forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 47

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/12/2023 : 14:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
I bolje da manje prostače i govore ružne riječi
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/12/2023 : 14:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Koliki debil tribaš bit da bi komentira tuđi izgled?
Debil ka Rakosi.
Usput debilu, brada je otišla za muda.
Moja za 3000 Eura, sve skupa oko 60000 Eura.
Ne budi debil, pusti bradu pa je i ti obrij za muda.
Kako kaže krilatica akcije "Brada će opet narast, muda neće".

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 18/12/2023 14:32:23
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/12/2023 : 14:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Bravo! Naravno, i ostalima koji su sudjelovali u akciji!
Jel' tvojih 3k bio najbolji rezultat ili te netko nadmašio?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/12/2023 : 14:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/PCcWxBSf][/url]
[url=https://postimg.cc/xkYZsNSb][/url]

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 18/12/2023 14:43:43
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/12/2023 : 14:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Bravo! Naravno, i ostalima koji su sudjelovali u akciji!
Jel' tvojih 3k bio najbolji rezultat ili te netko nadmašio?

Mislin da je za moju skupljeno najviše.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40301 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2023 : 15:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Vracaj bradu jebem ti sunce! :D

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

koze123
Average Member

931 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 18/12/2023 : 15:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by going going

Dobro onda uskoro očekujte temu ,,Kako je globinjo otkrio da je Srbin?" I još bolju temu ,,Transcendentalnost u stihovima Baje Malog Knindže i zašto nikad nije održao koncert u Vukovaru iako svi Hrvati to žele?"

Pa posle nemojte da se palite i primate na to, nego shvatite to kao neku dobru staru duhovitu foru iz Mućki.

Jer je to baš isto.
Licemerje je jedna od najružnijih ljudskih osobina, a dupli aršini koji vladaju na ovom forumu su odvratni.

Jedno je otvaranje topica sa temom ili temama koje su zabranjene. A drugo je kad netko ponekad spomene ponešto što je zabranjeno. A to se često događa na ovom forumu ali opet se uglavnom ne širi dalje. Na primjer ja bih mogao jako puno napisati o velikoj količini netočnosti u tvom upisu ali bi me tada izbacili jer bi širio temu koju si ti započeo a zabranjena je.

Ne, jedna je stvar kada se napiše nešto zabranjeno sa čime se očigledno slažeš, a drugo je kad neko kaže nešto "zabranjeno" sa čime se ne slažeš. Jer je sasvim ok da se Oluja spominje u pozitivnom kontekstu (a znamo da je veliki broj forumaša iz Srbije), ali nije ok da se kaže da je Kosovo "južna srpska pokrajina" (jer će možda zasmetati jednom fiktivnom Albancu, a zapravo proveri koje su nacionalnosti forumaši koji su se bunili). Dakle, Going je u pravu kad pominje licemerje.

Ili hajde da citiramo moderatora sa pomenute teme:

Evo ih opet - ne spominjite politiku!
Odsad svakog tko i primiriši sa pšolitikom (Američki utjecaj na ovim prostorima "južna srpska pokrajina"...) isl - ban i to možda i ne po redu nego vanredni. Nulta stopa na politiku i kraj priče!

Ako je to politika - šta je onda otvoreno podržavanje Oluje? Tako da nemoj da se praviš pametan već prećuti kad vidiš da su prisutni dupli aršini.

Uključio sam se samo zbog ovog komentara, jer je ovo već drugi ili treći tvoj komentar koji pokušavaš da se izdvojiš kao pametniji od drugih.

Edited by - koze123 on 18/12/2023 15:28:44
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/12/2023 : 16:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
@ Nesvrstani bravo.
@ Goinze,i baja i tompson bi napunili arenu Zagreb

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40301 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2023 : 16:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zbog svih ovih stvari mislim da bi politika trebala biti dozvoljena na forumu. Ali vredjanje tokom rasprave i etikecije sa nekim zlocinackim falangama ne.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/12/2023 : 17:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliki debil tribaš bit da bi komentira tuđi izgled?
Debil ka Rakosi.
Usput debilu, brada je otišla za muda.
Ne budi debil, pusti bradu pa je i ti obrij za muda.
Kako kaže krilatica akcije "Brada će opet narast, muda neće".

