ne šalim se ok, malo pretjerujem ali stvarno sam mislio da je to isti sadržaj, samo u boji tek puno kasnije sam shvatio da to nije isto u svakom slučaju, CB hombre mi je neusporedivo bolji i ovaj u boji vjerojatno ne bih nabavljao ni da je dostupan
if you tolerate this, then your children will be next
A vidim da je hrpa ljudi pomislila da su C/B i u boji isti strip. Što znači da nitko od njih nije bacio oko na preview u kojima je jasno da to nisu isti stripovi.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Ovo da vecina misli da su Hombre cb i kolor isti strip, znaci da promidzba nije dobro uradjena. Mozda je problem sto su i izasli u priblizno isto vreme.
Kakva večina? To što par ljudi misli nešto ne znači da svi misle isto.
S obzirom da se Hombre iz Kolorke prodavao slabije od onog iz Orke, zapravo je moguće da je nemali broj ljudi bio uvjeren kako se radi o istim stripovima u oba izdanja.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
quote:Originally posted by alexts Pa jel treba na naslovnici da piše da bi bio siguran?
Dobra Ma više mi je nesigurnost zbog toga šta nije nigdi spomenuto, i niko nema pojma o tome. A impresum s vremena na vrijeme bude žrtva tiskarske pogreške. Tipa za neke Kolorke je bio pogrešno upisan tiraž, mislim da se radi o Muškoj koži, 500 umjesto 400 i Abelard da piše 4500 komada