Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/12/2023 : 14:13:35
|
Nije random pjesma nego njena najpopularnija. Možemo izvući i deset najpopularnijih i pogađam da ne bi našli vrstu stihova koji tebe smetaju.
p.s. Postoji cijeli niz forumaša koji može posvjedočiti da ovo što si napisao nije točno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 08/12/2023 14:14:46 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 08/12/2023 : 14:20:08
|
10 najpopularnijih pjesama je isto cherry-picking? A koliko ih trebamo uzeti? 20? 30? 100?
|
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4415 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 08/12/2023 : 14:23:42
|
Kolika je snaga kvazi antiMass medija najbolje pokazuje ovaj Quebrasco. Tip nema niti jedan upis van najava i popisa stripova ali u ovom slučaju ipak ima hrabrosti izaći van svojih gabarita jer snažno "osjeća" kako zna nekakvu prljavu javnu tajnu koja kao svima prolazi pored zdravih očiju.
@lwood: da li si ti svjestan koliko je djetinjasto izjaviti ovo za Marduk i Behemoth? Mene bi bome zabrinulo da oni napune 5 dvorana a i to onda ne bi bio apsolutno nikakav pokazatelj ukusa publike. Naprotiv, znam ja ljude koji su slušali Marduk pa ipak (između svih ostalih gluposti koje bi izjavljivali) nisu znali razliku primjerice između riffa i melodije/sola. Šupljoglavih ljudi ima i među metalcima i cajkarošima, to bi valjda u svojim godinama trebao znati.
@Šaš: ovo za talent si u pravu. Zapravo ga je teško definirati jer je vjerojatno spoj nekoliko stvari ali okarakterizirati ovu žensku talentiranom je bizarno. Ona je izvođačica, a ne talentirana glazbenica, ako o glazbi pričamo jelte. Osim ako sama ne radi svoje stvari, što je u ovakvom žanru obično anomalija, ako uopće ima koja. |
Bok, kako si.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/12/2023 : 14:34:40
|
quote: Originally posted by Cromwell
Kolika je snaga kvazi antiMass medija najbolje pokazuje ovaj Quebrasco. Tip nema niti jedan upis van najava i popisa stripova ali u ovom slučaju ipak ima hrabrosti izaći van svojih gabarita jer snažno "osjeća" kako zna nekakvu prljavu javnu tajnu koja kao svima prolazi pored zdravih očiju.
@lwood: da li si ti svjestan koliko je djetinjasto izjaviti ovo za Marduk i Behemoth? Mene bi bome zabrinulo da oni napune 5 dvorana a i to onda ne bi bio apsolutno nikakav pokazatelj ukusa publike. Naprotiv, znam ja ljude koji su slušali Marduk pa ipak (između svih ostalih gluposti koje bi izjavljivali) nisu znali razliku primjerice između riffa i melodije/sola. Šupljoglavih ljudi ima i među metalcima i cajkarošima, to bi valjda u svojim godinama trebao znati.
@Šaš: ovo za talent si u pravu. Zapravo ga je teško definirati jer je vjerojatno spoj nekoliko stvari ali okarakterizirati ovu žensku talentiranom je bizarno. Ona je izvođačica, a ne talentirana glazbenica, ako o glazbi pričamo jelte. Osim ako sama ne radi svoje stvari, što je u ovakvom žanru obično anomalija, ako uopće ima koja.
Znan ja to,al viruj mi ima ih puno manje nego metalcima nego cajkarošima. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 08/12/2023 : 14:36:45
|
I šta bi tek u "svojim godinama " neko triba znat. Ha,padne mi napamet recimo bezgrešno začeče . Zamisli nekoliko milijardi ljudi nema pojma o osnovama biologije. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25559 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25559 Posts
Posted - 08/12/2023 : 15:20:44
|
quote: Originally posted by kiky
samo sam čekao da mi netko proturječi sa madonnom.
očemo raditi usporedbe i razlike cajki i madonne?
ja mogu... baš sam raspoložen
Hoćeš? Ali ne Madonna protiv cajki. Ne, ona je kraljica popa, a ti biraj koja će joj se suprotstaviti, Brena ili Ceca. Da vidim po čemu je ova tvoja dronfulja bolja od ovih balkanskih. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 08/12/2023 15:22:32 |
|
|
vukozec
Advanced Member
5009 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25559 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 08/12/2023 : 15:32:35
|
Ajde za pankere i metalce sam ti namjestio na volej, ali kako se ovo s 2pacom poklopilo, stvarno ne znam. |
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8590 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 08/12/2023 : 15:55:27
|
quote: Originally posted by Cromwell
Zamisli grijeha - čovjek ima svoje mišljenje i još ga se usudi iznijeti na forumu.
