Ova edicija ima lijepu buducnost... jos da ide dvotjedno...
Tako su obećali,da.... vjerujem da će ići
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
valjda bi trebala ići Posljednja misija/plaćenik(najavljena u horusu)...Scenario: S.Obradović, Tekst: A. Russo / crtež B Plavšić i P. Koza if edizioni br.156
a ima još tog yu bleka koji nije išao u dnevnikovom lmsu..
STRIP ZABAVNIK – VELIKI FORMAT A4
55. Osmatračnice u plamenu izlazila u brojevima: if edizioni br.125
66. Gradonačelnik malog Rima (Jahači na stranputici)....Tekst: M. Milanović / Crtež: R. Mijatović if edizioni br.152
BLEK INTEGRAL br.3
64b. Kradljivci krzna....... Tekst: S.Obradović / Crtež: S.Žunjević , B.Plavšić i B.Kerac (strip verzija epizode iz albuma sa sličicama) if edizioni br.155
BLEK INTEGRAL Marinko Lebović
69. Lov na ćurke.....................Tekst: S.Obradović / Crtež: M.Lebović if edizioni br.169
NEOBJAVLJENE EPIZODE U IZDANJIMA EX YU (u italiji su izašla u izdanju if edizioni)
72. Nedovršena epizoda bez naslova(Napad na logor)... Scenario : S.Obradović,Tekst G. Serafini / crtež B Plavšić i P. Koza - zadnjih 7 stranica olovkom završio F. Chiumento if edizioni br.169
73. Krvava zora (bez dijaloga)....Scenario : S.Obradović- Tekst M. Pugacioff / crtež B Plavšić i P. Koza if edizioni br.169
74. Dezerteri....Scenario :Svetozar Obradović,dijalozi Jefferson Martin London / crtež P. Koza if edizioni br.121
NEOBJAVLJENE I IZGUBLJENE EPIZODE
75. Metak za izdajnika.................Tekst: S.Obradović / Crtež: M.Lebović
76. ??????????........................Tekst: ????? / Crtež: S. Pejak
77. ?????????? .......................Tekst: ????? / Crtež: S. Pejak
Ludilo....znači i Ken ide u LMS? Predobro. Iako imam Kenove epizode u Sistem Comicsu i starom LMS-u, s guštom ću još jednom čitati Kenove epizode. Ovo sve više i više liči na onu staru YU seriju.
Heh, dobra fora. Jer samo taj broj od tih starijih nije izasao tada. Al' dobro, imam LL/FI komplet pa mi ne treba nista drugo, no ovo je dobra odluka, barem po meni.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ludilo....znači i Ken ide u LMS? Predobro. Iako imam Kenove epizode u Sistem Comicsu i starom LMS-u, s guštom ću još jednom čitati Kenove epizode. Ovo sve više i više liči na onu staru YU seriju.
Slažem se! I treba sve više ličit na staru LMS... Da se mene pita,( a ne pita se)...ja bih u LMS stavljao samo
1. KIT TELLER 2. BLEK 3. KEN PARKER 4. MAGIČNI VETAR 5. MISTER NO...(ako je ikako moguće)
Julia, Priće i Raider mi ne odgovaraju nikako u taj koncept, ja bih se jih klonio iako su dobri stripovi.. Serijal drži nostalgija i bez nje postaje samo jedno šarenilo svega i svaćeg… I DVOTJEDNO što prije...nostalgičari i nismo više neki klinci!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ova sad postava junaka je jaca od onih iz dnevnikovog lmsa.. nema mister noa, psdz, tim i dasti, judas, karabina slim, ali su tu sve redom dugotrajni boneli serijali magicni, julija, price, nathan, nik rajder...
Najveci paradoks je taj sto svi zalimo sto nema mister noa da to jos bude to, a taj isti mister no je jos jedini junak koji nije dobio svoje kiosk izdanje kod nas od pocetka jer bi navodno prodaja bila slaba.
Ova sad postava junaka je jaca od onih iz dnevnikovog lmsa.. nema mister noa, psdz, tim i dasti, judas, karabina slim, ali su tu sve redom dugotrajni boneli serijali magicni, julija, price, nathan, nik rajder...
Najveci paradoks je taj sto svi zalimo sto nema mister noa da to jos bude to, a taj isti mister no je jos jedini junak koji nije dobio svoje kiosk izdanje kod nas od pocetka jer bi navodno prodaja bila slaba.
Samo fali Mister No od prvog broja i ovo lagano postaje najjača edicija uopće
Samo fali Mister No od prvog broja i ovo lagano postaje najjača edicija uopće