depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Menart i knjiga.hr imaju 20 % popusta na knjige i stripove i besplatna BOXNOW poštarina. Menart stripovi i knjige na engleskom većinom, a knjiga.hr na sve iz ponude (ima i stripova) uz kupon za popust, tj. ja sam ga na mail zaprimio, ak nekom treba. Traje do sutra.
Ovaj BOXNOW je preporod, zbilja sve dostave u roku 24 sata,jednostavno preuzimanje i brza dostava.
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Poslano jučer popodne, stiglo odmah danas ujutro. Isto je bilo i s ponedjeljka na utorak.
Šteta da ih mogu samo poslovni subjekti koristiti za slanje. Ali onda opet ne bi stigli tak brzo dostavljati, a i HP bi nagrabusio jer ne mogu konkurirati trošku dostave u fiksnom iznosu 2 eura i roku dostave 24 sata. Ali vidim da mnoge knjižare prelaze na njih pa i to puni znači.
A da, ja sam donedavno mislio da su ti BOXNOW s onim zelenim natpisom nešto za recikliranje
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain