forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2023.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 09/11/2023 : 12:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Ajde recite mi, isplati se uzeti komplet BG Murena 1-10 za 35 ojra? Isto pitanje i za Alix Senator komplet 1-10 za 60 Eur?

Nijedan naslov ne poznajem. Zapravo Murenu sam procitao prvi album i ispalo mi dosta lose. Ali kazem ne znam kako ide dalje pa sad kad se komplet prodaje po 3,5 po komadu, sto je meni super popust, pa se situacija naravno mijenja.

Meni se učinilo da je Murena komplet 1-5 za 35 eur.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1109 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 09/11/2023 : 12:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dapazin

Bookglobe ima izvrsne popuste - Blacksadovi su 7 eura, zadnji je 10 ako se ne varam, Cortoi po običaju 10, 12 i 15 eura što je bagatela, a vidio sam i Duel za 7 eura, nisam ga čitao, ali za tu cijenu bi se moglo upiknuti.

Preporuka ko kuća za Duel.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4328 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/11/2023 : 12:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
@Peyo: šefe znam da je bilo jutro ali nije ti to baš olrajt.
Čovjek je isto tako mogao napisati da mu se nije svidio prvi Tintin. Bi li mu i u tom slučaju isto tako popovao ili bi napisao ocjene albuma i vodič za čitanje, možda otvorio topik čak? :)

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10363 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 09/11/2023 : 13:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

@Peyo: šefe znam da je bilo jutro ali nije ti to baš olrajt.
Čovjek je isto tako mogao napisati da mu se nije svidio prvi Tintin. Bi li mu i u tom slučaju isto tako popovao ili bi napisao ocjene albuma i vodič za čitanje, možda otvorio topik čak? :)

U pravu si, moguće je da sam pretjerao uostalom kao i ti s tom C klasom.

@mike isprika !

Ipak dojma sam da ti ovi stripovi nisu potrebni
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/11/2023 : 13:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Hvala Cromwell, ali mogu i sam :). Na sajmu su atmosfera i raspolozenje dobri pa cu na kratko.

Vjerujem da g. Peyo nije mislio nista loste, iako je ispalo dosta “netaktno”. Ali je se danas u mojim godinama takvim postovima samo dobrodusno nasmijem :).

Napisao sam da mi se prvi album nije svideo, ali to se sve moze okrenuti u narednih 9. Zato i postavljeno pitanje. Uvijek je dobrodoslo cuti i ostala misljenja. Ali odluka je samo moja. I moje misljenje je samo moje, nikome nisam i necu dopustiti misliti umjesto mene.

Dakle g. Peyo, sve ok. Uvijek rado citam vase postove, pa cu tako i dalje. Sve dobro :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/11/2023 : 13:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Malo ste me preduhitrili. Nije bilo potrebe za isprikom, ali ipak hvala . Dodjite i uzivajte na sajmu .

Jack the Black.
Go to Top of Page

malimarinko
New Member

180 Posts

Member since 01/01/2021

Posted - 09/11/2023 : 13:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send malimarinko a Private Message  Reply with Quote
Upravo se vratio sa blitz posjete Interliberu. Ugodan razgovor s markosom i susret s jednom francuskinjom. Markos je zakon ali francuskinja je - francuskinja :D Uglavnom, nisam znao da se Tintin čita Tantan. Postoje li drugi junaci koje krivo čitamo? Onog Tanguya neću ni spominjati.

Stripagent ima dobre popuste na svoja HC izdanja. Na već spomenute Murenu i Alixa. Stripovi H.G.Wellsa se prodaju po 8€. To je popust od preko 40% ako kupuješ sva 4 komada. Ken parker kontinuirano poskupljuje od 10 kuna za vrijeme korone preko 2 eur prošle godine do 2,5 eur ove. Bonelli ne pratim. Alan Forda ima nešto ali hc izdanja na kapaljku. Columbo isto vrijedi posjetiti.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10363 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 09/11/2023 : 13:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike
Napisao sam da mi se prvi album nije svideo, ali to se sve moze okrenuti u narednih 9. Zato i postavljeno pitanje. Uvijek je dobrodoslo cuti i ostala misljenja. Ali odluka je samo moja. I moje misljenje je samo moje, nikome nisam i necu dopustiti misliti umjesto mene.

Tek kad sam poslao post pomislio sam da je to u pitanju.

