U samo dobrim stripovima mogu misevi pričat.. samo u Zagoru mora sve bit gola realnost... opustite se i uživajte... kao sto smo nekad... kad smo bili jos normalni klinci..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ne kužim tog Piccinellija, u Banderi odličan, sudeći po onim tablama takav je i u nastavku, dok na naslovnicama drljavi do bola.
I ti bi drljavio, kada bi ti u 90% slučajeva retardirani ljudi iz SBE odabirali najgoru ponudu za naslovnicu (a ti za jednu priču ponudiš 3-4 varijante).
Ovo je druga. Što se prve tiče, probaj otići na adresu jer mi,izgleda zbog zagrade, ne prepoznaje cijeli link. Što se pak postavljanja slika tiče, to je izgleda vještina koju još imam za usvojiti.
Table priča koje će biti objavljene naredne godine.
Vidim da će biti uzbudljiva godina, naročito s povratkom u Meloncellijev skriveni majanski grad, a pogotovo ova na kojoj je Basileo, tj Indijanka kraj njega i Čika, a koje u Sclavijevoj priči nema, znači opet jedna revizionistička, vjerojatno Buretova. A prva me tabla, odlična, strašno asocira na Bosellijeve Hurone.
Super je ovo Jaki! Na jednoj stranici stripa mi je izgledalo kao da se pojavljuje i Magicno Vjetar, ali to je neki drugi lik. Tko ce sad cekati vjerovatno jos dvije godine da izade i zadnji broj trilogije.
Ovo je druga. Što se prve tiče, probaj otići na adresu jer mi,izgleda zbog zagrade, ne prepoznaje cijeli link. Što se pak postavljanja slika tiče, to je izgleda vještina koju još imam za usvojiti.
Ako su pitanju Laurentijeve ilustracije - verovatno sam je već video, ali ovde je bila reč o sceni u samom stripu. Laurenti (po mom mišljenju) nikada nije ni trebao da crta Zagora, ali ga mnogi drugi čitaoci cene baš zbog tih ženskih likova, koje je u krupnim planovima crtao dobro. Slično važi i za Kjarolu, koji Zagora crta još gore.
Ako su pitanju Laurentijeve ilustracije - verovatno sam je već video, ali ovde je bila reč o sceni u samom stripu. Laurenti (po mom mišljenju) nikada nije ni trebao da crta Zagora, ali ga mnogi drugi čitaoci cene baš zbog tih ženskih likova, koje je u krupnim planovima crtao dobro. Slično važi i za Kjarolu, koji Zagora crta još gore.
Meni je Laurenti na početku bio dobar, onda je počeo pretjerivati u "Kraljici mrtvog grada", poslije u "Močvari robijaša" opet dobar. Sad mi se čini da, pomalo, fušari. Kjarola mi paše ovisno o priči.
Meni je Laurenti na početku bio dobar, onda je počeo pretjerivati u "Kraljici mrtvog grada", poslije u "Močvari robijaša" opet dobar. Sad mi se čini da, pomalo, fušari. Kjarola mi paše ovisno o priči.
Čini se i meni, da pad počinje posle Močvare robijaša, ili mu je ta tematika odgovarala, pa se dobro snašao. Danas mi je jedan od najgorih, mada ipak bolji od nekolicine (nije baš na dnu lestvice).
A tko lobira da Zagor bude u team-upu sa Texom? Neka uzajamna pomoc medju scenaristima. Mozda se Texov staff sazalio na zagorov,pa ga ubacili da se malo vrati u igru na temelju stare slave. Zagor bi i mogao imati buducnost ako bi ga malo gurnuli naprijed 20 godina na vremenskoj crti. 1860-ta,abolicionisti,black lives matter,trganje lanaca i okova,Fort Sumter,Abe Lincoln,transfer laboratorija sa Nataanija u Nevadu,buduci temelji za novu "negdje drugdje",rendzeri Nevade🙂, Yellowstone,Arizona,Navajosi,Hopiji,Rocky Mountains,San Francisco,Seattle,Japan,Papua,Australija,Zeeland,Maori,Uskrsnji otoci,Mu civilizacija...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"