužno zlo, a putovanja me jednostavno više vesele, nije mi više toliko napeto kupovati stvari. Al dobro, nije pomoglo ni to što sam kupio ulaznicu za Rammstein za 130 € Ali nije samo ni stvar novaca, već i prostora. Ja stvarno više nemam di sa stripovima, sve police po kući sam popunio di god sam mogao, a nažalost nemam baš prevelik stan da ih mogu nadodavati u nedogled. Stripove ne želim držati po kutijama ili tako nešto, to mi se baš ne sviđa.

A šta se tiče interlibera, na njega neću ići prosto iz razloga što mi je predaleko. Ja moram voziti dva puta po skoro 500 kilometara za doći do Zagreba, a ne kupim toliko stripova i knjiga da mi se popust isplati, pogotovo kad uračunam koliko potrošim na gorivo i cestarinu. Ako ću kupovati s webshopa (o Fibri pričam) onda mi je svejedno kad ću pošto popusta od 20% bude bar 3 puta godišnje pa mi ništa ne znači oću li uzeti sada, za božić ili na lito.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Edited by - Paka01 on 06/11/2023 23:13:16
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/11/2023 : 23:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Još da netko shvati da je Interliber i prilika za druženje, popričati sa drugim stripašima, a ne samo kupnja stripova.... Kupit strip mogu po istom popustu i online... Bem vas asocijalne, samo da vam je tipkat i ne dignut dupe iz stolice...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 23:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
normalno - na Sajmu smo odradili kupovinu i prelistavanje za sat vremena,ostalo je bilo ćakulanje,zezanje i pijuckanje rakije.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/11/2023 : 23:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Još da netko shvati da je Interliber i prilika za druženje, popričati sa drugim stripašima, a ne samo kupnja stripova.... Kupit strip mogu po istom popustu i online... Bem vas asocijalne, samo da vam je tipkat i ne dignut dupe iz stolice...

Jebiga, nisam ja nikad bio neki ekstra druželjubivi tip.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2023 : 23:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

U zadnjih par godina sam shvatio da me puno više veseli i ispunjava uštedjeti novce za neko putovanje nego gomilati knjige i stripove. A s druge strane, od prošle godine otplaćujem kredit pa i tu godišnje ode oko 5000 €, tako da jebiga... Kredit je bio nužno zlo, a putovanja me jednostavno više vesele, nije mi više toliko napeto kupovati stvari. Al dobro, nije pomoglo ni to što sam kupio ulaznicu za Rammstein za 130 € Ali nije samo ni stvar novaca, već i prostora. Ja stvarno više nemam di sa stripovima, sve police po kući sam popunio di god sam mogao, a nažalost nemam baš prevelik stan da ih mogu nadodavati u nedogled. Stripove ne želim držati po kutijama ili tako nešto, to mi se baš ne sviđa.

A šta se tiče interlibera, na njega neću ići prosto iz razloga što mi je predaleko. Ja moram voziti dva puta po skoro 500 kilometara za doći do Zagreba, a ne kupim toliko stripova i knjiga da mi se popust isplati, pogotovo kad uračunam koliko potrošim na gorivo i cestarinu. Ako ću kupovati s webshopa (o Fibri pričam) onda mi je svejedno kad ću pošto popusta od 20% bude bar 3 puta godišnje pa mi ništa ne znači oću li uzeti sada, za božić ili na lito.

sve jasno

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000