Kao prvo, bravo za "brada-akciju".

Kao drugo, jbga druže, ne možeš na forumu ljude zvati debilima i proći nekažnjeno. Znam da si reagirao afektivno ali ponekad treba "izbrojati do sto" i onda nešto napisati. Rakosijev post jest napisan pomalo provokatorski ( i biti će isto udaljen sa foruma) ali mislim da ti je reakcija pretjerana.
Međutim, mislim da bi kazna koja ti je sada na redu (3 mjeseca) bila pretjerana pa za ovaj put ide magareća klupa.

Ali molim te pripazi na ovakve postove jer ćeš samo bez veze bivati udaljen s foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/12/2023 : 17:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Neki koji imaju bradurinu kao šumu Striborovu (neću nikoga imenovat) trebaju se čuvat Franine livade da im se kojim slučajem krpelji ne uvale u bradurinu

Nema potrebe za etiketiranjem ljudi na ovakav način, zar ne?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/12/2023 : 18:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by koze123

quote:

quote:

Dobro onda uskoro očekujte temu ,,Kako je globinjo otkrio da je Srbin?" I još bolju temu ,,Transcendentalnost u stihovima Baje Malog Knindže i zašto nikad nije održao koncert u Vukovaru iako svi Hrvati to žele?"

Pa posle nemojte da se palite i primate na to, nego shvatite to kao neku dobru staru duhovitu foru iz Mućki.

Jer je to baš isto.
Licemerje je jedna od najružnijih ljudskih osobina, a dupli aršini koji vladaju na ovom forumu su odvratni.

Jedno je otvaranje topica sa temom ili temama koje su zabranjene. A drugo je kad netko ponekad spomene ponešto što je zabranjeno. A to se često događa na ovom forumu ali opet se uglavnom ne širi dalje. Na primjer ja bih mogao jako puno napisati o velikoj količini netočnosti u tvom upisu ali bi me tada izbacili jer bi širio temu koju si ti započeo a zabranjena je.

Ne, jedna je stvar kada se napiše nešto zabranjeno sa čime se očigledno slažeš, a drugo je kad neko kaže nešto "zabranjeno" sa čime se ne slažeš. Jer je sasvim ok da se Oluja spominje u pozitivnom kontekstu (a znamo da je veliki broj forumaša iz Srbije), ali nije ok da se kaže da je Kosovo "južna srpska pokrajina" (jer će možda zasmetati jednom fiktivnom Albancu, a zapravo proveri koje su nacionalnosti forumaši koji su se bunili). Dakle, Going je u pravu kad pominje licemerje.

Odsad svakog tko i primiriši sa pšolitikom (Američki utjecaj na ovim prostorima "južna srpska pokrajina"...) isl - ban i to možda i ne po redu nego vanredni. Nulta stopa na politiku i kraj priče!

Ako je to politika - šta je onda otvoreno podržavanje Oluje? Tako da nemoj da se praviš pametan već prećuti kad vidiš da su prisutni dupli aršini.

Uključio sam se samo zbog ovog komentara, jer je ovo već drugi ili treći tvoj komentar koji pokušavaš da se izdvojiš kao pametniji od drugih.

Ako se ne varam, ovo je moj post od prije nekih godinu i pol - dvije.

Ali i tu se vidi da se nije odmah reagiralo sa udaljavanjem sa foruma nego se prvo upozorilo i tek onda se reklo da se ide sa nultom tolerancijom na politiku.

Ali nemojte molim vas previše ozbiljno shvaćati Stinkyja i njegove postove. On je jedan simpatični veseljak koji je previše čitao Hegela i Kanta.

