Author |
Topic |
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 31/01/2024 : 18:28:09
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Renky
Danas na kavici Bernard izložija izdavačke planove SA i BG. A ja standardno sporo pamtim, brzo zaboravljam.😔 Čini mi se dva Samija. Spomenut je i Blacksad. Tangi ostatak do kraja u prvi misec dogodine. Odmah u žrvanj i još dva MacCoya… Nesto novo ali mislim dičije. Reprin Sestara… jos je rečeno nešto jako retro ( čak i za mene😂) i tako to… e da, dvi Trinaestice…
Bas me briga za Belgijance.. Zasto nisi pitao kad če Mark?...
Pitali smo ga. Nece! |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1294 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 31/01/2024 : 18:38:21
|
Danas na kavici Bernard izložija izdavačke planove SA i BG. A ja standardno sporo pamtim, brzo zaboravljam.😔 Čini mi se dva Samija. Spomenut je i Blacksad. Tangi ostatak do kraja u prvi misec dogodine. Odmah u žrvanj i još dva MacCoya… Nesto novo ali mislim dičije. Reprin Sestara… jos je rečeno nešto jako retro ( čak i za mene😂) i tako to… e da, dvi Trinaestice…
Hoće biti neka nova edicija od Bonellija možda? |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 31/01/2024 : 18:44:34
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by teller
Bas me briga za Belgijance.. Zasto nisi pitao kad če Mark?...
Pitali smo ga. Nece!
Ja cuo da je rekao... "vrijeme če pokazat" Kome vise vjerovati danas... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 31/01/2024 : 18:55:29
|
Neće Bonelli ali da, sitija san se, ima želju uraditi nešto što je po mom guštu... u 6 integrala. Iz zlatnog perioda BD-a :-)) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Tonto
Advanced Member
8307 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 31/01/2024 : 19:01:58
|
Neće Bonelli ali da, sitija san se, ima želju uraditi nešto što je po mom guštu... u 6 integrala. Iz zlatnog perioda BD-a :-))
Bluberi? |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 31/01/2024 : 19:05:27
|
@Tonto U 6 integrala po tri epizode. ;-) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 31/01/2024 : 20:07:28
|
Tjah, Blueberry na sve strane. Idu opet od početka, a nisu završili ni Mladog Blueberrya Mogao je završit one Bookglobeove započete integrale ili reprintat davno rasprodate Bernard Prince integrale. Ta dva broja Trinajstice već se najavljuje više od godine dana i ništa. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Posted - 31/01/2024 : 20:20:54
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Tjah, Blueberry na sve strane. Idu opet od početka, a nisu završili ni Mladog Blueberrya Mogao je završit one Bookglobeove započete integrale ili reprintat davno rasprodate Bernard Prince integrale. Ta dva broja Trinajstice već se najavljuje više od godine dana i ništa.
Iako su na mnogo nivoa Strip Agent i Bookglobe, mogu kazati, sestrinski povezane firme koje suraduju, narocito u proslosti, ipak su razlicitih poslovnih politika i njihovi sefovi su razliciti. Sjede u razlicitim uredima, na razlicitim foteljama i s razlicitim cigarama. Blueberry je bio doduse produkt uredivanja obojice, cak nesto albuma i mladog Blueberrya, ali vec na Marshalu je samo urednik Bookhlobea... |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1953 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 31/01/2024 : 20:26:31
|
Tjah, Blueberry na sve strane. Idu opet od početka, a nisu završili ni Mladog Blueberrya Mogao je završit one Bookglobeove započete integrale ili reprintat davno rasprodate Bernard Prince integrale. Ta dva broja Trinajstice već se najavljuje više od godine dana i ništa.
