Qwertz, Zagor specijal,, Pustolovina u Kanadi,, nije broj 13 već broj 12,zbog povijesne istine prema Duhu sa sjekirom
Popravljeno
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Sam kao medved udovac! Volim taj suhi humor kod Marka. On je takav lik, može razvući osmijeh kad je s prijateljima ali ovako, u nepoznatom okruženju je ozbiljan, koncentriran. Tako i sad. Ulazi u tu krčmu i vidi se da je na oprezu - neprijatelj nikad ne spava. Ali to ne znači da se smrzao, trtari. Naprotiv, uvijek može ubaciti kakvu ironičnu dosjetku dok pogledom skenira okruženje.
Prelijepa tabla što je Attila stavio, a i ova plavkasta boja baš lijepo dočarava ugođaj.
Znao sam vidjet ponekad da neki Marka pročitaju za 20 min., pa i manje vremena, meni osobno treba barem duplo više vremena, jer kad naletim na ovako nešto, ja uvijek zastanem koju minutu i promatram crtež, jednostavno uživam u ovakvim kadrovima.
Dodaj Reem Nathan Never 36 Tragična opsesija u snježne priče
Moram napraviti ovakvu identicnu temu u onom podforumu gdje su nam popisi, jer ovdje mi je isteklo vrijeme za -edit :( Pa onda kad se to kompletira i osvjezi, mogu nekog od moderatora zamoliti da kopira osvjezeno u 2.post ove teme.
Za Kena treba dodati: 23a NALETI STRAHA 23c LEGENDA O KENISSUAQU i 23d KRVAVI LOV su sve snježne epizode Znači, kompletna 23.SA sveska (uz već pomenutog 23b MELEZA) su snježne epizode
Evo i mali update s moje strane, koliko mi se cini Kolor Tex edicija nije uopce ukljucena u spisak
Kolor 4c: Posljednji na popisu Kolor 16a: Teton Pass Kolor 16b: Čuvaj se vuka! (samo na par vinjeta vidimo razbojnika kako gazi po snijegu)
18-ica ima zimsku naslovnicu, ali niti jedna od 5 prica nije snjezna. Naravno, moguce da mi je koja promakla brzinskim listanjem, pa ako uocite jos koju, slobodno updateajte listu.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Zanimljivo je da niko ne spominje snežne priče Magičnog Vetra. Jako su dobre Teksove i naravno Zagorove. Oduševila me je poslednja snežna priča sa Rakosijem tako da mi je automatski postala i najdraža snežna priča. Odličnu atmosferu ledene teskobe ima Dvorac straha i Dama u crnom od Dilana Doga. Izdvojio bih Donaverov karavan od Kena i svakako Teksove Nestale brodove na 448 stranica koji su izvrsna priča.