Drago mi je da mi nisi zamjerio. Također svako dobro želim.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 09/11/2023 : 13:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by malimarinko

Upravo se vratio sa blitz posjete Interliberu. Ugodan razgovor s markosom i susret s jednom francuskinjom. Markos je zakon ali francuskinja je - francuskinja :D Uglavnom, nisam znao da se Tintin čita Tantan. Postoje li drugi junaci koje krivo čitamo? Onog Tanguya neću ni spominjati.

Stripagent ima dobre popuste na svoja HC izdanja. Na već spomenute Murenu i Alixa. Stripovi H.G.Wellsa se prodaju po 8€. To je popust od preko 40% ako kupuješ sva 4 komada. Ken parker kontinuirano poskupljuje od 10 kuna za vrijeme korone preko 2 eur prošle godine do 2,5 eur ove. Bonelli ne pratim. Alan Forda ima nešto ali hc izdanja na kapaljku. Columbo isto vrijedi posjetiti.

Se sjećaš jel Murena 1-10 ili 1-5 komplet?
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/11/2023 : 14:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Murena komplet je 1-10.

Ima i Soda komplet 1-8 za 40 Eur, te Millenium komplet 1-6 za 30 Eur.

Jack the Black.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/11/2023 : 14:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nikakvih slika. Tanki ste mi nesto u Zagrebu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1109 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 09/11/2023 : 15:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
Bili su albumi Slum Nation 1-3 i Grunge Genetika 1-2 za 20 evrića u kompletu svih 5 albuma.
Naravno da sam ih uzeo isti tren jer ih već neko vrijeme imam na listi.
Ne znam ima li toga još...
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1168 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 09/11/2023 : 16:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

bio jučer i popunio kolekciju redovnih ludens zagora, teksova i nekih izdanja za koje nisam ni znao da postoje kao npr, veličanstveni teks i mladi teks. sve je po dva eura na štandu strip agenta.

Sjećam se kad je standard za sve bilo 10 kn.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6891 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 09/11/2023 : 16:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Zagor za 2 eura mi i nije neki popust, lijepe kune. Do prije koji dan je i koštao malo više od 2. No, dobro, idem na njihov štand radi albuma.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 09/11/2023 16:55:33
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
348 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 09/11/2023 : 17:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Nikakvih slika. Tanki ste mi nesto u Zagrebu...

Eee, prije bi bio i izvještaj sa svih štandova sa puuno slika.
Ništa više nije kao prije...
A i ja gledam vremensku prognozu, i malo mi fali da odustanem od posjete u subotu
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4375 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 09/11/2023 : 18:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Prvi Interliber u eurima, ali nekako je izgubilo to svoju magiju i privlačnost.
Svi štandovi koji su inače bili the place to go su i sada (Fibra dakako standard za sebe). Nabavio klasičnu porciju kod Fibre, ostavio ponešto novaca CRŠ-u (možda im je ritam spor, ali izdanja su skroz dobra), ali drugim stvarima se nisam puno posvećivao.
Ovi veći izdavači knjiga svi nekako staloženi s popustima, do 20% na novija izdanja, negdje i samo 10% što je za ovakvu smotru prilično skromno.
Generalno ponude ne manjka, mnogi su se htjeli isprsiti pa su proširili ponudu i na engleska izdanja. Koliko god bio klimav Interliber, i dalje je teško otići praznih ruku.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4328 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/11/2023 : 20:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo
U pravu si, moguće je da sam pretjerao uostalom kao i ti s tom C klasom.

Ok, možda jesam mrvicu jer ima par solidnih albuma (3,4,9 ovako po sjećanju) ali čuj, valjda se možemo složiti da Murena nikako ne može biti A klasa poput Medeje, 300 ili Brončanog doba. E sad, da li će nekome biti B ili C klasa ovisi o osobnim afinitetima, trenutku, očekivanjima itd...
Stavio sam u C klasu jer me razočarala a i meni je slabija od npr Orlova Rima koji mi spadaju u B klasu ali upravo zato sam i napomenuo da ako je veliki fan povijesnog razdoblja onda nek uzme jer za fanove se isplati, pogotovo po toj cijeni.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10363 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 09/11/2023 : 20:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Od nabrojanog Brončano mi je A, a ostalo gradacija unutar B s tim da drugi ciklus Murene naginje na C klasu.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1103 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 09/11/2023 : 22:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Bio danas na toj svečanosti koja se zove Interliber.

Nema nikakvih slika jer jednostavno sam na to zaboravio prolazeći kroz štandove.

