Sto se ovog 578 broja tice, kako se nije pazilo na ovaj detaljcic... Ovaj bodez niposto ne moze stati u kutiju iz koje su ga izvadili. A kad smo kod bodeza, bas 'bode' oci taj nemar.
Nije to propust. to je valjda do položaja kamere dok su slikani.
Zna li neko možda do kog broja je Brixi prevodio Fordove
Zna se. Znam.
Nenad Brixy je preminuo 17 kolovoza 1984.
Zadnji prijevod mu je bio na; Bobe slucaj slanina je tvoj! Originalni broj u Italiji 192. Vjesnik Super strip biblioteka broj 322. Izisao na trziste; 18. rujna 1985.
Od broja 193 (taljanske originalne numeracije), Spletka oko zavjere, hrvatski broj 324, prijevod preuzima njegov sin Davor Brixy. Izisao na trziste; 16. listopada 1985.
Moram reći da sam ušao u štos sa postmagnusovskim fordom,i da mi prija,iako nije to kvalitet Magnusovog trka. Beppa Joseph se vraća donosi završnicu avantura grupe TNT sa Bepom i njenim novim dečkom,Superhikom,sasvim pristojna epizoda,a posebno deo kada debeli šef glumi Superhika ne bi li izvukli nagradu za njegovo hvatanje 3.5/5 Dobročinitelj mi se nešto nije svideo na prvu,ili sam bio umoran kada sam ga čitao,pa ponovih gradivo i na drugu to i nije loše 3/5 Bombaš nas upoznaje kako radi podružnica u LA-u,i više mi se sviđa sirotinjski šmek glavne filijale;nakon toga ide povratak na akciju u Njujork,i sve u svemu ova priča mi je u rangu prethodne,sasvim solidno 3/5
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Preskače se broj u koloru 579 - La bisbetica domata (u c/b 481 - Ukroćena goropadnica)
578-Lo stiletto dell'imperatore
580 - Najružniji par na svijetu (La coppia più brutta del mondo)
jednostavno, uvijek mora biti nekakav "nered"...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Zna se. Znam.
Zadnji prijevod mu je bio na; Bobe slucaj slanina je tvoj! Originalni broj u Italiji 192. Vjesnik Super strip biblioteka broj 322. Izisao na trziste; 18. rujna 1985.
Od broja 193 (taljanske originalne numeracije), Spletka oko zavjere, hrvatski broj 324, prijevod preuzima njegov sin Davor Brixy. Izisao na trziste; 16. listopada 1985.
Zna se. Znam.
Dal neko zna u kojoj se epizodi spominje detektivska agencija Umorno oko?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ovo je za mene jedna od najboljih familijarnih slika grupe TNT, koje sam ikada vidio. Bravo za autora, naravno zna se za koga I puno hvala nikotinu, da djeli ove super slike ovde! Keep up the good work!