Ja gledao i ziv se grizao, dodje mi stari taman dok su 8 minuta hvatali ih po terenu u zadnjoj cetvrtini, pogledamo skupa zadnje minute i ludilo na kraju. Zovem cacu opet za Thanksgiving, za srecu.
U poslednjih par kola svaki meč Eagles-a kao playoff meč, ladno nam je šuter pogodio FG sa 60 jardi po kišurini i jakom vetru.. Imam osećaj da smo prerano u plejof formi
Gledao, malopre ustao. Trebalo nam je ovo, to što imaš skor 10-1 ne znači da imaš dobar tim. SF igrao napaljen jer su hteli da nam se osvete za poraz iz finala konferencije prošle sezone. Bilo par tuča, u jednoj igrač SF udario šefa obezbeđenja Eaglesa pa sudije izbacili obojicu. Baš su nas prebili. Kada SF igra ovakav napad nema te odbrane u NFL-u koja može da ih zaustavi.
Gledao, malopre ustao. Trebalo nam je ovo, to što imaš skor 10-1 ne znači da imaš dobar tim. SF igrao napaljen jer su hteli da nam se osvete za poraz iz finala konferencije prošle sezone. Bilo par tuča, u jednoj igrač SF udario šefa obezbeđenja Eaglesa pa sudije izbacili obojicu. Baš su nas prebili. Kada SF igra ovakav napad nema te odbrane u NFL-u koja može da ih zaustavi.
Gledao sam celu tekmu, bas su nemocno izgledale ptice. A ovi PREpaljeni da ih zgaze!
Ubi me sudjenje, ovo više nema smisla. Znam da je nfl cirkus i zabava za široke narodne mase, ali pretjerali ga. Na rubu sam da napustim promatranje ovog nazovimo sporta, jedva čekam pikado, još malo.
Skoro svugdje loše vremenske neprilike, moglo bi biti kolo iznenadjenja. U Chicagu isto koma, ali je barem Goff poznat po igri u lošim uvjetima. Kladionice polako prelaze na stranu medvjeda, to je uvijek dobar znak.
Fora su na tribini sa zlatnim lančićima i ljubljenjem. Pravi talijani Mora se priznati da je malo i igru popravio, bilo je tu poteza i dobrog trčanja. Sve u svemu zabavna utakmica sa sto pogrešaka. Ovo kolo kako smo i najavili puno iznenadjenja, najveća fora tri nula za Vikinge.
Sprdnja na račun ekipe backup QB-a koja ni kriva ni dužna prinuđena da startuje usled ogromnog broja povreda startnih QB-a ove sezone. Ne sećam se kada sam se poslednji put ovako osmejao
Fila u opasnoj krizi. Daleko od SB sa ovom igrom. Nadam se da ce Rejvensi zadrzati formu, pa da se ponovi 2013. u svakom pogledu :) Po prikazanoj igri San Frana i Rejvensa, repriza tog super bola je najizvesnija; a nadam se i konacni ishod :D Purple Nation 💜
Nekonzistentan napad, mali posed lopte pa odbrana non stop na terenu i umara se, ovi mečevi protiv boljih timova su otkrili da Fila ima užasne linebackere, primili tri hiljade poena u poslednja četiri meča, menjali čoveka koji poziva akcije u odbrani.. Baš loši Eaglesi u decembru.
SF vs. Baltimor se obavezno gleda ovog vikenda, SB pre SB.
Kucam u drvo neprestano evo mjesec dana, ne mogu da vjerujem da Ravensi ne kiksaju, nego pojačavaju tempo. Odbrana je KONAČNO na željenom nivou, guši, obara, lupa, podsjeća na najbolje dane. Vidićemo kad, ali sam siguran da se kiks mora desiti. Nekako bih volio da odmore Lamara protiv Delfina, da ne propuštaju šansu da Steelerse eliminišu iz PO na zadnji dan. Izgleda da je sa 13 pobjeda garantovan bye-week, tako da su sebi sinoćnjom pobjedom stvorili prostor čak i za kalkulisanje.