Bookglobeov Bone cb u 'normalnom' formatu i sad ovaj koji će doći, veliki i u boji, je sve sto đaku treba! To bi bilo to! Treba imati obe verzije i imas 'sve'!
Ti činiš da se ja osetim normalnim u ovom našem ludilu.
Mene ako se sete na Dan bezbednosti, sete se... Ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost. Da radim! Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put
Originalno je Bone izašao u standardnom američkom formatu. Usporedio sam to izdanje koje imam doma s Kongom i razlika je u cca 3 cm gore i u stranu. Tako da mi se ne čini toliko veliko povećanje. A i Bone ekipa je jako dobro reagirala na tu promjenu formata.
Prilažem sliku Bookglobe izdanja (koje je skoro veličine kao američko izdanje) i Konga da vidite razliku).
OZ, reci ti nama, kad se već nitko drugi od domaćih izdavača neće uhvati Kirkmanovog 'Invincible', ima li šanse da kod tebe to vidimo?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Invincible je definitivno na popisu. Samo se mora cijela priča još malo zahuktati kako bih mogao krenuti s nekim stvairma koje su mi drage. Na oku su mi npr. Battlechasers (veliki sam fan Joea Madureire) i Deadly Class (pročitao prije par mjeseci i totalno se oduševio).
Super, baš mi je drago. Samo pomalo, kad bude bude, dobro je to
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bone i Invincible bi bilo za sada i previše od OZ komiksa. Nedirka će sigurno ići u Kolorci,a Žeroma će Markos kad tad završiti,u to ni najmanje ne sumnjam.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!