forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7453 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/10/2023 : 13:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Možda griješim, ali ovako po čitanju na ovom forumu, čini mi se da Ivanl baš iskonski mrzi Hajduk. To nisam osjetio ni kod najzagriženijih navijača Dinama.

Ako je ovako lajav po Splitu ne sumnjam da se nalazio u baš "ugodnim" konfliktima. Jesu li ti konflikti izvor ovakvog pisanja ne znam.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/10/2023 : 16:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Možda griješim, ali ovako po čitanju na ovom forumu, čini mi se da Ivanl baš iskonski mrzi Hajduk. To nisam osjetio ni kod najzagriženijih navijača Dinama.

Ako je ovako lajav po Splitu ne sumnjam da se nalazio u baš "ugodnim" konfliktima. Jesu li ti konflikti izvor ovakvog pisanja ne znam.

Da igrate u nekom suludom paralelnom univerzumu...recimo...sa Srbijom...
Zna se na cijoj bi strani bio!
Ne bojim se ja nikoga.
Split je moj grad, a ja kao slobodarski gradanin svijeta branim sve i svaku vrst vrijednosti!
Patologija me zanima samo kao materija protiv koje se mora dici glas!
Lajav po Splitu...
Naravno!
Uvik!
Di triba, i sta triba!
Da se lajalo na vrijeme, kad i gdje je uvijek trebalo, nikakvog sranja nikad ne bi ni bilo.
A ko god oce doc raspravit sa mnom u vezi vasih bolesti, more dobit adresu i ugovorit vrime kad god mu odgovara, za privatnu audijenciju.
Jer sve se moze raspravit.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/10/2023 : 16:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macbeth

Ovo je valjda najretardiraniji argument ikad.
Šta nam sad ne smiju sudit penale da se ne bi tko uvrijedio?

Retardiran ili ne...pitanje je sad!

A odgovor jest;

Da ste uvik kmecali i stenjali, cmizdrili i trazili izlike!
Jer uvik van je neko kriv!

Mrski HNS

Mrski cudovisni dugogodisnji prvak Hrvatske

Lopovi na svim razinama koji placaju suce koji vas kradu

Suci koji su ama bas uvjek sudili protiv vas

I onda sad od tih istih sudaca imate penala najvise na planeti. Oprostite, drugi po redu...

I opet ne valja.

Ajte molim vas...

Tko je retardiran?

Da li vi gori na tribinama koje sisaju kao ovce, ili ovi dole na terenu, skupa s ovima u uredima koji 'beru kajmak'?

Ali neka, toliko se vec spominjalo ovdje po forumu da su ovce za sisanje.

Pa sisaj onda! Ukradi, zajebi i idi dalje! A vi placajte...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 29/10/2023 16:36:46
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/10/2023 : 16:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/leko-ne-odustaje-od-visoke-otpremnine-porucio-jakobusicu-javit-ce-vam-se-moj-odvjetnik-15389087

Kako ono veli Jakobušić:"Dogovorili smo se da ćemo se dogovoriti"... A može i ovako. Leko odlazi i ne vraćaj se više.

Ma ljubav do kraja vrimena! (Sa sest nula)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 29/10/2023 : 17:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Macbeth

Ovo je valjda najretardiraniji argument ikad.
Šta nam sad ne smiju sudit penale da se ne bi tko uvrijedio?

Retardiran ili ne...pitanje je sad!

A odgovor jest;

Da ste uvik kmecali i stenjali, cmizdrili i trazili izlike!
Jer uvik van je neko kriv!

Mrski HNS

Mrski cudovisni dugogodisnji prvak Hrvatske

Lopovi na svim razinama koji placaju suce koji vas kradu

Suci koji su ama bas uvjek sudili protiv vas

I onda sad od tih istih sudaca imate penala najvise na planeti. Oprostite, drugi po redu...

I opet ne valja.

Ajte molim vas...

Tko je retardiran?

Da li vi gori na tribinama koje sisaju kao ovce, ili ovi dole na terenu, skupa s ovima u uredima koji 'beru kajmak'?

Ali neka, toliko se vec spominjalo ovdje po forumu da su ovce za sisanje.

Pa sisaj onda! Ukradi, zajebi i idi dalje! A vi placajte...

