forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2023.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/11/2023 : 14:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Nađe li se gdje srpskih izdanja? Den, storm?

Ima, kod Columba.

Jack the Black.
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
454 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 08/11/2023 : 14:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Ima u 7 paviljonu srpskih izdanja. Najkula, Lokomotiva, System comics...

Samo što su cijene 20-30% skuplje nego što se mogu naći po HR striparnicama
Go to Top of Page

Rache
New Member

Croatia
198 Posts

Member since 31/08/2005

Posted - 08/11/2023 : 14:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Rache a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kila Banana

Bi li netko bio ljubazan da mi kaže pošto je Ken Parker na štandu Strip-agenta?

Ako se dobro sjećam od jučer mislim da su 2,5 €...ali ima ih u svakakvim stanjima. Od glancera do remitende s kioska...

Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/11/2023 : 15:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

I da li su nove Jugurte mozda na nekom popustu za vreme sajma? :)

10% u Columba.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Kila Banana
stripovi.com suradnik

Sri Lanka
337 Posts

Member since 02/01/2019

Posted - 08/11/2023 : 16:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kila Banana a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rache

quote:
Originally posted by Kila Banana

Bi li netko bio ljubazan da mi kaže pošto je Ken Parker na štandu Strip-agenta?

Ako se dobro sjećam od jučer mislim da su 2,5 €...ali ima ih u svakakvim stanjima. Od glancera do remitende s kioska...

Hvala. Izgleda da svake godine poskupe još malo.

Mili Bože, zašto si me stvorio, što me nisi u kamen pretvorio?
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

50 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 08/11/2023 : 16:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče ove godine stranaca paviljon 7 mislim preko tisuću naslova još gledam od tpbova deluxica omnija
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/11/2023 : 17:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
jedva čekam ovaj petak da obiđem inteliber. nešto sitno stvari sam si već naručio a sve ostalo što uspijem naći i čega se, povoljnog, uspijem dočepati će biti samo... dobrodošao bonus.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10363 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 08/11/2023 : 17:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RaoulDuke

Ima u 7 paviljonu srpskih izdanja. Najkula, Lokomotiva, System comics...

Samo što su cijene 20-30% skuplje nego što se mogu naći po HR striparnicama

Svet mutanata je 30 eura.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38130 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/11/2023 : 17:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

10% u Columba.

Dobro, vidimo se u petak.

Za fritule ne znam tko je zaduzen...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6891 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 08/11/2023 : 18:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

10% u Columba.

Koliko ga to dođe u eurima?

loading...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10363 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 08/11/2023 : 18:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Egmontov Patkograd je 24 EUR. Inače je 30.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47182 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2023 : 19:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ako je neko kojin slučajen kupia ovohttps://shop.skolskaknjiga.hr/stari-egipat-povijest-i-kultura.html
nek nabaci koju fotku.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

639 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 08/11/2023 : 19:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
to sam i ja bio čekirao neki dan,nisam siguran je li izašlo.prije dva dana sam tražio u knjižarama i nije bilo
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

50 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 09/11/2023 : 05:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote
pozdrav
osvrt malo na jucer
knjige se mogu naci dosta povoljno od 3 eura pa ove novije 20 eura (ajmo reci s nekim popustom od 5 eura)

djecjji odjeli posto sam gledao za malu pokusat cu se jako lijepo izraziti nadem popust kao jedan euro(barem napisi razlog takvog popusta prodaj mi pricu, i za ostale to vrijedi,a na meni ocu je popusiti) nisu ni ostali nesto bolji

sto se tice stripova iskreno sve sam standove proletio nisu imali sto me zanimalo
Fibra bi mogla biti online narucivanje budem vidio jos ,ali kasne podosta s nekim naslovima sto razumijem (radi konja preko Dunava)
osim ovih sto sam preletavao najvise sam se zadrzao u paviljonu 7 tamo sam bio dobrih sat vremena gledao sta imaju u ponudi i bogami cijene su im za neke stvari nabijene (kao preprodavacima)
,za neke imaju prolaznu ocijenu (vecinom nabijenu do 45 posto max sto sam vidio batman metal omnibus cisti primjer amazon 103 eura ,tamo kod ovih nekih 144 eura)
ostale omnije nisam puno gledao ,ali gledao sam recimo neke deluxice tako da su neke realne cijene dok opet neke su za smijat se (napisem realne nisu spustene)
tpb cijene vairira
i dobro je netko napisao vrijedi doci druziti se, kupiti nesto ako je hica za procitat ,ako ti se ne da cekati narucivati

Edited by - thesufferingman on 09/11/2023 05:14:23
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6280 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 09/11/2023 : 06:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ne zvuči ohrabrujuće, ali dobro, vj je ovo zadnji IL na koji ću ići jer su svake godine popusti sve manji i manji, od nekog pretjeranog druženja baš i nisam, a i treba doć do Zg (ajd nama nije toliko daleko, ali opet...)