1. Libellus u bojama "svojeg" Alan Forda, Darijo dijeli nekoliko vrsta rakijice (kruška, jabuka, šljiva, kajsija,...), podijelio mi neke informacije koje neću navoditi osim one meni najbitnije: neće za sada širiti lepezu dok ne završe neki od serijala i to izgleda Mister No c/b i kolor.

I ajd, neke glasine da će i dalje naslovnice redovnih knjiga Nathana Nevera crtat De Angelis a Giardove će biti unutar knjige. Za sad je još uvijek to glasina. "Rupa" bi trebala biti "zaštopana" u nekih 2 godine. Prije 85. knjige ići će vrlo vjerojatno jedna knjiga iz "Rupe".

2. Fibra, standardno lijep štand i ove kutije a i knjige izgledaju moćno. Kak su na štandu ljudi koje znam iz "Asteroida", probao sam ih "pritisnut" da Marka i Baneta "nagovore" da smognu snage za Kobru.
Nisam znao da nam je Bane "dužan" i završnu epizodu "Mačketine" i bio bi red da Maestro i to riješi prije penzije. Možda u "pritisku" pripomogne i Libellus (bar je to moja nada).

3. Strip-Agent/Ludens/Bookglobe: kiosk stripovi za 2 eura, albumi isto dosta jeftiniji i najveći štand. Onaj koji traži njihove naslove imaju stvarno priliku da si pribave jeftino dosta toga.
Bernard mi je odgovorio na 2 pitanja:
a) Dampyir staje zbog slabe prodaje
b) Mark još ništa jer vlasnici prava "jebu mačku mater". Žao mi je, Telleru (i meni je žao, nisi sam).

4.) CRŠ, Tino, OZ Comics: blizu su Libellusa. Isto naslovi na popustima. I isto tako tko nešto traži nek ode tamo i izabere.

Meni je ove godine stripovski Interliber bolji od prošlogodišnjeg.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7274 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/11/2023 : 22:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

I ajd, neke glasine da će i dalje naslovnice redovnih knjiga Nathana Nevera crtat De Angelis a Giardove će biti unutar knjige. Za sad je još uvijek to glasina. "Rupa" bi trebala biti "zaštopana" u nekih 2 godine. Prije 85. knjige ići će vrlo vjerojatno jedna knjiga iz "Rupe".

Ček malo, ovo nisam shvatio. Zar će De Angelis crtati naslovnice za Libellus i ovih brojeva 250+?
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1103 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 09/11/2023 : 23:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by mmihoci

Ček malo, ovo nisam shvatio. Zar će De Angelis crtati naslovnice za Libellus i ovih brojeva 250+?

Da, naslovnice knjiga. Velim, za sad je to još glasina.
Giardove naslovnice epizoda će biti unutar knjiga.
Ovo je samo za redovnu seriju. Ostala popratna izdanja će imati naslovnice knjiga kakve jesu u orginalu.

Edited by - mmihoci on 09/11/2023 23:31:52
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6280 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 10/11/2023 : 06:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Sumo i ja smo jučer bili skoro cijeli dan(cca 10-16:30), otpale mi nogice. :(
Kako je netko napisao gore i ja sam uzeo neku standardnu porciju Fibre, Patkice i uzeo sam Alixa na popustu.
Alixa sam čitao već u skenovima pa sam znao što uzimam, 60€ je OK cijena, dođe kao da su uzeta npr 2 integrala, samo što zauzima više mjesta ovako...
Meni su Orlovi naj, pa Murena, pa onda Alix, moram vidjet to Brončano doba što spominjete, to nisam čitao. Volim tematiku starog Rima. :)

Općenito su popusti slabi, to se moram složiti. A i osim Fibre i LL, većina ostalih nije izbacila niš novo za IL. :(
Knjige sam kompletno preskočio jer me papir više ne zanima otkad sam uzeo kindle.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/11/2023 : 06:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne znam jesi li to mislio, ali Brončano nema veze s Rimom, pa da se ne bi razočarao...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6280 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 10/11/2023 : 07:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ne znam jesi li to mislio, ali Brončano nema veze s Rimom, pa da se ne bi razočarao...

Vidim sada da je to Troja, ma može, volim ja Medeju i 300.

BTW, ekipa kome treba, ima na S-A Leov Aldebaran od Fibre, prve 4 za 120€ (samo komplet). Ostale mislim da sve imate kod Fibre.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/11/2023 : 08:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Čekamo vas dragi stripaši😁

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000