I ja bih voleo da zavrsne Mladog Bluberija i da objave poslednji integral Bruno Brazil ali poglavar SA i BD izgleda da ima fetis da pocinje nove serijale i ne zavrsava zapocete. Jbg. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 31/01/2024 : 20:33:47
|
Iako su na mnogo nivoa Strip Agent i Bookglobe, mogu kazati, sestrinski povezane firme koje suraduju, narocito u proslosti, ipak su razlicitih poslovnih politika i njihovi sefovi su razliciti. Sjede u razlicitim uredima, na razlicitim foteljama i s razlicitim cigarama. Blueberry je bio doduse produkt uredivanja obojice, cak nesto albuma i mladog Blueberrya, ali vec na Marshalu je samo urednik Bookhlobea...
OK, ali Blueberry je izdavao Bookglobe, a sad ide pod Strip Agent, isto kako je Bernard preuzeo Natašu i sad najavljuje nastavak Bookglobeove XIII-ice... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Posted - 31/01/2024 : 20:38:24
|
Iako su na mnogo nivoa Strip Agent i Bookglobe, mogu kazati, sestrinski povezane firme koje suraduju, narocito u proslosti, ipak su razlicitih poslovnih politika i njihovi sefovi su razliciti. Sjede u razlicitim uredima, na razlicitim foteljama i s razlicitim cigarama. Blueberry je bio doduse produkt uredivanja obojice, cak nesto albuma i mladog Blueberrya, ali vec na Marshalu je samo urednik Bookhlobea...
OK, ali Blueberry je izdavao Bookglobe, a sad ide pod Strip Agent, isto kako je Bernard preuzeo Natašu i sad najavljuje nastavak Bookglobeove XIII-ice...
Da. 😃 Meni se cini da sam bas to i napisao. 😉 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Posted - 31/01/2024 : 20:39:38
|
quote: Originally posted by AleksandarN
I ja bih voleo da zavrsne Mladog Bluberija i da objave poslednji integral Bruno Brazil ali poglavar SA i BD izgleda da ima fetis da pocinje nove serijale i ne zavrsava zapocete. Jbg.
Hoce. Sigurno. Nego, nije jedan poglavar. Dvoje su. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 31/01/2024 : 21:41:21
|
Pa dobro ljudi… di san ja spomenija Blueberryja… pa 18 epizoda je dovoljno da se vidi kako se ne radi o Blueberryju koji čak nije u izdanju SA. Pažljivo čitajte😡 Bernard bi to radio… ali ne Bluberryja. Odakle stvorite priču… odraz foruma. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1953 Posts
Posted - 31/01/2024 : 22:20:01
|
Pa dobro ljudi… di san ja spomenija Blueberryja… pa 18 epizoda je dovoljno da se vidi kako se ne radi o Blueberryju koji čak nije u izdanju SA. Pažljivo čitajte😡 Bernard bi to radio… ali ne Bluberryja. Odakle stvorite priču… odraz foruma.
Onda budi malo precizniji, nije ovo kviz. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Tonto
Advanced Member
8307 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 01/02/2024 : 00:00:41
|
quote: Originally posted by Peyo
Pa dobro ljudi… di san ja spomenija Blueberryja… pa 18 epizoda je dovoljno da se vidi kako se ne radi o Blueberryju koji čak nije u izdanju SA. Pažljivo čitajte😡 Bernard bi to radio… ali ne Bluberryja. Odakle stvorite priču… odraz foruma.
Luc Orient ima 18 albuma za 6*3.
https://www.bedetheque.com/serie-195-BD-Luc-Orient__1.html
To bi bilo predivno. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1953 Posts
Posted - 01/02/2024 : 09:44:58
|
Super za Luc-a. Izasao je prvi integral kod Bookglobe pre vise od decenije. Ako nastave takvim tempom, deo nas nece doziveti kraj serijala. Uvek sam skeptican prema tim ultra/mega/giga/tera sporim izdavacima... |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 01/02/2024 : 09:51:08
|
Nekako mislim da za Bernarda Princa nema baš publike a i nije baš da su se davno rasprodali. Prvi integral se mogao kupiti redovno do prije 4-5 godina? Trećeg čini mi se da još ima... S druge strane neke stvari vrijedi imati stalno u ponudi tako da ne sumnjam da će Bluberi integral izaći prije ili kasnije. |
Bok, kako si.
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
|
Topic |
|