Gde su ljubavni? Kakva bi to lista bila bez Tinto Brass-a??
Mislim da necu ucestvovati jer nema sanse da izaberem jedan film po zanru. Pokusao sam ali moram barem 2-3 za neke zanrove. Npr. za sci-fi obozavam 2001: A Space Odyssey ali isto tako i stari The War of the Worlds a stavio bih i Altered States... Za trilere imam barem 5 - Eyes Wide Shut, North by Northwest, The Machinist, The Game, Se7en... Ne vredi.
Mogu i ljubici. Ali ko je uopste rekao da ce biti jedan film po zanru. Joj zivote. Cekajte. Kategorije prvo pa onda ulazimo u pravila :)
Meni se bas svidja da svatko treba navesti samo jedan jedini ultimativni i najbolji film u zanru. Pa kad se ne moze mozda odluciti onda vagati, razmisljati i na kraju odvagnuti koji je ipak taj jedan najbolji. Ovako, budemo li svi nabrajali vise filmova po zanru, razvodnit ce se to i svi cemo nabrajati manje vise iste filmove.
Po više filmova treba, ako neko ima volje da sabira (savić).
Zaista smatram da kod stranih serija treba odvojiti dve kategorije - drama i comedy. To su kategorije, ne žanrovi, jer u dramske spada više žanrova i umetničke serije itd. ali je potpuno drugačiji princip pravljenja i forme ova dva tipa serija.
Meni se bas svidja da svatko treba navesti samo jedan jedini ultimativni i najbolji film u zanru. Pa kad se ne moze mozda odluciti onda vagati, razmisljati i na kraju odvagnuti koji je ipak taj jedan najbolji. Ovako, budemo li svi nabrajali vise filmova po zanru, razvodnit ce se to i svi cemo nabrajati manje vise iste filmove.
Ne brigaj, videces. Na nacin na koji predlazes svi bi glasali za svoje i ne dobijemo nista. Ovako ce ici nominacije pa onda glasanja. Sabiracu ja sve.
Sto se serija tice, pojednostavicemo ovako pa cemo videti na sta izadje. To je svakako bonus.
Dajte da se dogovorimo da postapokalipticni svetovi, vanzemaljci, roboti ubice i ostalo ide u SF jer to jeste naucna fantastika. Ne mora to biti kategorija samo za svemir. Moze?
Dajte da se dogovorimo da postapokalipticni svetovi, vanzemaljci, roboti ubice i ostalo ide u SF jer to jeste naucna fantastika. Ne mora to biti kategorija samo za svemir. Moze?
I aliens i pogotvo fury road su meni prvenstveno akcijski filmovi i akcija je njihov najjaci adut, ono cime obaraju. Bezveze mi je stavljati fury road u sf jer mi tamo ne bi ni upao. Uostalom zasto ne bi neki filmovi bili nominirani u vise kategorija.
Ja bih onda stavio i Predatora i Terminatora 2 ali otislo :) Valjda ce neko drugi nominovati :) Nemate potrebe ponavaljati nesto sto hocete a vec je nominovano. Nije glasanje u pitanju.