I Zagora.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25304 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2023 : 18:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Vracaj bradu jebem ti sunce! :D

Vratio je ili ne vratio, ružniji je od mene! A to je već teško postići.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/12/2023 : 22:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jer je to baš isto.

Ne sviđa ti se kako opisujem ovu situaciju O.K. Osvrnuo si se baš zbog mene i koristiš nešto što je staro godinu ili dvije. Možda se ja tog sjećam a možda i ne. No to uopće nije poanta. Ti si totalno profulao.
Moji upisi su točno pogodili kako treba, a ja sam na ovijem forumu preko dvadset godina. A ti mi se suprotstavljaš s nečim od prije godinu dvije!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25304 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2023 : 22:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Alo, dosta više!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/12/2023 : 22:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by RAKOSI4

Neki koji imaju bradurinu kao šumu Striborovu (neću nikoga imenovat) trebaju se čuvat Franine livade da im se kojim slučajem krpelji ne uvale u bradurinu

Nema potrebe za etiketiranjem ljudi na ovakav način, zar ne?

Moram priznati da ne kužim zašto je Rakosi dobio ban, vjerojatno ga ne bi dobio da nije bilo onog posta Nesvrstanog. Ali O.K. dogodilo se.
Sad ulazimo u ono ako je on dobio ban zbog provokativnog pisanja onda bi trebali i ova dvojica što šilje jer on se nadovezao na njih, pretpostavljam. Nema veze sa bezobraštinom Nesvrstanog. A znamo pravila i izazivači dobivaju ban. E sad pretpostavljam da tu ima i malo kompromisa zbog stinkyja.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38085 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/12/2023 : 08:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pa Rakosi jeste dosadan ko proljev svojim stalkanjem Nesvrstanog, i samo slijepac to ne moze da vidi. Eto, toliko.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 19/12/2023 : 13:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast NESVRSTANI
Dogodine nek u cijelu priču uključe i dlake u ušima i nosu pa da se iznos podupla! :D

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16406 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/12/2023 : 14:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
@nesvrstani, bravo ljudino

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2630 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 20/12/2023 : 11:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Reci gadnom tipu da je gadan je biti debil?!

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2023 : 12:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Totalno bezvezno i bezrazlozno izbacivanje.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 27/12/2023 : 11:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Nesvrstani s bradom izgleda ko jedan iz družine Thorina Hrastoštita....a nije Gandalf, a bogami ni Bilbo.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 31/12/2023 : 15:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
Vidim sad uveli i obezbrađivanje u kaznenu politiku scoma, ja sam zgrožen. Nesvrstanom sva podrška uz parolu - Jbt pa neće valjda i mene 'vako za svaki prestup!

quote:

a kada se o stripu Kosovo je Srbija priča na pomenutoj temi lete banovi Srbima

Nikad čuo za taj strip, deluje zanimljivo. Ako to kojim slučajem Fibra objavila više me ne čudi što učk onolko zapelo da zabrani, damping je tu samo loš izgovor.
Ali su još živa sećanja na pogrom u temi Dobrodošli na Kosovo, to samo još falilo da Panišer preimenuju u Kosovo. Moderatorske sramote našli baš s "dobrodošli" da izbacuju ko da sutra ne postoji, to samo na scomu ima.

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 05/01/2024 : 20:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
O sunce ti jeben balavo tintone.
Pa ima li gluplji način za izletit?
Da si bar ka čovik nekoga izvriđa...
Najbolji hrvatski premijer????
Stvarno si genijalac.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 05/01/2024 20:56:48
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/01/2024 : 16:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
A kada ne volim baš vrijeđati ljude po internetu.
Bilo mi je baš dosta dosadno između dva seminara prekjučer, pa sam išao provjeriti kada sam zadnji put bio izbačen i vidio da je prošlo čak 4 godine.
Sada mogu malo mirnije spavati.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 47  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000