Strašno....
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 08/12/2023 : 15:58:15
|
Mislim da ćeš htijeti još jednom pročitati Cromwellov post jer to nije ni blizu onoga što je napisao. |
|
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 08/12/2023 : 16:10:12
|
Imaš pravo, pored onog što sam napisao tu je još i onaj posprdni dio kojim se umanjuje njegovo mišljenje - "osjeća" kako zna itd..... |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 08/12/2023 : 16:13:26
|
Probaj još jednom, ali možda prvo pročitaj i post o kojem Cromwell priča. |
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/12/2023 : 16:19:10
|
quote: Originally posted by vukozec
Ovo je bio avant jazz a ne jazz jazz, ovi sviraju 3 note po 30 minuta
Nemoj mi sipat soli na ranu... bas na ovoj turneji sam si rekao da cu ih sada konacno uhvatiti, kad ono sjetih se dan-dva poslije koncerta da pogledam za karte ne internet.
(prvijenac mi se redovno vrti, pogotovo na poslu ako radim na nekim tabelama )
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 08/12/2023 : 17:05:23
|
quote: Originally posted by manhunter
Hoćeš? Ali ne Madonna protiv cajki. Ne, ona je kraljica popa, a ti biraj koja će joj se suprotstaviti, Brena ili Ceca. Da vidim po čemu je ova tvoja dronfulja bolja od ovih balkanskih.
evo, može
ta tvoja ceca je najobičnija četnička kurvetina koja svoju iznimnu popularnost može zahvaliti i svome braku sa najodvratnijim i najgorim ratnim zločincem koji je ikada koračao ovim krajevima... a čiju ideologiju i svjetonazor ona i dan danas štuje i podupire.
madonna je, na svu sreću, nešto sasvim drugačije
i to ti je to |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25559 Posts
Posted - 08/12/2023 : 17:31:47
|
quote: Originally posted by manhunter
Hoćeš? Ali ne Madonna protiv cajki. Ne, ona je kraljica popa, a ti biraj koja će joj se suprotstaviti, Brena ili Ceca. Da vidim po čemu je ova tvoja dronfulja bolja od ovih balkanskih.
evo, može
ta tvoja ceca je najobičnija četnička kurvetina koja svoju iznimnu popularnost može zahvaliti i svome braku sa najodvratnijim i najgorim ratnim zločincem koji je ikada koračao ovim krajevima... a čiju ideologiju i svjetonazor ona i dan danas štuje i podupire.
madonna je, na svu sreću, nešto sasvim drugačije
i to ti je to
Kiky dušo, ne srdi se. Pričamo o muzici, tekstovima, ponašanju na sceni. Umjetnost, kužiš? Ceca nije "moja", ali je jedna od najvećih zvezda Balkana. Jbg, niko valjda ne gleda sa kim je bila udata niti šta je taj radio.
Ajmo Brenu onda. Fina, kulturna, turbofolkašica. Fahreta, udata za Slobodana. Punila stadione, snimala filmove, ludnica. Recimo da je ona Madonna exYU. U čemu je ona lošija od ove tvoje koja se jebala sa svim i svakim za album i hit. Ajmo pričati na tu temu, Kiky dušo. |
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 08/12/2023 : 17:35:04
|
ko se srdi? jedino ti. jer sam ti, po tko zna koji put, rekao da nemaš pojma... o temi o kojoj se baviš. a ti bi me sad zato uzeo na zub. moš mislit! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25559 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25559 Posts
Posted - 08/12/2023 : 17:37:45
|
ko se srdi? jedino ti. jer sam ti, po tko zna koji put, rekao da nemaš pojma... o temi o kojoj se baviš. a ti bi me sad zato uzeo na zub. moš mislit!
Kiky, hajde da pričamo o Madonni i Breni. Sam si to predložio. Da vidimo koliko nemam pojma. Piši Kiky. |
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 08/12/2023 : 18:33:36
|
ali stvarno... ako nekome ovdje treba objašnjavati nešto toliko očito i evidentno, a to je zašto je madonna glazbeno, tekstualno, performansom, stilom, žanrovski, svestranošću, pa čak i inteligencijom i proračunatošću svjetlosnim miljama daleko od svih ovih balkanskih kuraba... e, onda stvarno...
manhunter samo želi dvoboj i još jednu priliku da me izbaci sa foruma |
|
|
Topic |
|