forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 1043

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6257 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 15/01/2024 : 14:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Kako se kaze, tko se ljuti uvalim mu kruti.

Majo, jel imaš sat?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
663 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 17/01/2024 : 09:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Jel neko ovih dana podsjetio Markosa da u svojoj ponudi nema Crepaxa?
:)
Ili da ne čekamo i da se snalazimo kako znamo?

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10343 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 17/01/2024 : 10:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Navodno ide odmah poslije Jeromea.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7981 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 17/01/2024 : 10:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Chui

Markos moraš hitno presjeći ovo sa novim najavama, ljudi lagano lude...

Zašto ti smeta rasprava o stripovima i crtačima?

Kriva je tema pod 1, a pod 2, OK je dok se raspravlja, a nije OK kad se neko naljuti jer se nekom drugom ne sviđa njegov omiljeni crtač...to mi je baš nekako dječje.

Poanta je da svi tu volimo strip i da nas je malo i da je bzvz da se svađamo oko ničeg...dobro, skoro svi, Željac svrati svako toliko da nam kaže kako je odustao od stripova.

Vrlo česta je obrnuta situacija.

1. Neko navede zašto mu se neki autor ne sviđa i šta je, po njemu, kod njega loše.
2. Oni koji istog autora cene, osete potrebu da se i oni izjasne i navedu zašto je, po njima, taj autor kvalitetan.
3. Onda se onaj prvi (sa negativnim komentarom) ponovo javlja, po pravilu sa optužbom, kako mu neko nameće da mora da mu se nešto dopada. Valjda mu se ne sviđa što njegovo mišljenje neće da bude poslednje na topiku. I tek tu dolazimo do dečijeg ponašanja. Kao da je "nametanje" samo kad se kaže da je nešto dobro, a nikad kad se kaže da je loše.

Edited by - alexts on 17/01/2024 11:48:38
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/01/2024 : 11:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Već sam kazao, a i opet ću...
Aleksandre, govoriš ka Prošek!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 17/01/2024 : 11:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Čim vidim da u online komunikaciji netko nekoga optužuje za "nametanje mišljenja"- hvatam se za pištolj.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/01/2024 : 04:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Čim vidim da u online komunikaciji netko nekoga optužuje za "nametanje mišljenja"- hvatam se za pištolj.

Od 'druge' linije obrane, rekao bi, (u ovom slucaju ljudi koji mozda nisu dovoljno 'potkovani' u devetoj umjetnosti), pa se tuze na takozvano namecanje misljenja, valjda je samo gora, 'prva' linija obrane sa odurnom i netocnom floskulom: o ukusima se ne raspravlja!

Jer bas se o ukusima treba i mora raspravljati! Pa ako treba i popickarati u 'zadanim' granicama pristojnosti i demokracije...

Pod tom strasnom i losom devizom 'kako se o ukusima ne raspravlja', stoji u stvari kompletan problem neimaca pojma kako u stripu, tako i u drugim zivotnim stvarima. Bilo kojim. Kako od, recimo, gastronomije do kazimo, odjevanja!

To je izmisljeno za prikrivanje, kako kukavicluka, tako i gluposti, uz jos stosta izmedu...

Niti postoji namecanje misljenja, niti se o ukusima ne raspravlja!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/01/2024 : 05:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

quote:

quote:

Kriva je tema pod 1, a pod 2, OK je dok se raspravlja, a nije OK kad se neko naljuti jer se nekom drugom ne sviđa njegov omiljeni crtač...to mi je baš nekako dječje.

Poanta je da svi tu volimo strip i da nas je malo i da je bzvz da se svađamo oko ničeg...dobro, skoro svi, Željac svrati svako toliko da nam kaže kako je odustao od stripova.

1. Neko navede zašto mu se neki autor ne sviđa i šta je, po njemu, kod njega loše.
2. Oni koji istog autora cene, osete potrebu da se i oni izjasne i navedu zašto je, po njima, taj autor kvalitetan.
3. Onda se onaj prvi (sa negativnim komentarom) ponovo javlja, po pravilu sa optužbom, kako mu neko nameće da mora da mu se nešto dopada. Valjda mu se ne sviđa što njegovo mišljenje neće da bude poslednje na topiku. I tek tu dolazimo do dečijeg ponašanja. Kao da je "nametanje" samo kad se kaže da je nešto dobro, a nikad kad se kaže da je loše.

Znači kad ja recimo napišen da mi je Corben bezveze to je nametanje mišljenja?
Od sad samo pišen super, juhu, daj 5 Corbena.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/01/2024 : 05:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Da ih je barem, 5...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7981 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/01/2024 : 07:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by alexts

quote:

quote:

quote:

Znači kad ja recimo napišen da mi je Corben bezveze to je nametanje mišljenja?
Od sad samo pišen super, juhu, daj 5 Corbena.

