Zapocni ti odmah sad za euro 2028 da ti opet ovo ne urade.
dobar savjet! Ali sam siguran, da če Jaki opet izvuči neki svoj topik još stariji od moga i staviti jednak naslov i naravno da če se moj topik zatvoriti. Dobro nema veze, preživjet ču
mislim da neče, Euro če trajati u junu, možda još malo i u juliju (treba to tačno provjeriti, ako ništa drugo sve če se znati u subotu 2.12.2023) dok OI vjerovatno počnu u Augustu,...tako da bi trebalo da bude neki mijesec dana pauze između.
ne treba hvala, ali kada si več "ukrao" topik onda ga i vodi kako treba. Ja sam htio stavljati i tablice, rezultate, nagradnu igru, obavjesti, fantasy football....ali dobro u biti si me spasio puno posla, ali kada več imaš taj topik onda ga barem napravi zanimljivim
Danas ždrijeb. Priželjkujem Rumunjsku, Sloveniju i pobjednika C play-offa. Iako je jedino ključno izbjeći Dansku iz druge skupine i Italiju iz četvrte, a pogotovo bi bilo ubojito dobiti oboje.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Vidio ždrijeb, taman se ponadao da ću napokon moći navijati za Englesku u Zagrebu bez da me itko čudno gleda (barem u te dvije utakmice u skupini, je li), a onda shvatio da vjerojatno i neću biti u Hrvatskoj u vrijeme Eura. Rekao da bih htio izbjeći Dansku, ali svejedno zadovoljan skupinom. Taman toliko teška da se ne opustiš, a taman toliko lagana da se ne posklizneš i završiš drugi, pa naletiš na nekog opasnog u osmini finala.
Što se ostalih skupina tiče, Belgiji bi trebala biti šetnja, B i D su skupine smrti, a u A bi svatko mogao proći.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!