Odgledao. Zasluzena pobeda svakako. Prvu su pukli 43 razlike bilo je smesno gledati.
Zvezda posle pika sezone i pobeda nad Macabijem, Fenerbahceom i Partizanom kao da je zalutala. Nema tu neke igre i koncepcije, sve je na cistu inspiraciju iskusnih igraca. Kad to izostane tu smo gde smo.
Eto novi trener Cedevite je poceo pobedom, valjda ce imati mozga da sacuvaju ovog skromnog lika i manu se izvikanih kvazi strucnjaka. I da, radujem se uvek dobrim 8grama Blažiča, covek radi svoj posao i zasluzuje svaki dinar.
Osin svega šta je bija klubu, bija je i brat moje matere, i bija je jako dobar čovik. Čovik koji me naučija šta je sport i kako ga doživljavat i gledat. Ima san nevjerovatnu sriću da je posli četvrtfinalne utakmice YU prvenstva 87/88 vidija mene i staroga isprid dvorane, i da je pita staroga "Al mali voli košarku?". Nakon toga, dobrih 4-5 godina nisan propustija ni jednu utakmicu Jugoplastike. Prvu godinu s njin i njegovon pokojnon ženon, isto bivšon košarkašicon, a nakon toga su me svaku utakmicu čekale 2 karte. Izija ga rak u misec dana
Primi saucesce za ujaka! :( Moram priznati da ga se ne secam iz Jugoplastike ali ja sam to gledao bas kao klinac. Ne secam se ni pola Partizanovih igraca zbog kojih sam i gledao stare kosarkaske klasike.
Primi saucesce za ujaka! :( Moram priznati da ga se ne secam iz Jugoplastike ali ja sam to gledao bas kao klinac. Ne secam se ni pola Partizanovih igraca zbog kojih sam i gledao stare kosarkaske klasike.
I nemožeš ga se sićat, on je u igračku karijeru završija sredinon šezdesetih. Posli toga je dugo godina bija trener žeske ekipe, a u zlatna vrimena Jugoplastike je bija podpredsjednik kluba.