E da, Sumo i ja smo danas gore, pa kao nas neko skuži neka se javi. Izgledamo ko Stanio i Olio.

Meni se neda vikendom u gužvu, pa radije uzmem GO i doletim ovako nekim bzvz danom.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 09/11/2023 08:11:07
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/11/2023 : 08:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Ajde recite mi, isplati se uzeti komplet BG Murena 1-10 za 35 ojra? Isto pitanje i za Alix Senator komplet 1-10 za 60 Eur?

Nijedan naslov ne poznajem. Zapravo Murenu sam procitao prvi album i ispalo mi dosta lose. Ali kazem ne znam kako ide dalje pa sad kad se komplet prodaje po 3,5 po komadu, sto je meni super popust, pa se situacija naravno mijenja.

Jack the Black.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1103 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 09/11/2023 : 08:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Ajde recite mi, isplati se uzeti komplet BG Murena 1-10 za 35 ojra? Isto pitanje i za Alix Senator komplet 1-10 za 60 Eur?

Nijedan naslov ne poznajem. Zapravo Murenu sam procitao prvi album i ispalo mi dosta lose. Ali kazem ne znam kako ide dalje pa sad kad se komplet prodaje po 3,5 po komadu, sto je meni super popust, pa se situacija naravno mijenja.

Meni su to dobri stripovi. I isplati se. Ja bih ih sad uzeo da ih već nemam.

Slične su tematike tj. Rimsko doba.

Ali ako ti je prvi Murena album loš, onda ti se neće svidjet ni ostalo.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/11/2023 : 08:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Hvala. Jel Alix bolji?

Jack the Black.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4328 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/11/2023 : 09:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam Murenu cijelu i Alixa prva dva albuma i meni su oba serijala u najboljem slučaju C klasa i radije bih ostavio mjesta na polici za nešto drugo. Kupuj jedino ako si baš veliki ljubitelj povijesnog razdoblja jer za tu cijenu je to skroz ok.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19707 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/11/2023 : 09:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
35 eura za komplet Murene.
I vi se žalite da nema popusta...
Da je bar toga bilo u vrijeme kada sam ja pohodio Interliber.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/11/2023 : 09:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu vjerovati da je odličan serijal poput Murene otišao u bescjenje. Ako imalo volite povijest, osobito rimsko razdoblje, najtoplije preporučam.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4540 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/11/2023 : 10:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
bio jučer i popunio kolekciju redovnih ludens zagora, teksova i nekih izdanja za koje nisam ni znao da postoje kao npr, veličanstveni teks i mladi teks. sve je po dva eura na štandu strip agenta.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10363 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 09/11/2023 : 10:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Strip je loš i ne sviđa mi se, ali je jeftin pa bih ga možda kupio ako se vama sviđa !

3,5 eura/26 kuna za HC album u boji previše li je?
Nije, pa makar bio i za jedno čitanje.
Dnevne novine Večernji list cijena 1,80 eur završava u košu.

Preko 500 strana dobrog stripa za 260 kuna/35 eura previše je? Naravno da nije.

Ipak strip nije salata, ne kupuje se na kilograme.

Ne kupuje se zato što je jeftin, nego zato što te zanima.

Kakvog smisla ima pitati druge? Nekom je to C klasa, nekom odličan strip, nekom ...

Na ovom forumu su lošim proglašavani npr. Asterix, Alan Ford, Tintin da ne nabrajam.

Murena, prvi ciklus ima oslonac na neke povijesne ličnosti i događaje i odlično dočarava atmosferu tog razdoblja, a tebi se ne sviđa, pa zašto onda pitaš.

Alixova suvremenija verzija (Alix senator) meni osobno je manje zanimljiva, ali ima određen kvalitet, ali tko osim tebe zna da li te zanima.

A na webu ima linkova za ove stripove pa pogledaj.

Ne traži svoje mišljenje od drugih.

Edited by - Peyo on 09/11/2023 10:18:19
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/11/2023 : 10:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Ne moze ti nitko govoriti sto je bolje ili nije.

Ok, moze te posavjetovati u dobroj volji i nakani.

Meni su oba serijala odlicna. Slicna su. Ako te zanima povijest, posebice stari Rim, kupuj!

Pa jos tako jeftino...ja se ne bi mislio.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

dapazin
Starting Member

51 Posts

Member since 23/11/2022

Posted - 09/11/2023 : 11:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dapazin a Private Message  Reply with Quote
Bookglobe ima izvrsne popuste - Blacksadovi su 7 eura, zadnji je 10 ako se ne varam, Cortoi po običaju 10, 12 i 15 eura što je bagatela, a vidio sam i Duel za 7 eura, nisam ga čitao, ali za tu cijenu bi se moglo upiknuti.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000