Naravno da nije, ali nije ni kad ja napišem da je dobar. Moj post upravo objašnjavanja kako za neke "umišljena" nametanja važe samo u jednom smeru.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4965 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 19/01/2024 : 08:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najjače je "to je samo tvoje mišljenje, nije univerzalna istina". Thank you, Captain Obvious, što si nam pojasnio da je moje mišljenje, moje mišljenje :)

Uostalom, kad raspravljamo o umjetnosti, ni ne postoje istine, samo mišljenja.
Disclaimer: Ovo je naravno samo moje mišljenje. Ali možete me citirati :)
Go to Top of Page

LebenMiha
Starting Member

3 Posts

Member since 12/03/2023

Posted - 19/01/2024 : 12:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send LebenMiha a Private Message  Reply with Quote
Kao višegodišnji lurker moram prekinuti svoju šutnju s pitanjem za Markosa... Postoje li ikakve šanse da u Fibrinom izdanju vidimo kultni The Maxx Sama Keitha?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/01/2024 : 13:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Teško

Trouble will find me
Go to Top of Page

LebenMiha
Starting Member

3 Posts

Member since 12/03/2023

Posted - 19/01/2024 : 14:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send LebenMiha a Private Message  Reply with Quote
A ništa, hvala na odgovoru, vračam se u svoju špilju... :D
Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
360 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 19/01/2024 : 15:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LebenMiha

A ništa, hvala na odgovoru, vračam se u svoju špilju... :D

Tvoj odgovor je trebao biti ovakav:

Filmovi, serije, super-heroji, stripovi - moj youtube kanal:
https://www.youtube.com/c/kanal301
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2800 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 19/01/2024 : 15:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
@markos je l' ima jos Texas Kida u manjem formatu i hoce li ici jos ka Srbiji? Nema ga ni u AF ni u DW vec neko vreme.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/01/2024 : 16:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sve dok na našoj službenoj stranici piše da nije rasprodan, ima ga.
Otišao je jučer prvi ovogodišnji uvoz za AF.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2800 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 19/01/2024 : 17:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
E super, hvala
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/01/2024 : 08:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
@ivanl: govoriš ko prošek! :)

@kimba: ti ne govoriš ko prošek. :(

Bok, kako si.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/01/2024 : 09:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Od 'druge' linije obrane, rekao bi, (u ovom slucaju ljudi koji mozda nisu dovoljno 'potkovani' u devetoj umjetnosti), pa se tuze na takozvano namecanje misljenja, valjda je samo gora, 'prva' linija obrane sa odurnom i netocnom floskulom: o ukusima se ne raspravlja!

Jer bas se o ukusima treba i mora raspravljati! Pa ako treba i popickarati u 'zadanim' granicama pristojnosti i demokracije...

Pod tom strasnom i losom devizom 'kako se o ukusima ne raspravlja', stoji u stvari kompletan problem neimaca pojma kako u stripu, tako i u drugim zivotnim stvarima. Bilo kojim. Kako od, recimo, gastronomije do kazimo, odjevanja!

To je izmisljeno za prikrivanje, kako kukavicluka, tako i gluposti, uz jos stosta izmedu...

Niti postoji namecanje misljenja, niti se o ukusima ne raspravlja!

Kako reče Ivan Lutz AKA Pirgavi:"Svatko ima pravo na moje mišljenje".

Inače i ja smatram da se o ukusima treba raspravljati, kao uostalom i o svemu drugom.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Lolito Tiepolo
New Member

119 Posts

Member since 11/04/2021

Posted - 20/01/2024 : 11:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lolito Tiepolo a Private Message  Reply with Quote
Na fejsu su sve češće rasprave o ukusima kada su sviđizmi oko stripova u pitanju. Nedavno sam video raspravu oko mislim Asteriksa i Štrumpfova ( možda je i Miki Maus VS Krcko ne sećam se), gde su se ljudi tipa šezdeset i kusur godište ozbiljno pokačili oko ove teme, a čini mi se da je i supruga jednog od njih uletela sa komentom da je osetljiv kad mu neko dira Štrumpfove, jer mu je to ideal stripa. Mislim, možda ovo nije dobro za mir u svetu :) ali jeste za stripove, i popularizaciju, izdavače, jer ih masa kapira sve više ozbiljno kao i rasprave o sportu, politici

i sl.

Korben je kontraverzan, i potpuno je normalno da se dopada ili se prezire. Već činjenica da se Den bukvalno drži poslovice da nema tih gaća koje ne smetaju, da su sve djeve lubeničaste, da prsti na rukama imaju pri krajevima neka neshvatljiva zadebljanja i neke ljuspice koje se drsko predstavljaju kao nokti je sklona razmimoilaženju i podeli, plus još mnogo stvari. Ne isključuje ni činjenicu da je nekome naprosto dosadan i nepotreban a opet nekome ultra sugestivan, ali uvek je zanimljivo čuti argumente obe strane.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/01/2024 : 13:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kimba

quote:

@ivanl: govoriš ko prošek! :)

@kimba: ti ne govoriš ko prošek. :(

Sorry stari ,ali ne razumijem sta si htijo reci.

Htijo je reknuti da bi za tebe bilo dobrije da pišeš što manje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/01/2024 : 14:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ne, stvarno nisam htio biti Grammar Nazi ali ne mogu izdržati pa bih ovim putem člana Kimba upozorio...Ma nema veze:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/01/2024 : 14:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ma krivo si shvatio

Moj post je referenca na tvoj gdje pišeš htijo i upozorijo
Šala mala

A onako usput, nije avijon nego avion.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/01/2024 : 14:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ma dobro, sve pet.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 1043  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.67 seconds. Snitz Forums 2000