Author |
Topic |
alexts
Advanced Member
Serbia
8210 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Chui
Senior Member
1069 Posts
Member since 13/12/2020 |
Posted - 18/11/2023 : 18:16:49
|
quote: Originally posted by Pjerooo
quote: Originally posted by Paka01 prva Thorova priča
Valja ovo podvući što se tiče Tora :D
prva priča je u dva dijela krvnik bogova i bomba bogova. to mi je super, poslije toga je otišlo u k. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/11/2023 : 18:20:47
|
quote: Originally posted by alexts
Čak su i Prokleti 2 dobro napisan strip.
Zaustavi se, rušiš si kredibilitet |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8210 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 18/11/2023 : 18:43:40
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by alexts
Čak su i Prokleti 2 dobro napisan strip.
Zaustavi se, rušiš si kredibilitet
I edukativan je. Nikad ne bih čuo za nefilime! |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 19/11/2023 : 00:02:04
|
quote: Originally posted by Chui
quote: Originally posted by Pjerooo
quote: Originally posted by Paka01 prva Thorova priča
Valja ovo podvući što se tiče Tora :D
prva priča je u dva dijela krvnik bogova i bomba bogova. to mi je super, poslije toga je otišlo u k.
Meni je dobar samo krvnik bogova i to jako dobar. Bomba bogova je bas pokvarila sveukupni utisak. Bukvalno sam tog Tora citao pre neki dan u PP izdanju. I te prve dve knjige su me zasitile tako da nisam odmah mogao da krenem na trecu i cetvrtu, cekam da se uzelim Tora ili Arona. Aronov Paniser ceka na polici. Ne zelim jos uvek da mesam utisak njegovog Panisera sa sjajnim Enisovim. |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2714 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 19/11/2023 : 06:31:33
|
Slozio.bih se sa Pakom, mada moguce da smo nakon pocetaka koji su vrhunski imali sve veca i veca ocekivanja, tesko je to nastaviti.
Mada meni je njegov Ghost Rider odlicaan. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 03/10/2024 : 16:26:03
|
Aronovo nadovezivanje i zavrsavanje Enisovog Paniser MAXa i pokusaj ukljucivanje marvelovih likova u MAX serijal (kao sto su Kingpin, Meta, Elektra) ali na drugaciji, alternativan MAX nacin. Nije mi nesto leglo to pomalo isforsirano nadovezivanje na Enisa i pokusaj da se zaseni Enisovo nasilje i bolestine jos vecim bolestinama i nasiljem a i sam nacin kako je zavrsio pricu Panisera. Mnogo bolji mi je The End Garta Enisa iz knjige #7 Darkvudovog Panisera.
Dzejsona Arona sam inace upoznao preko Skalpiranih i to mu je zasigurno magnum opus, trk na Toru mu je veliko razocarenje (barem prve dve knjige koje sam procitao) a ovde na Pansieru je promenljivog kvaliteta i intenziteta. Nekako ne mogu da se otmem utisku da pokusava da imitira i nadmasi Enisa a da mu to bas i ne ide glatko, umesto da pise svoju pricu na svoj nacin kako on misli da treba u svom stilu.
Prva prica Kingpin je nekako cudna, onda u Meti i Frenku dostize kvalitativni vrhunac sa flesbekovima iz Vijetnama i postVijetnamskog porodicnog perioda Frenka Kasla i sa celom tom raspravom o tome gde je rodjen Pansier - u Vijetnamu ili onog dana u Central Parku to je stvarno odlicno, pa je onda Beskucnik ipak malo otisao u preterivanje.
Ni Stiv Dilon nije na nivou na kakvom je bio u Propovedniku i Dobrodosao nazad Frenk. Ali je svakako uvek lepo videti Dilonov crtez.
U svakom slucaju vrlo dobar Paniser vredan citanja i posedovanja ali Enis je Enis!
7,5/10 |
|
|
Topic |
|