Prekrasan, pre-prekrasan crtez. Ko mulac ga se sjecam i cijeli zivot mi je pred ocima iz onog Pan postera... Pravo blago za onog tko ga osvoji! (Samo sto me uvijek nerviralo sto Blek stoji 'u zraku' iznad svih)
Prodaju tog originala ce zauvek pratiti cinjenica da je original ukraden tako da je i trgovina njime nelegalna. Kazna za vlasnika crteza je, dakle, da, kad god ga pogleda nek se seti da je prodavac teska lopurda, da je kupio ukradenu stvar i da su autori osteceni.
Prodaju tog originala ce zauvek pratiti cinjenica da je original ukraden tako da je i trgovina njime nelegalna. Kazna za vlasnika crteza je, dakle, da, kad god ga pogleda nek se seti da je prodavac teska lopurda, da je kupio ukradenu stvar i da su autori osteceni.
Nisam znao na kom topic-u ovo da postavim, ali morao sam negde . Elem, pre neki dan gledam novi RLM video na YT-u, i pred sam kraj iskoči Kata!
Tema je zapravo filmski serijal Puppet Master, a kontekst je da je izlazio strip nakon prvog filma, i u tom stripu je bila reklama / najava za Cat Claw. Evo, tempirao sam tačno taj deo u videu:
Promo izdanje Cat Claw za američko tržište. Kupio sam komplet redovnog izdanja na e bay-u. Ovaj mi je bio preskup. Cijena mu je trenutno oko 156$(100+25poštarina+31vat) A i neznam koliko stranica ima to izdanje.