IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 21/01/2024 : 00:01:39
|
quote: Originally posted by Renky
Sve je to po pravilima i bit aukcije je baš "natjecanje" što podrazumjeva i bidanje u zadnji tren.
Sve OK dok se sistem aukcija može izboriti kad više njih bida u isto vrijeme. Nisam do sada čuo da se netko žalio da je tako bio oštećen, ali da ima malih grešaka- ima. Ništa strašno dok su male.
Više puta sam primjetio da, kada bi bidao u zadnjim sekundama, i kasnije išao pogledati popis ponuda, mene nigdje u popisu. Mislim, ne žalim se jer ionako, po ponudama, ne bi osvojio te aukcije, ali, pitam se, dali bi moglo biti i da sam dao najveću ponudu, a da me sistem, radi gužve ne zabilježi?
Greška se javila i sad, na ovoj zadnjoj Fibrinoj novogodišnjoj aukciji, gdje smo malicius i ja dali ponudu u istoj sekundi. Aukcije su pokazivale da je on osvojio strip s konačnom cijenom od € 17, a ja sam bio drugi s isto € 17! Znam da sam ponudio preko 20 eura, a aukcije punu minutu pokazuju da sam izgubio. Nakon nekog vremena sistem se ispravio (valjda sam?) i stavio mene kao najvećeg ponuđača. Dvije ponude u istoj sekundi i greška. Što bi bilo da je bilo još nekoliko ponuđača u toj sekundi? Možda i nije toliko pametno čekati zadnje sekunde i gužvu |
|
|