Druga priča tjedna dolazi iz Srbije. Black metalci Batushka pod pritiskom pravoslavne crkve otkazali su beogradski koncert. Iguman samostana u blizini Valjeva, Arsenije Jovanović, pozvao je na demonstracija uz poruku “Satana, go home”. Koncert je otkazan iz sigurnosnih razloga, a promotori nisu ostali kratki epitetima nazvavši inicijativu “ortodoksnim inkvizitorima".Batushka nastupa i u Zagrebu, gdje, barem zasad, nema takvih inicijativa
Al je loš ovaj Troll. Ako su sve stvari na albumu tako kvalitetne onda bolje da ga ne izdaju.
Ja mislim da je ova stvar malo drugacija (barem se nadam da je tako i ne zastupa cjeli album) i treba joj malo vremena da uđe ppod kozu... ono, barem malo zasjece.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ja sam htio reci da ako ce biti preostatak albuma samo pola tako dobar kao ova stvar onda secem vene. Za sada se ovih dana ne skidam sa ove stvari, samo je na repeat...
Nego, ima li vec negdje preostatak albuma? Koliko vidim album izlazi tek 16. 2. 2024 i za sada ga jos nisam nasao negdje na netu. Ili si mislio na ostale njihove albume, na I i III npr.?
A ovdje kako to izgleda live (mada zvuk nije najbolji):