Gle, jebe mi se za ove tvoje izljeve pameti o klubu, ali nađi mi neke neispravno dosuđene penale. Ako ih ima, ima ih možda dva, tri sve skupa, a i to je vrlo, VRLO dvojbeno.
Znam da sam gluplji ja što odgovaram na ovo, ali svako malo vidim neke genijalce koji mi citiraju taj podatak kao da postoji neka uzročno-posljedična veza između broja dosuđenih penala i... poštenja?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/10/2023 : 18:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro, dobro...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/10/2023 : 10:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

ja sam mu zaprijetio...i javno(ovdje, na forumu) a i uživo...uzalud...
prčevit neki čovik...ali nema veze...šta on može sam protiv miljunske hajdukove brigade...ja samo čekam dan...onaj dan...kad će ladićev dvor biti indijansko selo...a ladić će biti zagor...zavezan na stup za mučenje...a sa vrha ladićeve kuće će se vijorit zastava...barjak...a pisma koja će treštat iz zvučnika...stara splitska...

Iznad mora krovova
nek se vije zastava
jer je hajduk najveći
jer je hajduk najveći

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/10/2023 : 10:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Broj penala ništa ne dokazuje osim gluposti onih koji potenciraju to.
Bitan je broj suđenih penala koji to nisu bili i broj nedosuđenih koji su bili.
Tu smo u banana departmentu unatoč VARu.
Bitan je i jednak kriterij suđenja(i komentiranja tog suđenja).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/10/2023 : 10:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A što se tiče Ivana,čovjek ima svoju agendu i od nje ne odstupa unatoč svemu pa ne vidim svrhu da se na njega i slične njemu obazirete.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/10/2023 : 10:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Mm, da...
Uostalom nas dan je uvijek!
A vas nikako.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7453 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/11/2023 : 18:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Čvrsta utakmica, izjednačena. Dobro se Hajduk drži.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4656 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/11/2023 : 20:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Dobro se drzi protiv atomskog rudesa
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7453 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/11/2023 : 20:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ono kad protiv fenjeraša koji bi se borio za opstanak i u 2. ligi, igraš bunker usred Poljuda. Mislio sam da ne može lošije od prijašnjih kola, ali očito može.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/11/2023 : 20:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Strašno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/11/2023 : 22:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
A dan je tako lijepo počeo…
Dno
Dna
Smrza se ka pizda
Jaki me nije tija ugrijat
Pizdun

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4656 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/11/2023 : 10:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ja Sam digao ruke od ove sezone onog trena kad Su doveli ovog nazovi trenera
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 05/11/2023 : 11:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Za sada ide dobro sa mjenjažom trenera u ligi, do kraja budu valjda svi barem jednom iskoristili pravo zamjene.
Hajduk ko i Diname bi trebao barem još jednog isprobati.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14431 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 08/11/2023 : 17:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Najbolje prvo poluvrijeme Hajduka ove sezone. Osijek može biti sretan samo s 0-1.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14431 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 08/11/2023 : 19:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Kakva razlika prvo i drugo poluvrijeme u igri Hajduka. Ipak, minimalna pobjeda.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14431 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/11/2023 : 11:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Karoglan makao Livaju iz šesnaesterca da čeka loptu,na čemu je inzistirao Leko i odmah se vidi koliko je to bolje.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/11/2023 : 13:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Karoglan makao Livaju iz šesnaesterca da čeka loptu,na čemu je inzistirao Leko i odmah se vidi koliko je to bolje.

da...markan nije sidrun...

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14431 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 12/11/2023 : 20:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Tri gola Hajduka, a nijedan Livaje. Svi sretni.
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 12/11/2023 : 23:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
Odličan dan za nas. I Dinamo je kiksao.
Doduše, ja neke velike nade više nemam. Ovako je i Leko započeo, ostaje sad samo biti najmanje loš.
Igra malo bolja no inače, ali to ne govori puno.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4656 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/11/2023 : 10:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
vratio se mali pukštas pa je hajduk nešto bolji u napadu. nema ova mini renesansa veze sa trenerom.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/11/2023 : 11:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Već vidim kako će adriano morati pisati pismo isprike Karaoglanu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000